Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נסגר עם הפורים הזה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום. השעות נוקפות, המחשבות רצות ואיתן הפוסטים. סלחו לי על השעה, אבל זה די מטריד כשחושבים על זה.

אני רואה כל פורים שהגיל של התחפושות הזנותיות רק יורד. אם לפני כמה שנים בחורות היו מתחפשות באופן זנותי, היום אני רואה גם בנות 12-13 ואפילו פחות מחופשות לשפנפנות פלייבוי/אחות רחמניה/שוטרת רעה/חשפנית וכד'.

אני חושב שא' זה מגעיל ודוחה לראות ילדות בגיל כזה מתחפשות ככה, כשהישבן מציץ מתחת לפיסת הבד המקיפה את האגן וכשהחזה שאין או יש להם מציץ החוצה, וב' שזה מעיד קצת מעבר לילדה. זה מעיד על ההורים.

זה מעיד על הורים שלא מחנכים כראוי, ואולי אפילו מעיד על היחס של ההורים לילדה. אם פעם הילדה היתה יוצאת ככה ומקבלת על הראש, היום האימהות מעודדות אותן, באמתלה שהן מחצינות את הנשיות/סקסיות שלהן. זה עצוב!

אני נגעל לראות ילדות כאלה ברחוב. אני לא אוהב לראות גם בחורות שמתחפשות ככה, אבל ניחא. אלה כבר בוחרות את דרך החיים שלהן, ובוחרות איך להתלבש. ראיתי ברחוב הרבה בנות 12-13-14 וכד' שבנים שולחים להן ידיים, זורקים הערות והן לא אומרות כלום - מצחקקות במקרה הטוב ובמקרה הגרוע זורמות.

אוי לנו מה קורה לנו... זה מתחיל בזה וממשיך בהרבה דברים אחרים שהופכים לדפוקים...

תודה על ההקשבה,

בברכת פורים שמח,

אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תכף אתה תגלה שזה טוב, ושהן "פתוחות מינית", ותפסיק לחשוב במונחים של 100 שנה אחורה ;)

הבהרה: זוהי הלצה בלבד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אלו בסה"כ המודלים לחיקוי שקיימים בפני ילדות בגיל הזה כל השנה והן רואות מה שההורים רואים. זה לא מתחיל בפורים. צריך לילדות אפיק אלטרנטיבי ל-"תראי פלח ותסתדרי בחיים" ומטרה אחרת מלהיות מפורסמת לשם הפרסום.

דרך אגב, ראיתי את הבנים בגילאים הקצת יותר מבוגרים השנה, מה אני אגיד, לא שונה מהותית. יש דרדס חשפן, יש ליצן בשורטס דפוק אותי (נראה כואב/לוחץ)... הכל מאוד סטודיו 54. לפחות התקדמנו בכל הקשור לשיוויון בין המינים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אצל בנים זה קצת פחות בעייתי. זה אפילו די מצחיק, אבל לא ממעיט בכבוד העצמי המינימלי שאמור להיות לו. כשבחורה חושפת או נחשפת, אצלי לפחות, זה מוריד את הכבוד העצמי שלה לקרשים, ומונע ממני אפילו להסתכל עליה. אם ביום יום הייתי כן מסתכל עליה ומתחיל איתה, בפורים אני לא אדמיין אפילו להתקרב.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

הגיל שבו מגלים את המיניות יורד עם השנים, זה לא סוד..

מעבר לזה שהתחפושות כיום מינימליות במקרה הטוב, ובכלל תחפושות לבנות בגילאים האלה די דומות; בוקסר צמוד מינימלי, חזיה, ואיזשהו אביזר (אוזניים פרוותיות/קרניים/שטות אחרת)

אותי אישית זה דוחה, איך ההורים מסכימים לדברים כאלה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

חזיה?! לדברים האלה יש בכלל חזה?! אם היה להן, מילא. אבל אין להן! הן מנסות להיראות נשים קטנים ולא ילדות או נערות. זה עצוב ודוחה! עוד יותר דוחה זה איך שהבנים המתוסכלים מינית מסתכלים עליהם (לא בגילאים שלהן, אלא גדולים מהן. כן כן. גדולים מהן).

