Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער אם זה לא הפורום הנכון, היה נראה לי שזה הפורום המתאים.

אני רוצה לשים אזעקה ברכב שכאשר נוגעים ברכב או פורצים אליו, מתקבלת בפלאפון שלי הודעת SMS, אני יודע שבארץ זה קיים להתקנה רק אצל החברות איתור כמו POINTER ואיתורן, אך לאחרונה אני רואה שיש מלא כאלו ב-EBAY אבל אני לא ממש יודע להבדיל איזה צריך להזמין כי יש שם מיליון סוגים אם מיליון אופציות, למישהו בפורום יצא להתעסק עם דבר כזה?

הנה דוגמה:

http://www.ebay.com/itm/Hot-Vehicle-Car-GPS103B-TK103B-GPS-GSM-Tracker-Track-Device-Shake-Sensor-Siren-/290718310462?pt=US_Car_Alarms_Security_Systems&hash=item43b029603e

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זה עולה 500 דולר ישראלי בארץ,דבר מגניב,רק תוודע זהמוצר פה לא חיכוי

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אני מוכן לעמוד ליד הרכב שלך כל היום, וברגע שמישהו יפרוץ אליו אני ישלח לך sms.

רציני עכשיו, מערכת כזו תעלה לך הרבה כסף ובנוסף תצטרך כרטיס סים וחשבון טלפון נפרד בשביל הפונקציה הלא כלכך מועילה הזאת.

תשקיע כמה מאות שקלים על ביפר של רב בריח עם שלט דו כיווני, זה אמור להספיק לך.

פורסם

יש לך מוצר של חברת קוברה , אבל זה מחייב אותך להתקין אזעקה של קוברה + יחידה שלתוכה ניכנס סים + דמי שירות כל חודש זה עובד ככה אצל כולם

תחשוב אולי על ביפר

פורסם

תחפש באיביי car gps tracking , יש מלא מוצרים שגם עוקבים אחרי הרכב (דרך המחשב/סלולר) וגם שולחים sms , העלות היא בערך 70 דולר, אין דמי שימוש, יש צורך בכרטיס סים.

הייתי מוסיף קישור אבל אני דרך הנייד...

SCANSPEAK

פורסם
פורסם

דיוויד ההזעקה הזו לא עולה הרבה כסף,קוו נייד עולה שקלים בודדים,ותכלס כמה כבר אסמסים ישלח המכשיר על גנבת הרכב?אני בזמנו רציתי לקנות כזה אבל אם רוצים לגנוב אוטו אז שום דבר לא ימנע מהם לעשות זאת

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

לבוס שלי היה באופנוע אזעקה ששולחת SMS

מוצר מאוד יעיל והעלות החודשית היא כמה שקלים בודדים.

יותר מ 15 ש''ח לחודש אתה לא תגיע.

אבל המוצר מאוד יעיל אתה יכול לדעת בכל רגע נתון בדיוק איפה הכלי רכב נמצא ובאיזה מהירות הוא נוסע.

יש אזעקות שמגיעות עם אופציות נוספות כמו התראת מהירות וכ''ו.

הפיתרון הכי יעיל לגבי הכרטיס סים זה טוקמן.

בהתחלה אתה בטח תתלהב ותבזבז כמה הודעות אבל השקט הנפשי שהיה לך שווה את זה.

אומנם הביפר של רב בריח מוצר מעולה אבל הטווח שלו די עלוב בשטח בנוי.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

יש חוסם תדרים ,במידה והרכב מוזמן או שמדובר בגנב מקצועי שום הודעה לא תגיע אליך.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

היה לי אזעקת ביפר ברכב הקודם, אחלה דבר אבל לפעמים הייתי מחנה רחוק מהבית, כי שם מקום החניה אם הכי פחות סיכוי שמחרת תהיה שריטה חדשה מאנשים שלא אכפת, הביפר לא היה יעיל אחרי כמה קירות של בניינים, וגם היה לי מקיף על הרכב כך שאם יגנבו לא נורא יש ביטוח.

כרגע קניתי רכב שאין עליו מקיף, כך שאני צריך לחשוב 10 פעם לפני שאני מחנה, לצערי עדיין אני צריך לחנות רחוק לפעמים כדי לא למצוא שריטה חדשה למחרת.

העיקרון של המכשירים האלו שציינתי וציינו פה מאיביי שהם פשוט "איתוראן" אישי, בשירות של איתוראן אם נוגעים ברכב מתקשרים אלייך ומתקבלת ישר הודעה לנייד, כך שיש לך זמן תגובה להגיע ולהבריח את הגנבים, רק שבמוצר מאיביי לא צריך לשלם דמי מנוי כל חודש כמו לאיתוראן ומחיר ההתקנה של איתוראן היא 5000 ש"ח כבר ביררתי.

אפשר לקנות היום סים קארד אם תוכנית של 10 ש"ח, כך שזה שווה את המחיר, רק אני צריך המלצה למכשיר מאיביי שניתן יהיה לחבר לאזעקה ולחיישנים של הדלתות שישלח לי SMS.

DANIX60

הלינק למכשיר שציינת הוא עצמאי, הוא לא יעשה כלום עד שלא תשלח לו הודעה, אני לא צריך כזה.

הנה דוגמה טובה למוצר: http://www.ebay.com/itm/TK103B-Vehicle-Car-GPS-GSM-SMS-Tracker-Remote-Control-Shake-Shock-Sensor-Siren-/221174097190?pt=US_Tracking_Devices&hash=item337f00e526

מישהו יכול לעזור לי להבין? יש אפילו למטה בעמוד של המוצר סרטוט איך לחבר לאוטו, ורואים שאפשר לחבר לדלתות, לסוויץ, כולל גלאי זעזועים. מה זה אומר? שאם הדלת תפתח זה ישלח הודעה למספר טלפון שקבעו למכשיר ברכב שהדלת נפתחה? או שאם אני ישלח SMS לאוטו זה פשוט יראה לי שהדלת פתוחה?

בבקשה ממכם עזרה, מאוד יעריך את זה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני גם חושב על המוצר הזה, ולפי מה שאנימבין כן, ברגע שתפתח דלת אתה אמור לקבל SMS , אתה גם אמור להיות יכול להגיד לו שברגע שהוא יוצא מאזור מסויים (האזור שאתה מחנה בו למשל), הוא ישלח SMS , לי זה נראה כמו מוצר מבטיח.

SCANSPEAK

פורסם
יש לי רק שאלה אחת איך היחידה הזאת אמורה לדעת מתי פורצים לרכב ??

כאשר פורצים לרכב יש לכל דלת חיישן, ברגע שהדלת תפתח האזעקה תקבל אות מהחיישן, דבר שני יש חיישן זעזועים, אם מאיזושהי סיבה הרכב זז טיפה, אפילו עם נותנים צ'אפחה על פח הרכב האזעקה תקבל אות

פורסם

כשאני הולך לישון (ואני מאמין שעוד רבים) אני משתיק את הטלפון כדי להצליח לישון בכלל.

ככה שSMS זה לא משהו שיעיר אותי באמצע הלילה.

הסיפור הוא משהו שלא תלוי בשום מערכת אחרת ולמרות מה שאתם אומרים איי מופתע מהטווח שלו כל יום מחדש.

אפילו מצלצל לי באמצע שיעור במכללה כשהחנייה מאוד רחוקה.

• תוכן חדש...