Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז... יש פה אנשי הייטק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש הרבה חברות השמה, אני אישית מכיר מישהי מ-CV והם מצאו עבודה ל-4 חברים שלי כבר.

מקווה שתהנה ותצליח בעבודה החדשה!

ואצלנו אנשים אחרי 3 שנים כמעט ולא שידרגו את המשכורת שלהם (המשכורות אצלנו בערך ברמה של טבלאות השכר)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

40 איש זה סטארט אפ קטן?! נו טוף...:shock:

שיהיה בהצלחה, כמובן!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חברה שלי עובדת באחת מחברות ההשמה (SEE-V), אם מישהו מחפש עבודה בתחום

אוכל להפנות אותו אליה.

לפני כמה שנים חיפשתי דרך דיאלוג,נישה ואתוסיה והם שלחו אותי לחברות לא מתאימות- שיחות איתם הפכו לשיח חירשים

ובשלב מסויים התייאשתי (חלק גדול מהחברות שהם שלחו אותי אליהן היו במשבר/שילמו מעט מאוד/היו גרועות באופן כללי)

פורסם

תן פרטים בה"פ בבקשה, אני מחפש עבודה כארכיטקט תוכנה או מנהל פרויקטים או יועץ, וכנראה בגלל שיש לי יותר מעשור נסיון לא יודעים איך לאכול אותי ברוב חברות ההשמה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

SeeV הכי טובים לפי דעתי.

מתן, איך קוראים לחברה שלך?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

האמת? מאף אחת מחברות ההשמה לא יצא לי טוב (גם לא מ-seeV), הביאו אותי לראיונות בחברות גדולות שבהן פסלו אותי על זה שאני לא מוכנה להיות yes man בעיקר (שלדעתי זה מה שמצופה מאיש QA - לא להכנע לסטנדרטים נמוכים ולדחוף קדימה לשיפור המוצר).

בסופו של דבר את רוב העבודות שלי השגתי בעצמי בעזרת שליחה ערה של קורות חיים.

וסטארט אפ של 40 אנשים זה סטארט אפ גדול :) בהצלחה!

פורסם
האמת? מאף אחת מחברות ההשמה לא יצא לי טוב (גם לא מ-seeV), הביאו אותי לראיונות בחברות גדולות שבהן פסלו אותי על זה שאני לא מוכנה להיות yes man בעיקר (שלדעתי זה מה שמצופה מאיש QA - לא להכנע לסטנדרטים נמוכים ולדחוף קדימה לשיפור המוצר).

בסופו של דבר את רוב העבודות שלי השגתי בעצמי בעזרת שליחה ערה של קורות חיים.

וסטארט אפ של 40 אנשים זה סטארט אפ גדול :) בהצלחה!

כי זאת גישה מוטעית. קל להיכנס למוד חסר פשרות,אבל חברה שמוכרת מוצר חייבת לשחרר מוצר כדי להכניס כסף ולעמוד בהתחייבויות כלפי לקוחות ומשקיעים. שום מוצר לא מושלם ובשביל זה ישנם בעלי תפקידים בארגון שמקבלים החלטות ולוקחים אחריות. עובד שמחפש שלמות בכל מחיר יגרום לבזבוז זמן,מלחמות בארגון וירידה בתפוקה. צריך לדעת לנהל את המאבקים הנכונים ולהתפשר כשצריך.. וזה לא אומר להיות יס מן.

פורסם
כי זאת גישה מוטעית. קל להיכנס למוד חסר פשרות,אבל חברה שמוכרת מוצר חייבת לשחרר מוצר כדי להכניס כסף ולעמוד בהתחייבויות כלפי לקוחות ומשקיעים. שום מוצר לא מושלם ובשביל זה ישנם בעלי תפקידים בארגון שמקבלים החלטות ולוקחים אחריות. עובד שמחפש שלמות בכל מחיר יגרום לבזבוז זמן,מלחמות בארגון וירידה בתפוקה. צריך לדעת לנהל את המאבקים הנכונים ולהתפשר כשצריך.. וזה לא אומר להיות יס מן.

