Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן sm מחפש פרטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נתקלתי ברכב נדיר ,בבקשה רוצה פרטים .סיטרואן שכתוב SM .

מצרף תמונה

אם למכונית יש מספר ישראלי, אתה יכול להעביר את פרטיה ליוחאי שנער שמנפק ללא עלות תעודת מקוריות למכוניות אספנות. קרוב לוודאי שיוחאי יעשיר אותך בפרטים נוספים עליה. חלקם כללים, אבל חלקם עשויים להיות גם ייחודיים למכונית המסויימת הזו.

כך או כך - בהחלט מכונית מרתקת!

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

חפש במנוע החיפוש של הפורום. היו דיונים בענין ואתה מוזמו להקפיץ את אחד השרשורים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קראתי את המאמר המענין אודות הsm.

ראוי לצין כי, השיא שהושג ע" אותה סדנה בארה"ב 325 קמ"ש. שיא זה ךמכוניות עם הנעה קידמית לא נישבר עד היום.

אריה

פורסם
איזה פרטים אתה מבקש לדעת, כללי על הדגם או על הרכב הספציפי הזה?

אריה

האמת שהעניין של בסיטרואן זה בגלל חבר טוב שלי שחולה סיטרואן ,החבר מחזיק בבעלתו CX מודל 74 מדהימה ומקורית לחלוטין ולטעמי אחד הרכבים היפים בארץ מסוגו וברמת המקוריות שלו,ובנוסף מחזיק XM נוספת .

שהראיתי לו את התמונה שצלמתי של הSM {הCX שלו באותו צבע } הבחור כמעט התעלף מעצם התגלית ועצם קיומו של רכב מהסוג הזה בארץ,כמובן שידע את כל הפרטים הטכנים וההיסטורים של הדגם,מאוד ביקש שאני אברר עוד אינפורמציה בנושא הרכב, מפגש עם הרכב יהיה שווה ערך בעיניו לדייט שלי עם שירלי בוגנים במידה ומישהו יוכל לסדר.

האמת ששמחתי ללמוד אודות הרכב המדהים הזה,למרות שאני לא מחובבי הסיטרואן המושבעים ,רכב מדהים באמת.

פורסם
מפגש עם הרכב יהיה שווה ערך בעיניו לדייט שלי עם שירלי בוגנים במידה ומישהו יוכל לסדר.

תיזהר מאשתך, עם פורסטר טורבו יש סיכוי שהיא תשיג אותך ואת שירלי כשתנהג באחת המכוניות האחרות שלך :lol:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
האמת שהעניין של בסיטרואן זה בגלל חבר טוב שלי שחולה סיטרואן ,החבר מחזיק בבעלתו CX מודל 74 מדהימה ומקורית לחלוטין ולטעמי אחד הרכבים היפים בארץ מסוגו וברמת המקוריות שלו,ובנוסף מחזיק XM נוספת .

שהראיתי לו את התמונה שצלמתי של הSM {הCX שלו באותו צבע } הבחור כמעט התעלף מעצם התגלית ועצם קיומו של רכב מהסוג הזה בארץ,כמובן שידע את כל הפרטים הטכנים וההיסטורים של הדגם,מאוד ביקש שאני אברר עוד אינפורמציה בנושא הרכב, מפגש עם הרכב יהיה שווה ערך בעיניו לדייט שלי עם שירלי בוגנים במידה ומישהו יוכל לסדר.

האמת ששמחתי ללמוד אודות הרכב המדהים הזה,למרות שאני לא מחובבי הסיטרואן המושבעים ,רכב מדהים באמת.

אני משער שאתה מתכוון לכך שיש לו CX שנת 75 (היא לא יוצרה לפני כן..)

The higher you go, the harder the fall..

פורסם

צודק בדקתי יש לו מודל 1975 ,מקורית לחלוטין ,הריפודים כאילו יצאו לפני שנה מהמפעל והרכב במצב שימור מקורי ולא שיחזור ,יובא לפני מספר שנים לארץ על ידי בחור תל אביבי שמכר אותה לחבר לפני פחות משנה ,אוהבי סיטרואן ישמחו לראות ולהנות מרכב במצב שכזה,למיטב ידעתי יש לו אישור שזה אחד מ300 הרכבים הראשונים שיוצרו מהדגם .

עכשיו מחכה למפגש שלו יחד עם SM ,מי מרים את הכפפה אני דואג לקישור .

פורסם

נידמה לי שהרכב הספציפי הזה מוכר לי. עמד זמן רב במוסך בפתח תקווה. שמשב קימית סדוקה לכל הרחב. אם צדובר שאותו הרכב, אז הפנסים הקידמיים עברו היתעללות והזכוכיות הקדמיות שכל כך מאפענות את הדגם, שבורות גם הן.

אחד מכלי הרכב היותר מענינים. לדעתי, יהיה קשה למצא בארץ מי שיתמודד מכנית עם האתגר. קושי גדול מאד בהשגת חלפים.

את כל זאת אני אומר מנסיון אישי. יש בארץ כ5 כילם כאלה. אחת שלי.

אריה

פורסם

כלי מטורף, ממש. היופי, הגאונות באיך שכל הדבר הזה בנוי...אבל יחד עם הגאונות בא הטירוף...וזה כלי רק למטורפים אמיתיים. המנוע מזראטי, אללה יוסתור להתחיל לשחק איתו, הכל הפוך בגלל ההנעה הקדמית, הכל הידראולי, והכל בנוי בצורת סיוט מוחלט לעבודה. כמו שאריה אמר, בארץ קשה לראות איך משפצים דבר כזה.

והנסיעה...גם כן טירוף. מנוע נהדר שמגיב ונשמע כמו אקזוטיקה איטלקית, רחפת בנסיעה, ויחד עם זה הגה פסיכי לחלוטין שקשה מאוד לנהוג איתו בצורה סבירה או שפויה, וברקס שמשגר אותך דרך השמשה הקדמית בכל ליטוף עדין...היתה חויה מיוחדת מאוד לנהוג בזה, אבל לא כלי שהייתי רוצה לחיות איתו

פורסם

אני חושב שבארהב ניתן להשיג חלקים יחסית בקלות.

בעבר הועלה סרטון ביוטיוב שבו מככבת המכונית עם בעליה ג'י לנו שלא הפסיק לשבח בנפלאותיה.

• תוכן חדש...