Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחרי 4 שנים I DID IT-התחתנתי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעוד 20 שנה ייפתח כאן שרשור - יוליאן יבקש עצה מה לעשות כאשר בנו\בתו יקבלו רשיון נהיגה והוא יחשוש שהם ישרוט לו את הפנדה :-(

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד אז אני אפנק אותו באיזו פונטו EVI מודל 2013.:lol:

כן..פעם הייתה פה תקופה של אבטיחים לביקורות.:-)

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן , העסק הזה עלול לחזור אלייך כמו בומרנג .

אם לא תשחרר לה את הרכב אז תמצא שרק אתה תנהג ברכב :

ילדים ,מעון (פיזור איסוף),קניות, חוגים , סידורים , "תקח אותי ,תחזיר אותי , שכחת חלב , תוציא ת'זבל , תישן בסלון , אני שמנה ?,

השמנתי? ,היא יפה יותר ממני? " וואה וואה לאן נכנסת :? .

עכשיו תגיד לי עם היד על הלב , הפנדה באמת שווה את זה ?

Gn'f'R

פורסם
יוליאן , העסק הזה עלול לחזור אלייך כמו בומרנג .

אם לא תשחרר לה את הרכב אז תמצא שרק אתה תנהג ברכב :

ילדים ,מעון (פיזור איסוף),קניות, חוגים , סידורים , "תקח אותי ,תחזיר אותי , שכחת חלב , תוציא ת'זבל , תישן בסלון , אני שמנה ?,

השמנתי? ,היא יפה יותר ממני? " וואה וואה לאן נכנסת :? .

עכשיו תגיד לי עם היד על הלב , הפנדה באמת שווה את זה ?

גדול. לא משנה כמה כוסית וסבבה חברה שלך, יום אחד היא תשאל אותך אם היא שמנה. בדוק.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
גדול. לא משנה כמה כוסית וסבבה חברה שלך, יום אחד היא תשאל אותך אם היא שמנה. בדוק.

כלומר היא תשאל אם היא פנדה ?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וברגע שהיא שאלה פעם אחת היא תשאל כל יום , לכן אתה כבר מפתח תגובת רפלקס "לא" ממש ממש מהירה.

הכי חשוב הוא לא להסתכל עליה ואז לענות - שם אתה תיפול חזק !

רפלקס ,פשוט רפלקס .

Gn'f'R

פורסם
מזל טוב! נראה שהייתה לכם פצצה של חתונה.

בדיוק מה שעלה לי! מסתמן מהתמונות שהייתה לך אחלה.

ובנימה כללית:

יוליאן אתה נכס לפורום, סקירות שלך על מכוניות ומוצרים עד היום במועדפים וכבר שותפו עם שלל מחבריי. יתרה מכך, נתת את הקביעה הסופית לגבי רכישת רכב סופרמיני של בן דוד שלי - כמובן, הוא מרוצה מאוד.

אז אני אשמח לאחל לך מזל טוב מכל הלב !

נ.ב

לגבי הרכב, REALX.. זה לא מן הנמנע

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

כן לא פשוט ההפקה של הכול,אין כמן ההרגשה כשזה נגמר,כשהכול היה טוב.

Skins

תודה רבה ממש נעים לשמוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• אחראי פורום
פורסם
אתה חייב לספר לי מה אמרת לה.:evil:

"שריטה אחת וכדאי לך להתחיל לרוץ" וכאלה.

אבל היא לא מתרגשת מאיומי הסרק שלי, פשוט לא ממש בא לה להתעסק עם גיר ידני. אני דווקא ממש לוחץ עליה שתתנסה.

בטוח שאשתך תכבד את הסטיות שלך לגבי אוכל באוטו וחניה רחוקה ובטוחה יותר, לגבי כל השאר - שחרר. יכול לקרות גם לך, לצערנו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
מזל טוב !!!

אני מתחתן בעוד שבוע בדיוק :) מקווה שהכל ילך חלק :-o חתיכת הפקה הזו ;)

בהצלחה, אני ביוני :)

כולנו נופלים בשלב זה או אחר.

השאלה באיזה מהירות פוגעים ברצפה.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...