Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיויק 2008 או יונדאי i30 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח אם כמה שיותר אנשים יביעו את דעתם: הסיויק עם קילומטראז מפתה מאוד 15000, כלומר אמורה להיות כחדשה באמת. לא ביצעתי עדיין בדיקה אבל מבחוץ נראית מעולה. היונדאי עם 65000 וזולה מהסיויק ב 15000 שח. השאלה שלי היא כזאת: האם קילומטראז נמוך של סיויק מצדיק פער של כ 15000 שח? (בלי קשר לזה שסיויק ברמה הרבה יותר גבוהה מיונדאי ויקרה ממנה באופן כללי). נניח שהרמה של יונדאי מספקת אותי, היא הבחירה הפרקטית יותר, אבל אני נמשכת הרבה יותר לסיויק. האם יש לסיויק יתרונות חשובים בעיניכם שיצדיקו את התוספת הזאת? שווה להפתות ולהיפרד מהתוספת או ללכת עם השכל? תודה לעונים!

פורסם

15000 ק"מ ב-5 שנים הם לטעמי קילומטראז' נמוך מדי. סביר שנעשו נסיעות קצרות שגרמו למכללים בלאי שאינו נופל (ואולי אפילו עולה) על הבלאי שנגרם מנסיעה בשימוש רגיל וסביר של 65000 ק"מ.

אני הייתי הולך על היונדאי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ואם נתעלם רגע מהאיכות, ונתמקד בבלאי, האם רכב עם קילומטראז כזה נמוך אכן בסיכון גבוה להיות בלוי? מדובר ברכב מנכה שכנראה ביצע לרוב נסיעות עירוניות. הרכב בן 3.5 - 4 שנים, כלומר פחות מ 4 אלף קמ בשנה. האם באמת עדיף ללכת על רכב שנעשה בו שימוש רגיל של 15-20 אלף בשנה?

פורסם

בדקות הראשונות שהרכב נוסע עד שהוא מגיע לטמפרטורת עבודה הבלאי שנגרם למנוע גבוה לאין ערוך מהבלאי שנגרם מנסיעה רציפה (בינערונית למשל) גם הגיר הגם שהוא נסע רבע מהקילומטראז' הוא עבד קשה יותר ויתכן שביצע הרבה החלפות הילוכים מרכב שנסע פי 4 - אך בנסיעות קצרות.

מעבר לכך אם בכל זאת תחליטי לקנות את הסיוויק- תבדקי שהמכונית עברה את כל הטיפולים לפי הוראות היצרן.

(היו לי חברים נכים שנסעו עם הרכב שלוש וחצי שנים כ-10000 ק"מ ולא טרחו להיכנס למוסך אפילו פעם אחת...)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הם טוענים שיש ספר טיפולים והם בוצעו במוסך מורשה. במידה ואחליט לבדוק את הרכב במכון, האם כל הבעיות הפוטנציאליות כתוצאה מעמידה יתגלו בבדיקה, או שאתה ממליץ על בדיקות נוספות?

פורסם

כל עוד בוצעו טיפולים שנתיים, הסיווק בלי למצמץ.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סיוויק בלי לחשוב פעמיים מה גם לסיוויק יש שוק יותר טוב וכשתירצי למכור

לא תיהיה לך בעיה וגם תקבלי מחיר יותר גבוה.

הרכב מרגיש יותר איכותי,מרווח,תא מיטען גדול,רכב לטעמי לפחות יותר יפה ומיוחד,מנוע יותר חזק,

גיר יותר טוב,עיצוב פנים מיוחד וכו׳.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

בגדול בהחלט מומלץ ללכת על הסיויק, עניין הקילומטרג' זה עניין אחרון שצריך לחשוב עליו. כתבת שמדובר על רכב מנכה, האם יש או היו התקנות מיוחדות או פגיעות גחון וכאלה שחשוב מאד לבדוק בכיוון הזה לפני קבלת החלטה על רכישה.

פורסם

בקשר להתקנות, מבדיקה ויזואלית ראיתי רק שהייתה ידית בצד המושב של הנהג הוציאו אותה ונשארו שני חורים קטנים בדופן הרכב. הם פנימיים ולא נראים לעין. לא נראה לי שזה משפיע על איכות הרכב. סיויק ללא ספק יותר יפה ויותר איכותית, אבל אני רוצה שהרכב יהיה פרקטי. לא לחוץ לי לקנות דווקא את הסיויק, פשוט הרכב הספציפי הזה נראה לי שמור מאוד ולכן התלהבתי ממנו. כמובן שחובה לעשות בדיקה והכל... ומה בצד הפרקטיות? הבנתי שיונדאי זול יותר להחזקה והביטוח יותר זול. מה היתרונות של סיויק בעניין הפרקטיות? אמינות? נוחות? אני מתכוונת להחזיק את הרכב 5 שנים לפחות. איזה מהם ישרת אותי טוב לתקופה ארוכה?

פורסם

תבצע חיפוש נשאל פעמים רבות.

הסויוק יותר איכותית והיא יותר יקרה לא רק בגלל הק"מ אלא במחיר הקנייה כחדשה ובגלל זה גם כמשומשת

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

שני הרכבים ישרתו אותך שנים רבות ללא תקלות מיוחדות.

היונדאי יותר פרקטית בגלל הדלת החמישית וצרת תא המטען (תא המטען בסיוויק מאוד רדוד)

יש אנשים שלא אוהבים את העובדה שהסיוויק נמוכה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מנסיון היונדאי מאוד אמינה ומאד פרקטית כמו שכתבו למעלה בגלל הדלת החמישית. יש כמה דגמים של יונדאי I30 כאשר ההבדלים הם ברמת האיוזור מה שמשפיע על המחיר, כדאי לבדוק איזה רכב הציעו. הבנתי שההונדה יד ראשונה איזו יד היונדאי ,מליסינג או מהשכרה. בכללי מבחינת ביטוח ותחזוקה אין ספק ש I30 זולה יחסית להונדה כך שאם I30 מתאים לדרישות נראה שזו תהיה בחירה ראויה.

• תוכן חדש...