אני חייב להסכים.

אין מוצר תוכנה שהוא מושלם ונטול באגים, לרדוף אחר שלמות יוביל לעיכובים ולחוסר רלוונטיות בשלבים מסוימים

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

זו לא גישה מוטעית - פשוט לא ירדת לסוף דעתי. ארגון שמתפשר על בינוניות ירויח הרבה פחות מכזה שלפחות שואף למצוינות.

אתה יוצא מנקודת הנחה שאני מתחילה מלחמות ולא מוכנה להתפשר, וזה לא נכון - אני יודעת גם להתפשר כשצריך, אבל תמיד אגיד את דעתי. להיות יס מן אומר לא להיות מסוגל להביע את הדיעה שלך (וזה בדיוק מה שנאמר לי על אחת העבודות - שמנהל המחלקה לא בעניין של לשמוע דיעות שונות), וזה משהו שאני לא יכולה להכנע לו.

אני לא במוד חסר פשרות - אבל המטרה שלי היא להוציא ללקוח מוצר כמה שיותר טוב בזמן כמה שיותר קצר - ועדיין אני אשאף לשיפור תהליך הבדיקה, שיפור המוצר ושיפור יכולות הצוות שלי בהתאם למשאבים שיש לי.

פורסם
זו לא גישה מוטעית - פשוט לא ירדת לסוף דעתי. ארגון שמתפשר על בינוניות ירויח הרבה פחות מכזה שלפחות שואף למצוינות.

אני אמנם מתחום החומרה אבל חייב שלא להסכים. היום, בעידן מוצרי החד פעמי, מצליח המוצר הזול יותר, שיוצא לשוק מהר יותר, גם ואפילו אם איכותו קצת פחות מסבירה. את הקריירה שלי התחלתי תחת הנהלה אמריקאית, ופוקוס על איכות, איכות, ואיכות - והיום הפוקוס הוא איך לעשות הכל מהר וזול. ואגב, הכי קל לקחת את הגישה ה"בלתי מתפשרת על איכות" - הרבה יותר קשה לדעת איך להתפשר איפה שאפשר, ולא להתפשר איפה שלא.

:turn-l:
פורסם

אתה יוצא מנקודת הנחה שאני מתחילה מלחמות ולא מוכנה להתפשר, וזה לא נכון - אני יודעת גם להתפשר כשצריך, אבל תמיד אגיד את דעתי. להיות יס מן אומר לא להיות מסוגל להביע את הדיעה שלך (וזה בדיוק מה שנאמר לי על אחת העבודות - שמנהל המחלקה לא בעניין של לשמוע דיעות שונות), וזה משהו שאני לא יכולה להכנע לו.

אני לא במוד חסר פשרות - אבל המטרה שלי היא להוציא ללקוח מוצר כמה שיותר טוב בזמן כמה שיותר קצר - ועדיין אני אשאף לשיפור תהליך הבדיקה, שיפור המוצר ושיפור יכולות הצוות שלי בהתאם למשאבים שיש לי.

אני בתור תכניתן עם QA שמכסת"ח את עצמו בצורה כמעט חולנית יכול להגיד שמצד אחד את צודקת ומאוד חשוב לנסות ליצור מוצר איכותי אבל מצד שני מעודף באגים אפשר לפספס את העיקר. ואין תוכנה בלי באגים. זה בלתי אפשרי

מצד שני תמיד להגיד את דעתך זה טוב אבל זה לא מוערך, כשהייתי חייל הייתי כזה ושילמתי על זה שהמפקדים שלי לא איפשרו לי לצאת לקצונה (סיפור ארוך). המנהל בד"כ ירצה להרגיש שליטה, הוא לא ירצה עובד שיתווכח איתו כל פעם וזה גם הגיוני

Renault Clio RS EDC 200

• תוכן חדש...