Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל ספידסטר בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חבר אמר לי שראה אופל ספידסטיר בארץ, לצערי אין תמונות. אני חושב שיכול להיות שבפועל ראה טיגרה טווין-טופ שיש ממנה כמה בודדות בארץ. אז רציתי לשאול, האם מישהוא יודע אם יש אופל ספידסטיר בארץ? הרכב נראה כך:

pro-race-1.2-black.jpg

:wink:

פורסם

ודאי שיש לפחות אחת בצבע כתום בארץ. ראיתי אותה אם אני לא טועה הרצליה לפני הרבה שנים. מה גם שנבחנה באחד ממגזיני הרכב המקומים.

פורסם
ודאי שיש לפחות אחת בצבע כתום בארץ. ראיתי אותה אם אני לא טועה הרצליה לפני הרבה שנים. מה גם שנבחנה באחד ממגזיני הרכב המקומים.

אתה בטוח? באיזה מגזין מדובר? יש תמונות?

פורסם
אולי הוא ראה סמרט רודסטר והתבלבל,זה הרכב היחידי שאני מצליח לחשוב עליו שדומה לאופל.

יתכן, גם זה נחשב לנדיר...

פורסם

אופל ספידסטר היתה תאומה לא כל כך זהה ללוטוס אליס. היא התבססה על הפלטפורמה שלה ויוצרה במפעלי לוטוס באנגליה, אך הונעה ע"י מנוע 2.2 אקוטק(147 כ"ס) - ובהמשך קיבלה גרסה מוגדשת עם 200 כ"ס.

בתערוכת פרנקפורט ב-2001 הציעו אופל ספידסטר אטמו' לנסיעת מבחן - לא יכלתי לסרב...

ניהוגה של הספידסטר היה פחות מהנה משל האליס, בעיקר עקב הגה כבד משמעותית והתנהגות פחות חדה - הדגש של מהנדסי אופל שהיו מעורבים בפרוייקט היה על התנהגות כביש בטוחה יותר משל האליס ואחיזת הכביש היתה מרשימה במיוחד. אישית, העדפתי גם את טויוטה MR2 הפתוחה של אותם שנים על פניה, על אף נחיתות ביצועים מוחשית.

מאידך, היא היתה ספרטנית ולא נוחה בערך באותה מידה כמו האליס. לא היתה בה גם אופציה למזגן, מה שמנע מראש כל אופציה לייבאה.

דבר אחד בטוח; המכונית הזו סובבה ראשים כהוגן. עיצובה נותר מדהים כביום צאתה לשוק.

מעולם לא נתקלתי - או שמעתי - על ספידסטר כזו בישראל.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לא היתה בה גם אופציה למזגן, מה שמנע מראש כל אופציה לייבאה.

רגע, רכב בלי מזגן לא נכנס לארץ? יש חוק כזה :shock: ?

פורסם

נראה לי שאתה מתבלבל, וגם פותח השרשור מתבלבל.

אולי ראיתם את הטסלה רודסטר האדומה שיובאה ע"י עידן עופר.

600264-5.jpg

*המספר גלוי, כי גם ככה הרכב הופיע כמעט בכל מגזין רכב וחוץ מזה מי שירשום "טסלה רודסטר" בגוגל ישר יקבל את התמונה הזאת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
נראה לי שאתה מתבלבל, וגם פותח השרשור מתבלבל.

אולי ראיתם את הטסלה רודסטר האדומה שיובאה ע"י עידן עופר.

כפי שאמרתי אני לא ראיתי, חבר אמר לי שראה, ונראה לי שהוא התבלבל אך בכל זאת שאלתי פה. לו אני זה שראיתי הייתי מזהה אותה 100% :(

יכול להיות גם שראה טיגרה קבריולט. הגיעו יחידות בודדות ביבוא אישי.

כן גם אני חושב שיתכן וראה TIGRA B TWINTOP

• תוכן חדש...