Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפוס נורת CHECK אקסנט 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל החברים!

באקסנט שלי נדלקה נורת check, ומאותו רגע האוטו התחיל לרעוד בסיבובי סרק כמו טרנזיט, הטעות זה שהקשבתי לחבר שאמר לי להוציא את המינוס של המצבר ל10 דקות ואז להחזיר, הנורה אמנם כבתה אבל האוטו עדיין רועד וגם אוכל יותר דלק , הלכתי למוסך הוא אמר בגלל שעשיתי איפוס לא רואים את התקלה, ושאני יחזור שהמנורה תידלק שוב , עברו כבר 4 חודשים והמנורה לא נדלקה אבל האוטו ממשיך לרעוד . האם יש דרך לברר מה התקלה?

פורסם

קצת קשה לברר ללא הוצאת קוד התקלה. אפשר לנסות על ידי חוש טכני לעלות על התקלה כלומר להתחיל בבדיקת חוטי ההצתה והחטאת ניצוץ לצילינדרים ומשם להמשיך... האם הרכב עושה נסיעות קצרות ביום יום?

:)
  • ספונסר פורום
פורסם

אם הרכב עדיין רועד בסל"ד סרק אז גם אם אין קוד תקלה שעדיין מופיע במחשב הרי שהתקלה עדיין קיימת וצריך לאבחן אותה, גם אם זה אומר שצריך להתאמץ טיפה יותר ולא לקרוא תקלות כמו תוכי מהמחשב.

אתה צריך להגיע למוסך רציני שיבצע אבחון רציני לבעיה.

פורסם

לפני חודשיים החלפתי חוטי הצתה ומצתים, הרכב עושה נסיעה של 10 קילומטר לכל כיוון ביום, בדרך כלל בהנעה אם לוחצים על הדוושה עד הסוף הוא מניע.

פורסם

נסה לבצע נסיעה ארוכה רצופה של לפחות כ 100 קילומטר ותראה אם המנורה נידלקת. ניתקלתי כבר כמה פעמים במיקרה שבו הממיר הקטליטי היה תקול ונורת התקלה נידלקה רק לאחר נסיעה ארוכה בה הממיר וחיישן החמצן היו בטמפרטורת עבודה והתקלה קפצה. מה גם שממיר קטליטי וחיישן חמצן יכולים לגרום לתופעות שאתה מתאר. במיקרה זה היה בסוזוקי ג'ימני של חבר,. איפסתי לו את התקלה כמה פעמים בלי לסדר כלום (במכוון) ובנסיעות קצרות הנורה לא דלקה אלא רק לאחר נסיעה דיי ארוכה כאשר הממיר היתחמם כמו שצריך. שווה בדיקה.

:)
פורסם
שלום רב לכל החברים!

באקסנט שלי נדלקה נורת check, ומאותו רגע האוטו התחיל לרעוד בסיבובי סרק כמו טרנזיט, הטעות זה שהקשבתי לחבר שאמר לי להוציא את המינוס של המצבר ל10 דקות ואז להחזיר, הנורה אמנם כבתה אבל האוטו עדיין רועד וגם אוכל יותר דלק , הלכתי למוסך הוא אמר בגלל שעשיתי איפוס לא רואים את התקלה, ושאני יחזור שהמנורה תידלק שוב , עברו כבר 4 חודשים והמנורה לא נדלקה אבל האוטו ממשיך לרעוד . האם יש דרך לברר מה התקלה?

בטח יש דרך זה לגשת למוסך שמבין עניין לאבחון ולא לעשות נסיעות ארוכות לאבחון תקלות הזוי

הרי התקלה מול העיניים (המנוע רועד) וכל איקוב שלך בעניין זה רק תגרום לזנקים נוספים

• תוכן חדש...