Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי Gold TDi 97 ידני

עברה 380,000 :shock: יד שנייה

ב-15אלף.

שמעתי את הקילומטרז ישר אמרתי לא...

אבל ככה בישביל הספורט והידע הכללי...כמה שווה הרכב+-? והאם בכלל שווה?

תודה לכל העוזרים

פורסם

קילומטרז' סביר מאוד לרכב דיזל. מדובר על מנוע אמין מאוד וחסכוני. מנוע כזה עם טיפול טוב יכול בלי בעייה לעבור גם 700K.

אני חושב שמדובר על אופצייה לא רעה אם הרכב טופל כמו שצריך ותקין. מצד השני ב15K אפשר ליקנות אוקטביה מונית לשעבר עם קילומטרז' דומה אבל הרבה יותר חדשה.

הוא דורש קצת הרבה על הרכב בהתחשב בשנתון. מצד השני אולי מצב נדיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מי מתקרב? רק אנשים שיודעים עינין ברכבים. יש לי כרגע דיזל עם מעל חצי מיליון קילומטר, והיה אחד עם 400K

0 תקלות - אמינות מוחלטת וחיסכון בדלק, כל זה תוך כדי סחיבה מעולה ומומנט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שימו לב שזה גולף דור 3, לא דור 4.

לדעתי מחיר ענק לרכב בן 16-17 שנה עם כזה קילומטרז', גם אם הוא סופר שמור.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המחיר באמת לא מוצדק ביחס לשנה והק"מ. מכוניות בנזין כאלה שמורות נמכרות בערך באזור ה9K-10K לדיזל אין סיבה להיות יותר יקר מזה.

מה?... מי מתקרב בכלל לרכבים שעשו ק"מ כזה גבוה?

יש לי רכב בנזין ישן יותר עם ק"מ דומה...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...