Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת גז במרצדס AMG V8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הי,

רציתי לשאול אותך.

יש ברשותי רנו סימבול 09 עד כמה היא מתאימה להסבה?

ומה רמת הרגישות של האוטו למערכות הגז?

תודה !

רנו סימבול זה אחד הרכבים המתאימים ביותר לגז.

פורסם
כמה יעלה לאימפרזה 1.6 94 והאם זה יכול לגרום לבעיות בהמשך?

אתה מוזמן ליצור קשר במהלך היום, ואבדוק לגבי הדגם הספציפי שלך, אם הוא מותאם לגז. בכל מקרה, אין בעייה להסב את הרכב, ולא יהיו בעיות בהמשך. השאלה היא רק אם צריך מערכת שימון ממוחשבת או לא.

פורסם

יש לי שתי שאלות שרציתי לשאול כבר הרבה זמן מישהו בתחום ?

1. מי הם המכוניות שהתקנת הגז הכי נפוצה בהם ?

2. מי המכוניות הכי מתאימות להתקנת לגז?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
יש לי שתי שאלות שרציתי לשאול כבר הרבה זמן מישהו בתחום ?

1. מי הם המכוניות שהתקנת הגז הכי נפוצה בהם ?

2. מי המכוניות הכי מתאימות להתקנת לגז?

אהלן. אז ככה על קצה במזלג..

הרכבים הכי נפוצים בהתקנה ב4 צילינדר:

רנו מגאן, רנו קנגו בנזין, מיצובישי לאנסר 1.6, שברולט אוואו, שברולט אופטרה, שברולט קרוז, סקודה רומסטר, יונדאי I30, יונדאי I25 יונדאי I20, יונדאי אקסנט, יונדאי גטס....

6 צילינדר:

יונדאי סנטה-פה, יונדאי טוסון, ג'יפ גראנד צ'ירוקי, דודג' ניטרו, איסוזו רודיאו, ביואיק לוצרן, שברולט אימפלה, שברולט אפלנדר, שברולט מאליבו...

המכוניות הכי מתאימות לגז?

רנו, מרצדס, סקודה, פולסוואגן, ביואיק, שברולט, ג'יפ. יונדאי בדגמים לפני הI, מיצובישי משנתון 2008 ומטה...

בטוח פספסתי עוד דגמים ואפילו חברות שלא עלו לי כרגע לראש.

פורסם

גם אני כבר שנתיים נוסע על גז ומרוצה עד השמיים! 0-תקלות וחיסכון עצום בכסף.

כמו שערן אמר ברכב שלי (אימפרזה מנוע 2000 R) מותקנת משמנת אלקטרונית שיודעת להזריק בעצמה את הכמות הנדרשת מתי שצריך ומנתקת את המערכת כשנגמר השמן.

לאחר שחפרתי קצת באינטרנט אז מצאתי שרטוט פשוט המסביר איך לבנות מתאם בין מחשב מע' הגז ל LEPTOP אז בניתי את המתאם ולאחר מכן הורדתי את התוכנה של חברת LOVATO ומאז אני עושה לבד את הטיפולים ומאפס את המחשב בכל פעם.

RS232.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
מצאתי שרטוט פשוט המסביר איך לבנות מתאם בין מחשב מע' הגז ל LEPTOP אז בניתי את המתאם ולאחר מכן הורדתי את התוכנה של חברת LOVATO ומאז אני עושה לבד את הטיפולים ומאפס את המחשב בכל פעם.

מגניב! זה יכול להיות מעולה בשביל מערכות שאי אפשר להשיג להן כבל ותכנה בארץ.

פורסם

כן, המתאם נבדק גם מול מערכת ZAVOLI עם תוכנה ייעודית של חברת ZAVOLI שהורדתי גם כן מאיזה אתר רוסי והכל עובד מצויין.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

היי. חוץ ממכוניות פרטיות מה עם המשאיות . נגיד למשל ניסאן קאבסטר 3.51 האם אפשר להסב?

פורסם
מגניב! זה יכול להיות מעולה בשביל מערכות שאי אפשר להשיג להן כבל ותכנה בארץ.

ישנו פיתרון פשוט יותר, כבל USB ל TTL. מהר, פשוט ואמין יותר מאשר הלחמה על ברדבורד.

פורסם

צודק זהו ממיר פשוט מ RS232 ל TTL, להזמין זה תמיד קל ופשוט כל הכייף היה להרכיב את המעגל לבד (מעגל פשוט).

לגבי אמינות על זה אפשר להיתווכח :wink:

• תוכן חדש...