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

אני קראתי את ההודעה שלך וחשבתי שהיית על פלאנטה אחרת

ברוך הבא לשנות ה2000+++

זה התחיל ממזמן אני לא מבין למה אתה מתפלא.

עוד ביום העצמאות האחרון הסתובבתי לי באשדוד עם חברים ושמתי לב למשהו מיוחד

כל הילדות בגיליי 12-14 לובשות את המכנסון "דפוק אותי" הקטן והמסכן הזה שלא מכסה כלום.

אז אני כבר לא מתפלא שבפורים הן לובשות מה שבה להן.

אגב הבנים לא יותר טובים ובכלל רמת התמימות רק הולכת ונעלמת.

עם פעם בני12-14 היו תמימים ורק גילו דברים היום בעידן שיש הכל נגיש מול הידיים

להורים יש פחות השפעה.

כן זה מתחיל מההורים אבל לקפוץ ישר למסקנות שההורים אשמים זה לא תמיד נכון.

אל תשכחו שבימינו שני ההורים צריכים לעבוד ולרוב גם שעות נוספות,

אז יוצא שמי שמגדל את הילדים זה הTV והאינטרנט.

ממה שאני רואה לצערי זה רק ילך וידרדר...

404

פורסם

אצלך זה סכנה לעיניים... :lol: אבל תכל'ס? אם הבחורות היו מתלבשות ככה לפחות זה היה טוב.

מכנס דפוקותי זה חתיכת דבר מגעיל, שאני לא מסוגל לראות!

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

די עם ההתחסדות הזו.

מגעיל, לא מגעיל, איך ההורים מרשים? איך הם לא מרשים?

הילדים נחשפים בכל מקום למיניות שהגיל שלה הולך ויורד. ראיתם את הסדרות בטלוויזיה לילדים? אפילו סדרות האנימציה משחררות מסרים מיניים. כשהייתי ילד היה בטלוויזה ה A-Team , כל הארץ רעשה וגעשה על האלימות הקיצונית שבתכנית. ת'כלס, לא הראו שם אף פעמים שמישהו נהרג, או שעף לו הראש. בכנסת דיברו על התכנית האלימה הזו. היום, 30 שנים אחרי - אתה מסתכל על זה ונרדם מהקצב האיטי והפעלולים העלובים. כמה פעמים אפשר להעיף את אותו האוטו באוויר עם בורג לימין ולהשתמש בזה בכל פרק מחדש

תסתכלו על תכניות ילדים בערוצי הילדים - בובוספוג, פינגווינים ממדגסקר, אווטר (לא הסרט, האנימציה - משהו אחר לגמרי), ספיידרמן ועוד ועוד, שלא לדבר על המשחקים שאפשר להוריד בכל טאבלט. תסתכלו ותבינו כמה לאלימות הילדים נחשפים, ולא תמיד בידיעתכם.

אתם חושבים שכהורים אתם שולטים בזה? הצחקתם אותי. אצלי בבית הבן ישחק רק עם הלו קיטי? מה קורה בבית של חברים? מה קורה בגן?

העולם משתנה. כולם רוצים/רוצות להיות בכוכבנולד/thevoice/ שקר כלשהו אחר.

אל תהיו מתחסדים. לכם זה נראה חריג. אפשר לחשוב שכשהייתם בני 12 פינטזתם על לורה מבית קטן בערבה.

אני בהחלט מבין למה אתם מתכוונים אבל לא מסכים עימכם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הבנתי למה זו התחסדות, נראה לי הגיוני להתנגד לזה שילדה בת 14 תתלבש כמו אחת שעובדת במתן שרותי מין.

התוצאה של מה שאתה מתאר זה לשמוע בחדשות שילד בן 14 הטריד מינית ילדה בת 12.

האמת שגם לי התחשק לפתוח נושא על זה אבל התעצלתי...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא לימדו אותך שאם יש דשא יש משחק?

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...