Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי קיה פורטה ברמת האבזור הנמוכה ביותר (2010) ויש בה חיבור aux בלבד.

אני יודע שבשאר רמות האבזור ישנו חיבור usb (מעדיף אותו בהרבה, מחברים דיסק און קי במקום להתעסק באייפון בנסיעה)

האם אפשרי להוסיף את החיבור ? הרי המערכת אותה מערכת פחות או יותר , ואני מתאר לעצמי שאת כפתור הפונקציות של aux -cd יהיה ניתן לשנות לaux-cd-usb .

( אפילו הפלסטיק שמכסה את החיבור aux נראה בר הזזה בקלות רבה, בטח ובטח להחלפה באחד עם פתח usb )

אשמך לקצת יותר מידע בדבר, האם מה שאני מנסה להשיג פשוט כמו שמתואר אצלי בראש או שמא הדבר מורכב הרבה יותר ?

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

ניראה לי שאתה תוכל להזמין רדיו דיסק מאיביי או לחפש בפירוקיה של הדגם היותר בכיר ולקחת איתו גם את המתאם וככה אתה תפתור הכל .

פורסם
ניראה לי שאתה תוכל להזמין רדיו דיסק מאיביי או לחפש בפירוקיה של הדגם היותר בכיר ולקחת איתו גם את המתאם וככה אתה תפתור הכל .

השאלה אם זה בסה"כ של החיבורים והחוטים, או שצריך לתכנת משהו בהגדרות שם , או בכלל להחליף את כל המערכת

פורסם

לפי דעתי יש צורך בהחלפת כל המערכת ,תנסה בפירוקיות לראות כמה זה עולה ואם שווה לך בכלל .

• תוכן חדש...