Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט קופה 16v - שיקום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המושבים מקוריים היו על הפנים ,אתם לא מאמינים עד כמה נהיה שקט בתוךהרכב לאחר ההחלפה וגם סוף סוף אני יושב בתוך כיסא ולא נימרח בו. .אני אישית מאוד מרוצה ולגבי מקוריות זה לא הדברהחשוב עבורי ... בכל מקרא ההתקנה בוצע באוטואיטליה ותודה להם על התקנה מקצועית !

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב פשוט מדהים, אני לא אשכח שהייתי בן 10 ראיתי אחת כזאת והתלהבתי לאבא שלי שראינו פרארי בארץ! בזמנו הייתה אופנה לשים להן סמלים של פרארי.

שמח שאתה לוקח את העיצוב לכיוון שלך, מקוריות למקור זה לא הכל, לפעמים צריך לפתח מקוריות משלך.

הגאנטים פשוט נראים מעולה.

פורסם
המושבים מקוריים היו על הפנים ,אתם לא מאמינים עד כמה נהיה שקט בתוךהרכב לאחר ההחלפה וגם סוף סוף אני יושב בתוך כיסא ולא נימרח בו. .אני אישית מאוד מרוצה ולגבי מקוריות זה לא הדברהחשוב עבורי ... בכל מקרא ההתקנה בוצע באוטואיטליה ותודה להם על התקנה מקצועית !

עשית בשכל,לרפד כסאות כל כך ישנים זה אידיוטי.

וה ראלי ארט גם אוחזים מעולה.

פורסם
אין ספק שהכיסאות החדשים יפים.

אבל הם פוגמים במקוריות של הרכב.

את הכסף הייתי משקיע בהחלפת הריפודים של הכיסאות המקוריים ולא בהחלפת הכיסאות.

ועדיין, תתחדש!

מסכים עם כל מילה.

הכסאות נראים קצת "אבודים" בחלל פנים הרכב, שלא לדבר על הקוריות.

אבל אם אתה מרוצה - אשריך !

alfa 156 2.5.

פורסם

man, i love u !!!

לעניין הכסאות, אהבתי והרכב נראה מדהים, עצם זה שפתחת את מכסה המנוע לראשונה ולא נבהלת, ראוי להערצה.

זה נכון

פורסם

בתור אחד שנהג על האוטו, המושבים ממש לא אוחזים, ואתה מחליק על העור.

לגבי המושבים ששמת, הם יפים בפני עצמם אבל לא מתאימים לרכב.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

גם לי קשה לפרגן על המושבים שנראים לא כל כך קשורים ולא ממש נוחים. אחיזה צידית זה לא הכל, בטח לא ברכב daily use.

ריפוד מחודש של המושבים שכולל ספוגים במקומות הנכונים היה משפר את המצב פלאים ושומר על מקוריות הרכב.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פותח השרשור מראש ציין שאין לו עניין בשמירה על מקוריות הרכב וזה בסדר גמור, הבעיה היחידה עם המושבים החדשים זה שהם מרגישים כמו "גוף זר" בתוך חלל הרכב ופוגמים לטעמי במראה של פנים הרכב.

המושבים המקוריים אכן נראים חסרי תמיכה צידית מספקת אבל אני משער שבעל מקצוע טוב היה יכול לשפר את העניין הזה.

כך או כך, כל הכבוד על ההשקעה וההתמדה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב מזמן לא עדכנתי ... לאחרונה הוחלפו , סטרטר ,הגה ,כל התושבות של המנוע וכל הגומיות של הציריות . גם מדחס מזגן ויחידת ניהול של המזגן .לפני ואחרי : IMG_8064.jpgIMG_8140.jpgIMG_6690.jpgфото 1.jpgфото 2.jpg IMG_6409.jpgIMG_6201.jpg

פורסם

סוף סוף שרשור כייפי (כבר נמאס מהשרשורים של למה האלטו לא שותה לי 1 ל20 וכו')

אגב הרכב הקודם שלך מדהים.

p2260027u.jpg

p2260026.jpg

פורסם

אם זאת הקופה בורדו היחידה בארץ, אז הרכב הזה היה פעם של "רן המתרסק"

והוא עבר איתו תאונה שעיוותה את מפתן הדלת הימנית, באחת מההחלקות של הבחור בכיכרות ראשל"צ.

פורסם

אם זאת הקופה  בורדו היחידה בארץ, אז הרכב הזה היה פעם של "רן המתרסק"
והוא עבר איתו תאונה שעיוותה את מפתן הדלת הימנית, באחת מההחלקות של הבחור בכיכרות ראשל"צ. 

יכול להיות ...אבל זה הכיף שלי לשקם ולא לקנות חדש ....

• תוכן חדש...