Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז... יש פה אנשי הייטק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הצלחת ללמוד את כל המערכות בשבוע או שאתה גאון או שהמערכת שאתה עובד בה פשוטה מאוד.

או שהוא חושב שהוא למד את הכל וזה לא באמת המצב (לא מנסה להעליב אלא פשוט לציין שאולי לא התעמקת מספיק)

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למדתי את הבסיס, מה שצריך בשביל לעבוד. אני לא מומחה במערכות ובשפות התכנות שאיתן עובדים פה.

מן הסתם זה אמור לבוא עם הזמן ועם המשימות.

וחוץ מזה אני לא מאמין בגאונים, אבל ככה בשביל הרקורד אציין שסיימתי הנדסת חשמל בטכניון בממוצע 95 8)

פורסם

אז אני חוזרת למה שאמרתי קודם - למדת את הבסיס - אבל אולי יהיה טוב שתדע מעבר לבסיס. ובמקום לחכות לכך שהידע יבוא לך עם הזמן יש לך הזדמנות פז ללמוד את מה שתצטרך בעתיד.

שנית - זה שסיימת עם ממוצע 95 לא הופך אותך לגאון.

פורסם
למדתי את הבסיס, מה שצריך בשביל לעבוד. אני לא מומחה במערכות ובשפות התכנות שאיתן עובדים פה.

מן הסתם זה אמור לבוא עם הזמן ועם המשימות.

?!??!

אחלה גישה, מה אני אגיד. העתיד שלך ורוד. NOT

הציון שקיבלת בטכניון או בגנון של צילה שווי ערך בעולם האמיתי ל-0 בדיוק,

זה לא מעניין אף אחד.

אולי תתחיל בכתיבה של כלי שיגרום לך להמתין פחות מ-6 שעות לתוצאות?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
זה מה שניסיתי לומר.

מכיר את זה שגברים כמעט ולא מבינים רמזים?

אז התחלתי לומר דברים בפשטות - זה עוזר להבנה :)

פורסם

עשיתי שיחה עם המנהל שלי והוא הסביר לי שתמיד יש תקופות "חסד" שאתה נכנס לעבודה,

רוצים לראות מה אתה שווה מבלי לגרום לך להתקף פסיכוטי.

הוא הבטיח לי שאחרי שלושה חודשים מקסימום אני יתגעגע לימים.

תן לזה עוד קצת זמן, עם אתה רואה שאין מגמה לשיפור לך דבר עם הבוס, תבקש ממנו יותר אחריות.

זה גם מה שהבוס שלי אמר לי בהתחלה, אבל קיבלתי עצה ממישהו אחר להתחיל ללמוד דברים בכוח, כי אחרת גם בתום ה-3 חודשים האלו אני לא אהיה מוכן. בפועל, אפשר להיות יעיל בשביל החברה גם אחרי פחות מחודש. המנהל שלך פשוט צריך לדעת איך לנצל אותך. ואם הוא לא יודע - צריך להכריח אותו :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אולי תתחיל בכתיבה של כלי שיגרום לך להמתין פחות מ-6 שעות לתוצאות?

רמז: ביג דאטה זה לא רק סיסמא של אנשי שיווק.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אולי הייתי צריך לבקש שרק מהנדסי חומרה יגיבו, כיוון שתגובה בסגנון של " תכתוב כלי שיזרז את ה6 שעות" מראה על רמת ההבנה של התחום.

פורסם

אגב הנס, אפרופו הגנון של צילה, זה לא שיצאתי עכשיו מהטכניון. יש גם 3 שנות ניסיון מאוד מוצלחות בחברה שעזבתי.

איפה אתה למדת שאתה מתייחס לטכניון בכזה ביטול? יש לי ניחוש...

פורסם

מהנדס לוגי. ומה שלוקח 6 שעות זו סימולצית fc. בכל מקרה אני חשבתי כבר לגשת לדבר עם הבוס, רק רציתי לשמוע את דעתם של אנשים שבמקצוע, אם זה לא מוקדם מדי. לא ציפיתי למתקפה עליי ו/או על הטכניון...

פורסם
לא ציפיתי למתקפה עליי ו/או על הטכניון...

הא! יש לך רק שלוש אותיות בשם! והטכניון בכלל בחיפה, יש כזה מקום?!

צחוק בצד, אל תסיק מסקנות אחרי מעט זמן. סך הכל כבר ביצעת והימרת על המעבר, תן לו צ'אנס ושמור על רוח טובה, בעיקר מול ממונים (יש דרכים חיוביות להעביר מסרים של תסכול ורצון להביא תועלת).

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אל תיקח את זה אישי. זה פורום ציבורי, קצת עקיצות לא הרגו אף אחד.

זה שאתה עדיין זוכר את הציון שלך אחרי כ"כ הרבה שנים זה לא לעניין,

הרי אין קשר בין הציון באוניברסיטה/מכללה (לא משנה איך קוראים לה) לבין ההתנהלות בחיים האמיתיים,

לא משנה באיזה תחום.

בחרת בתחום משעמם מטבעו, זאת כבר בעיה אחרת. :lol:

(אחותי מתעסקת בטיימינג של צ'יפים, אללה יסתור...)

נ.ב.

את התארים קיבלתי באקדמיה למוסיקה, ירושלים.

כמו שאתה רואה, אין קשר בין הציונים שקיבלתי שם לבין החיים האמיתיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לדעתי מוקדם מידיי לגשת למנהל, סה"כ חודש בעבודה חדשה זה כלום, ניתן לרמוז קלות אבל הכי חשוב כמו שנאמר,

תנצל את התקופה הזאת להעשיר את הידע שלך כמה שיותר.

גם מסכים מאד עם הנאמר שנותנים את העבודה הרצינית ליותר וותיקים , אלה שייסגרו את "הפינה" מהר,

תחשוב בהיגיון, אתה לא מצפה לקבל מטלה 1:1 כמו מישהו שכבר לדוג' 5 שנים בחברה, אולי תפתור,אולי לא , מה שבטוח, לך זה ייקח יותר זמן,תהנה מהתקופה באמת תתגעגע לכמות האוויר שהיה לך, been there לגמריי (לא בתחום),

תקופה ראשונה לא ידעתי הרבה וכשצברתי ניסיון רחב מאד לאחר כשנתיים טחנו לי את האשכים עם קונגו.

מצד שני אני גם מבין אותך,אני גם סוג של קומוניסט,אם אני לא מתעסק במשהו אני משתגע, לעומת חיי היומיום שבהם אין עצלן ממני, בעבודה- מהפך.

• תוכן חדש...