Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים

אתמול אני ואח שלי שתינו כל אחד פחית בירה ונסענו הביתה

אח שלי נהג הוא בן 36

ועצרה אותנו מישטרה לבדיקת ינשוף

אז אמרו לו תינשוף

הבדיקה הראתה 305 ולקחו אותנו לתחנה

הקטע הוא לקחו לו את הרישיון ואת רישיון הרכב (הרכב של העבודה)

והבעיה השניה היא שהוא נהג חדש ובעוד חודש היו אמורים לחדש לו את הרישיון

הזמינו אותו למשפא בעוד חצי שנה בספטמבר ו מחר יש לו פגישה אם קצין

אז רציתי לשאול אותכם מה הוא צריך לעשות האם הוא יקבל קנס והאם יש סיכוי לצאת אם רישיון בלי לעשות טסט מחדש

והאם בעוד חודש יחדשו לו את הרישיון כי המשפט רק בעוד חצי שנה

תודה לכל העוזרים

פורסם
שלום רב חברים

אתמול אני ואח שלי שתינו כל אחד פחית בירה ונסענו הביתה

אח שלי נהג הוא בן 36

ועצרה אותנו מישטרה לבדיקת ינשוף

אז אמרו לו תינשוף

הבדיקה הראתה 305 ולקחו אותנו לתחנה

הקטע הוא לקחו לו את הרישיון ואת רישיון הרכב (הרכב של העבודה)

והבעיה השניה היא שהוא נהג חדש ובעוד חודש היו אמורים לחדש לו את הרישיון

הזמינו אותו למשפא בעוד חצי שנה בספטמבר ו מחר יש לו פגישה אם קצין

אז רציתי לשאול אותכם מה הוא צריך לעשות האם הוא יקבל קנס והאם יש סיכוי לצאת אם רישיון בלי לעשות טסט מחדש

והאם בעוד חודש יחדשו לו את הרישיון כי המשפט רק בעוד חצי שנה

תודה לכל העוזרים

נהיגה בשכרות הינה עבירה של אחריות קפידה, אין כל דרך לצאת זכאי. עצם קיום היסוד העובדתי מספיק כדי להרשיע אותו. מה גם שסייג. שכרות לא חל במקרה דנן על פי תיאור מצב הדברים. כלומר אשם הוא יהיה רק צריך לנסות למזער את הנזק.

פורסם

גם הקטע שאח שלי לא יודעה עיברית והוא נוטל תרופות

והוא יודעה שהאחוז אלכוהול לא היה אמור לעבור את הנורמה כי הוא שתה רק פחית אחת ו אחרי זה נחנו שעה ו רק אז נסענו

פורסם

והוא יודעה שהאחוז אלכוהול לא היה אמור לעבור את הנורמה כי הוא שתה רק פחית אחת ו אחרי זה נחנו שעה ו רק אז נסענו

תכנס לפורום יעוץ משפטי, אולי יוכלו יותר לעזור לך

פורסם

לא יעזור לך, כפי שאמרתי מדובר בעבירה של אחריות קפידה, כלומר עצם קיום הנהיגה בהשפעת האלכוהל מספיקה כדי להרשיע. לא צריך להוכיח שידע או לא ידע לגבי כמות האלכוהל

פורסם

אבל משאני מנסה להגיש שאם הוא היה יודעה עיברית והיה יודעה את החוקים הוא היה מבקש לעשות בדיקת דם

כי הוא יודעה שבדיקת דם היה מראה שהוא לא שיכור

פורסם

לא יודע עברית ? ברוסיה מותר לנהוג עם 305 ? (נכון ששם יותר פשוט "להסתדר" עם השוטר),ישראל די ליברלית, ברוב המדינות מחמירים יותר.יש כאלה שהסף הוא 0. לא צריך עברית.

פורסם

אבל הוא לא יכל לדבר אם השוטרים הוא רצה לעשות בדיקקת דם ו הוא לא הצליח להגיד להם שהוא נוטל תרופות שמשפיעות על ה ינשוף ואת כל הבדיקות שעשו לו הוא הצליח לעבור

פורסם
אבל הוא לא יכל לדבר אם השוטרים הוא רצה לעשות בדיקקת דם ו הוא לא הצליח להגיד להם שהוא נוטל תרופות שמשפיעות על ה ינשוף ואת כל הבדיקות שעשו לו הוא הצליח לעבור

התרופות משפיעות על הינשוף ועל בדיקות הדם לא?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אלכסיי, בתור עו"ד לתעבורה שמייצג נהגים שיכורים על בסיס יומי, אני מודיע לך שיש מה לעשות, יש איך לצמצם את האחריות ואת העונש, ובטח ובטח אם אחיך לא יודע עברית ואף נטל תרופות באותו הזמן.

נהיגה בשכרות לא נבדקת לפי אחריות קפידה (שזהו מונח אזרחי) אלא על סמך תוצאות הנשיפון+ינשוף+בדיקת מאפיינים+התרשמות השוטר.

יחד עם זאת, מאחורי כל אלו, עומד תיק החקירה ואופן מילוי הטפסים ע"י השוטרים שעצרו אתכם, ושם המקום להחליש את התיק.

305 מק"ג זו כמות נמוכה יחסית (עדיין עבירה, אבל נמוכה), ובלי ייצוג נכון, אחיך צפוי לקבל שנתיים פסילה מינימום (לפי החוק!).

פנו לעו"ד בהקדם!!!

אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

פורסם
ובטח ובטח אם אחיך לא יודע עברית ואף נטל תרופות באותו הזמן.

אני אשמח לדעת איזה תרופות גורמות להמצאות אלכוהול בדם/ באויר של נבדק.

תודה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש תרופות נוזליות שהממסי שלהן מכיל אלכוהול. קרוב לודאי שגם מי שצורך אותן סופג כמויות אלכוהול זעירות, אבל יותר מאפס.

מכל מקום - בודאי לא מדובר בכמות שתגרום לרמה 305 באויר הנשוף, אלא אם התרופה ניטלה דקה קודם ושרידיה עדיין נמצאים בפה.

כמובן שיש לא מעט תרופות הגורמות לישנוניות או אבדן ריכוז (כגון תרופות הרגעה, או תרופות נוגדות אלרגיה מדורות מוקדמים), אבל כאן מדובר בהשפעה של התרופה ולא של אלכוהול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...