Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ רכישה רכב עד 140K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

כרגע יש לי גולף 160 שנת 2010 ואני רוצה לשדרג לרכב דומה בתקציב של עד 140K.

ראיתי את הגולף החדשה, בינתיים זה נראה לי סביר אך אשמח להמלצות.

חשוב לי זריזות, ספורטיביות כלשהי וגודל דומה לגולף.

כרגע יש צ'יפ APR על הרכב ככה שהוא בעצם 200 כ"ס אז אני לא רוצה לרדת יותר מידי ברמה.

עדיף שהרכב יהיה אירופאי אך לא חובה.

תודה!

פורסם

מה אתה אומר על אופל אסטרה 1.4 טורבו 140 כ"ח ? במחיר של 125 K בערך ועוד נשאר לך כסף לשיפצורים למניהם.

אימי רכשה רכב כזה לפני חודש ואני חייב להגיד לך הרכב מצוין.

פורסם

בדוק פוקוס טיטניום 2.0L, מכונית מצויינת כמעט בכל פרמטר - כולל באיבזור. זה בתנאי שהגובה שלך מתחת ל1.78מ'. מעל הגובה הזה הראש בתקרה ובקורת הצד וזה לא נוח.

http://www.whatcar.com/ מבחני מכוניות חדשות וישנות. רוב הדגמים מופיעים.
פורסם

לדעתי אם להחליף, אז ל-GTI MK6 משומשת, נדמה לי שכל רכב חדש בסכום הזה יראה לך כשנמוך ולא שדרוג. למה אתה רוצה להחליף, אולי עדיף להישאר עם הרכב הנוכחי.

פורסם

קח לך GTI יד II (לי יש 2011, נדמה לי שהמחירון שלה 150 או משהו כזה, לא בדקתי לאחרונה), ולא תטעה.

ראשית, מנוע ה- 2.0T מרגיש שונה מה- 1.4TT, ואם אתה חובב צ'יפים שים לך עדכון מנוע ובכלל תצטרף לחיל האוויר.

שנית , הרכב הזה פונה אחרת לגמרי מה- 160, ויושב שונה על הכביש.

שלישית, זה ה- DSG6, ולא מה שיש אצלך, לכן הוא גם נעים יותר וגם אמין יותר.

היה לי 160 לפני ה- GTI. לא תטעה... (למעט שמבפנים הוא לא בהיר, אז הוא פחות יפה בהקשר זה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הרכב הזה עם כל הכבוד ויש הרבה כבוד, אני לא רוצה אותו אחרי תקופת האחריות:)

זה רכב מדהים..אבל פעמיים החלפתי מצמדים.

כמה זמן האחריות? שנתיים?

פורסם

לפי מה שנמסר לי מפליקס, זה על כל ה- DSG ל מיניהם.

גם לי ב- 160 הוחלף מכטרוניק. ב- DSG6 הקודם (שנתיים) ובנוכחי (שנתיים) טפו טפו לא היתה כל בעיה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בהספק / מחיר שאתה מחפש לא תמצא חדש. באיזשהו צד תצטרך להתפשר - בכוח, במחיר או בשנתון. והאחריות על הגיר ( DSG) היא באמת לחמש שנים או 150,000 ק"מ כך שיש לך לפחות עוד שנתיים אחריות. לפי דעתי לא תמצא תחליף הולם במגבלות שהצבת לעצמך אז אולי כן שווה לך להשאר עם הנוכחי בינתיים.

• תוכן חדש...