Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי גטס לבנה, תמיד כשאני רוצה לנקות את האוטו אני לוקח אותו לשטיפה.

אני מעוניין להתחיל לשטוף את האוטו לבד מידי פעם, אין לי חומרים בבית ואני לא בקיא בעולם הדיילינג.

איך להתחיל? איזה חומרים כדאי לקנות ומאיפה? (אין לי בעיה להזמין גם מחו"ל)

כיצד לנקות/לשטוף את האוטו?

פורסם

אגב לא חייב להזמין מחול,גם בארץ יש את החנות הזאת שמוכרת מוצרים ברמה לא רעה.

http://www.autostore.co.il/

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני ממליץ על מים בלבד..זה מספיק.

פעם בחודשיים שלוש לעשות ווקס איכותי (לא פוליש) וזהו..

אלא אם כן הצבע במצב בעייתי ודורש עבודה יותר רצינית.

פורסם

מים בלבד לא יפחיתו את רמת החיכוך בית הצבע ללכלוך.

חייב שמפו ייעודי. מלבד לכך שמפו איכותי יפרק ליכלוכים קשים מהצבע.

פורסם

דלי מים נקיים ועוד דלי מים עם שמפו לרכב (גם אמריקן איגל עושה את העבודה מעולה) ,

קח את המגב / ספוג עם הידית והחל לקרצף את הרכב עם המים המעורבבים עם השמפו, לאחר מכן נגב את הרכב עם ג'ילדה. ופה סיימת את הבאדי של הרכב. גלגלים אם הם מסריחים , שפשף עם מברשת רגילה , (לא ברזלית כמובן) נגב והלאה.

בפנים אני בטוח שאתה לא צריך הסבר.

בהצלחה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

שאתה עובר על התשובות של כולם , אתה מבין כמה דעות שונות יש , ובוא נסכם שיש כאלה שנוטים להשקיע יותר בשמירה על הרכב וכאלה שנוטים יותר לחפף .

אתה תבחר מה שטוב לך , אני קיצוני יותר ורואה פה דברים שלא מתאימים לפורום דיטיילינג (בלי שמפו , ומגב הכיוון הזה) .

לא חייב להשקיע לשיטת ה-2 דליים אם אתה לא רוצה להתאמץ , אבל לפחות שמפו לרכב ומדיית שטיפה נכונה (כלומר כפפת שטיפה , לא ספוג אמבטיה או מטאטא) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...