Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

השבוע התקנתי קפיצי הנמכה של tein וביחד עם הבושינגים מפולאוריתן מקדימה הרכב נהיה הרבה יותר חד, זווית הגלגול ירדה משמעותית והרכב מתקשר ממש טוב, כאילו הרכב מושך אותי לתוך הפנייה(ההפך מתת היגוי).

לפי התאוריה כשמקדימה יש הקשחה זה גורם לתת היגוי, שזה המצב שבו כביכול הרכב שלי אמור להיות.

אני חושב להוסיף ARB מאחור על מנת להפוך את הזנב ליותר "משוחרר" וכך בעצם לשאוף למשהו דומה להנעה אחורית או משהו באמצע שיתן היגוי נייטרלי.

מה דעתכם בנושא?

איך המוצרים של whiteline? (זו ההמלצה בחו"ל לרכב שלי)

תודה מראש!

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

היי,

גם אני תוהה כמוך.

בדיוק השבוע הזמנתי ARB אחורי לקליאו ספורט של WhiteLine, אחרי שקראתי הרבה מאד ביקורות חיוביות עליו בחו"ל.

בתום תקופת המתנה (חודשיים! זה מגיע מאוסטרליה בקאנו כנראה..) אוכל להעיד מניסיון אישי.

כמובן שזה מאד משתנה מרכב לרכב, אני פחות מכיר את הרכב שלך.

דקל

פורסם

הזמנת דרך איביי או מאתר החברה ישירות?

האם היו בעיות במכס וכו?

על התנהגות הרכב שלי ספציפית אני לא שואל כי לא ראיתי/שמעתי שמישהו שיפר משהו ביאריס שלו בארץ. השאלה הייתה יותר מכוונת מבחינה תאורטית, איך משפיע ARB אחורי על רכב שהוא הנעה קדמית וגם מבחינת ניסיון(רוב החברה' פה הם בעליי הנעה קידמית).

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

תכנתתי להזמין מאנגליה,

משיקולי מכס בסוף העדפתי להזמין בארץ, דרך קובי מ-TopRPM, הם הנציגים בארץ.

לגבי ההשפעה, ממליץ לך לקרוא את המדריך המעולה הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=52485

בגדול אתה צודק,

זה אמור להפחית תת היגוי ולשחרר קצת יותר את הזנב.

דקל

פורסם

האנטי רול האחורי המוגדל שלי בהחלט עושה את הזנב שמח יותר. מצד שני, הוא גם מרגיש קל יותר לשליטה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...