Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סט כלי עבודה לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

תהיתי אם מישהו מכיר מקום שמוכר סט מושלם עד כמה שאפשר שמותאם לרכבים, לדוגמא, מפתחות מיוחדים, הכלי הזה שבעזרתו פותחים את הפילטר שמן ועוד כלים שאני לא בקיא בהם כרגע :)

אני יודע שאפשר לקנסות סט בוקסות פה סט מפתחות שם אבל חשבתי לשאול אם יש מקום שהכין ערכה כזאת לרכב והוא מוכר אותה.

תודה רבה!

פורסם

ממליץ לך להשתמש במנוע חיפוש של הפורום ולקרוא חלק מעשרות השירשורים שנפתחו בעבר בדיוק בנושא זה.

חוץ ממפתח פילטר שמן, איזה כלים מיוחדים אתה צריך, ומה אתה הולך לעשות איתם?

חובב בתחילת דרכו, שרוצה לעשות טיפולים בסיסיים לבד, לא צריך שום כלים מיוחדים מעבר לסט בוקסות, פלייר, קטר, כמה מברגים, כמה מפתחות פתוחים וזהו בערך.

כלים מיוחדים זה ל"מתקדמים יותר" ואין טעם לרכוש אותם כבר בהתחלה, במיוחד שאתה עוד לא יודע אפילו איך הם נקראים.

פורסם

הכל תלוי ברכב שיש לך.

אם יש לך רקע טכני, עליך להרים מכסה מנוע ולהעיף מבט על איזה סוגים וגדלים של ברגים נמצאים שם, ולהתאים את עצמך לזה.

ככל שתרבה לעבוד על הרכב, תרכוש עם הזמן את הכלים המתאימים ותהיה מוכן כמעט לכל משימה, אם לא לכל משימה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תראה, סט טוב עם דרייב של 1/2" זה חובה (הייתי מוסיף גם ידית כח או ידית מומנט ארוכה).

עוד סט נוסף של "1/4 למקומות קטנים, גם לא מזיק. על סט של 3/8" אני לא יודע אם הייתי ממליץ, כי בתכלס אני כבר שנים עובד עם סט 1/2" ומפתחות רינג וכד', ולא נתקלתי במצב שאני צריך סט 3/8. כן נתקלתי במקרים שצריך איזה סט 1/4" עם בוקסות ארוכות למשל, אבל אלו דברים נקודתיים מאוד וברוב המקרים פתרתי את הבעיה עם מפתח רינג או עם ה 1/2".

מפתחות רינג - תלוי איזה מידות יש ברכב שלך. ברוב המקרים משושה של 10 מ"מ הוא חובה, וכמוהו גם 12 מ"מ ו 13 מ"מ. תמיד טוב שיש עוד מידות (גדולות יותר) כי לפעמים יש ברגים עם אומים גדולים וצריך לתת קונטרה מהצד השני (מידות 16, 17, 18 ממ וכד')

בצרפתיות כדאי שיהיה לך בוקסה טורקס 50 וטורקס 55 וכמובן סט מפתחות (אולר) של טורקס (ממידות קטנות של 5 או 10 עד 40. הפופולאריות ביותר הן טורקסו 10, 20 ו-30).

מומלץ גם שיהיו מפתחות אלן בכל מיני מידות אינצ'יות ומילימטריות. לפעמים זה עוזר. זה לא יקר ותמיד טוב שיש.

ישנם רכבים שדורשים מפתח מיוחד לפילטר שמן (עקב גישה בעייתית), ברר ברכב שלך מה קורה.

בהצלחה

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
תראה, סט טוב עם דרייב של 1/2" זה חובה (הייתי מוסיף גם ידית כח או ידית מומנט ארוכה).

עוד סט נוסף של "1/4 למקומות קטנים, גם לא מזיק. על סט של 3/8" אני לא יודע אם הייתי ממליץ, כי בתכלס אני כבר שנים עובד עם סט 1/2" ומפתחות רינג וכד', ולא נתקלתי במצב שאני צריך סט 3/8. כן נתקלתי במקרים שצריך איזה סט 1/4" עם בוקסות ארוכות למשל, אבל אלו דברים נקודתיים מאוד וברוב המקרים פתרתי את הבעיה עם מפתח רינג או עם ה 1/2".

מפתחות רינג - תלוי איזה מידות יש ברכב שלך. ברוב המקרים משושה של 10 מ"מ הוא חובה, וכמוהו גם 12 מ"מ ו 13 מ"מ. תמיד טוב שיש עוד מידות (גדולות יותר) כי לפעמים יש ברגים עם אומים גדולים וצריך לתת קונטרה מהצד השני (מידות 16, 17, 18 ממ וכד')

בצרפתיות כדאי שיהיה לך בוקסה טורקס 50 וטורקס 55 וכמובן סט מפתחות (אולר) של טורקס (ממידות קטנות של 5 או 10 עד 40. הפופולאריות ביותר הן טורקסו 10, 20 ו-30).

מומלץ גם שיהיו מפתחות אלן בכל מיני מידות אינצ'יות ומילימטריות. לפעמים זה עוזר. זה לא יקר ותמיד טוב שיש.

ישנם רכבים שדורשים מפתח מיוחד לפילטר שמן (עקב גישה בעייתית), ברר ברכב שלך מה קורה.

בהצלחה

איציק

וואו מעולה, תודה רבה! אדפיס ואקח לחנות כלי העבודה :)

פורסם

בחלק מהרכבים צריך מפתח מיוחד לבורג ריקון שמן, למשל ריבוע 8 מ"מ ברנו, אלן 12 מ"מ בפיאט.

מפתחות כאלו לא מגיעים כחלק מסט בוקסות.

פורסם
אהלן

תהיתי אם מישהו מכיר מקום שמוכר סט מושלם עד כמה שאפשר שמותאם לרכבים, לדוגמא, מפתחות מיוחדים, הכלי הזה שבעזרתו פותחים את הפילטר שמן ועוד כלים שאני לא בקיא בהם כרגע :)

אני יודע שאפשר לקנסות סט בוקסות פה סט מפתחות שם אבל חשבתי לשאול אם יש מקום שהכין ערכה כזאת לרכב והוא מוכר אותה.

תודה רבה!

היי

כפי שאתה מבין אנו עוסקים ביבוא ומכירת ציוד למוסכים.

אז ככה אין סט מושלם, כמו שכתבו כאן הכל תלוי ברכב שיש לך.

יש מפתח פילטר שמן אוניברסלי,שבדרך כלל מתאים לרוב המכוניות.

אתה צריך מפתח לאגן שמן,וגם זה תלוי ברכב שיש לך.

כמובן מומלץ שיהיה לך סט מפתחות, ר/פתוח,סט בוקסות, אני הייתי ממליץ על הינע 3/8.

פלייר,פלייר פטנט,קטר,סט מברגים.

יש עוד כלים.כמובן הכל תלוי מה אתה רוצה לעשות ואיזה רכב יש לך.

אשמח להכין רשימת כלים מומלצת, מנסיון של הרבה שנים בענף.

ולהעניק לחברי הפורום הנחה בחנות.

אז אתה מוזמן לחנות שלנו, שמתמחה בנושא ציוד וכלים למוסכים.

שנמצאת ברחוב שנקר 26 קרית אריה פתח תקווה

• תוכן חדש...