Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע אי אפשר להגיד סתם אם זה נכון או לא, אני לא עשיתי לזה בדיקות מעבדה או שמעתי אותו בכלל.

אולי לאייל יש איזה REVIEW או משהו על המגבר הזה והוא יוכל לתת לנו...

אבל רק כדי שתדע +\- זה לא חברה זבל זה חברה ברמה גבוהה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לתת חוות דעת על מגבר מבלי לשמוע אותו ? זה מגוחך

היית צריך לבקש חוות דעת על החברה, והיית מגלה שהיא מאוד איכותית, אפילו ברמה כזאתי שלא היתי מסתכל על הנתונים של ההגברה, למרות שלא מדובר באחד מהמגברים ה"גבוהים" שלה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אבל זה לא כמו כל זבל סיני?

ממש ממש ההפך ! אני גם שמעתי מקכמה אנשיםפ שהם אפילו נותנים נתונים נמוכים יותר

( אם הם רושמים דוגמא RMS אז זה קצת יותר...)

אם זה נכון אין לי הוכחת אבל ככה לפחות שמעתי

פורסם

מה אתה מפחד שיגידו לך שזה זבל סיני?

סיני זה בטוח..

זבל?! לא יודע... אולי. לפי הנתונים שלו אפשר רק לצחוק

:

110 x 2 RMS @ 4-ohms

220 x 2 RMS @ 2-ohms

440 x 1 RMS @ 4-ohm Mono

שים לב. מקופסת אלומניות בגודל 13 אינץ תראה איזה הספקים.

לא שאני אומר שלא יכול להיות הספק כזה בגודל קטן. אבל לא המגבר הזה.

עכשיו לנתונים... אין נפילות בהספקים. זה כבר מראה שההספקים שגויים.

ובמיוחד שהם מצויינים כRMS. לא הייתי מסתמך בכלל על נתונים האילו.

ואם אתה צריך מגבר שנותן הספקים כאילו. שכח מהמגבר הזה.

תמיר

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

פורסם

תמיר לא אהבתי את הרמיזה הזאתי, לרוקפורד יש דגמים שהם UNDERRATED ואז הם עושים את זה "בלי נפילה" בגל שהנתונים של ה4 אוהם הם נמוכים ממה שהם באמת..

אז זה אומר שצריך לזלזל בחברה כל כך "איכותית".

ושוב אני מציין, זאת סידרה נמוכה לפי מה שאני יודע, אם היא כל כך טובה כמו שאר המוצרים ברמות הגבוהות, אני לא יודע,

אבל זבל סיני ? :) הצחקת אותי..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

צריך לזכור ולדעת שסאונדסטרים היא לא באותה בעלות שהייתה פעם, היא נקנתה לפני שנתיים בערך (אם זכרוני אינו מטעני) ע"י חברה אחרת. אפשר לקרוא בנושא בחיפוש על שמם בכל פורום אמריקאי. בנוסף כבר דובר על כך בעבר כאן בפורום.

פורסם
צריך לזכור ולדעת שסאונדסטרים היא לא באותה בעלות שהייתה פעם, היא נקנתה לפני שנתיים בערך (אם זכרוני אינו מטעני) ע"י חברה אחרת. אפשר לקרוא בנושא בחיפוש על שמם בכל פורום אמריקאי. בנוסף כבר דובר על כך בעבר כאן בפורום.

אז אייל אולי רק בשביל לסבר לנו את האוזן, מה אתה מנסה להגיד?

SOUNDSTREAM הפכה להיות זבל סיני?

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

soundstream=power acoustik לפחות בסדרות הנמוכות(EGA,XTA) (תעשה השוואה ביניהם תראה שאלא אותם מגברים אם אותם הספקים ואותם נתונים).

כמובן לא הסדרות היותר גבוהות.

• תוכן חדש...