Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר האופנוע ב- Moto GP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הווילי המדהים של ביאג'י עורר ויכוח במקום העבודה שלי. בסרטון רואים את הנגיעה בבלם האחורי שהופכת התרסקות על קו הגמר לווילי מפואר. והויכוח הוא - האם בסיטואציה הנתונה ביאג'י מציל קודם כל את ישבנו הקיסרי? או שמא את האופנוע?

הויכוח גלש לשאלה הכמותית, כמה עולה לקבוצה ריסוק טוטאלי של אופנוע מירוצים במהלך הסדרה?

פורסם

בין חצי מיליון דולר (לאופנוע HRC רשמי, תוספות בפנים) לשלושים וחמישה שקלים (לאופנוע פרוטון KR, לא כולל אזיקונים.)

נו באמת!

פורסם
בין חצי מיליון דולר (לאופנוע HRC רשמי, תוספות בפנים) לשלושים וחמישה שקלים (לאופנוע פרוטון KR, לא כולל אזיקונים.)

אני דווקא זוכר שכלי רשמי של הונדה, NSR500 עלה כמיליון ירקרקים ומחיר הRCV מגרד את המיליון וחצי...

פורסם

מעניין -

מחיר לצרכן, או עלות חומרים?

מה באמת משקלל את הרכיבים הנ"ל?

האם גם עלות המהנדסים, מכונאים ורוכבי הפיתוח?

בממוצע, תקציב של קבוצת GP הוא כמה עשרות מיליונים.

בדרך כלל, יש כ3 אופנועים לכל רוכב (לא כולל התרסקויות).

עכשיו איך תחשב כמה באמת עולה לייצר אחד כזה (כאשר המון\ רוב הרכיבים מיוצרים ביד או עוברים טיפול ידני כלשהוא, אני מניח)...

לגבי חצי מיליון דולר - לא זוכר בדיוק איפה, אבל אכן יכול להיות שאתה צודק.

נחכה עד שFASTER יגיע בDVD.

ולגבי ביאג'י - הוא מציל את עצמו, ותהיה בטוח שלייצר עוד ביאג'י יקר יותר מלייצר עוד אופנוע מרוץ.

נו באמת!

פורסם
מעניין -

מחיר לצרכן, או עלות חומרים?

מה באמת משקלל את הרכיבים הנ"ל?

האם גם עלות המהנדסים, מכונאים ורוכבי הפיתוח?

בממוצע, תקציב של קבוצת GP הוא כמה עשרות מיליונים.

בדרך כלל, יש כ3 אופנועים לכל רוכב (לא כולל התרסקויות).

עכשיו איך תחשב כמה באמת עולה לייצר אחד כזה (כאשר המון\ רוב הרכיבים מיוצרים ביד או עוברים טיפול ידני כלשהוא, אני מניח)...

לגבי חצי מיליון דולר - לא זוכר בדיוק איפה, אבל אכן יכול להיות שאתה צודק.

נחכה עד שFASTER יגיע בDVD.

ולגבי ביאג'י - הוא מציל את עצמו, ותהיה בטוח שלייצר עוד ביאג'י יקר יותר מלייצר עוד אופנוע מרוץ.

אז FASTER כבר פה והוא אינו עונה על השאלה הנ"ל, אלא רק זורקים נתונים שעלות קבוצה מינימלית לשנה היא כמה מיליונים(כאילו לא ידענו) .

ד"א - סרט נהדר!!

דוקטור - אם אתה רוצה אותו, ת'קשר.

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

פורסם

איפה אני רואה\מוריד את הסרטון הזה?!

אני מחפש אותו כבר ים זמן!

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אז זהו, שאין דרך לתמחר אופנוע MOTOGP באמת.

אף אחד לא יכול להעריך כמה עולה שעת מסלול בזמן הפיתוח שכוללת גם את המסלול וגם את הטכנאים

ואת עלות הרוכב וחלקים שמיוצרים בעבודת יד ועוד ועוד...

לקבוצות פרטיות יש לעיתים את האפשרות לחכור אופנוע בסכום של בין מליון למליון וחצי דולר לעונה.

בסוף העונה עליהם להחזיר את האופנוע למפעל.

פורסם

אני לא יודע להעריך בדיוק את מחיר האופנוע של ביאג'י( ''הקיסר'' עלק, מקסימום עז חולה), אבל , שרוסי התרסק עם הNSR500 בזמנו וריסק את האופנוע לחלוטין, בערוץ האיטלקי הקריין ספורט אמר שמיליון יורו הלכו לעזאזל, אני מתאר לעצמי שהNSR של החמור גרם (ביאג'י), לא הייתה רחוקה בשוויה ממחיר ההונדה של רוסיפומי.

ודרך אגב הוא רק בנס לא התרסק איתה.

והנה דוגמא לרצף התרסקויות javascript:dlv('dlv_videos1064558983.php?id=194')

והנה עוד אחד javascript:dlv('dlv_videos1064558983.php?id=170')

ולקינוח הגדולים מכולם javascript:dlv('dlv_videos1064558983.php?id=68')

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
איפה אני רואה\מוריד את הסרטון הזה?!

אני מחפש אותו כבר ים זמן!

גורג

E-MULE:-)

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

פורסם

Paparto

יש את הסרטון בעמוד הבית של פולגז תחת הכותרת: "סרטון שאף פעם לא נמאס: הווילי של ביאג'י מברנו"

תודה לכולם על התשובות.

פורסם

לראות את כל הסירטונים?

בבקשה http://www.uponone.com/videos.php

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...