Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לתיק עור לגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

אני מחפש לי תיק עסקים מעור אך טרם מצאתי משהו שמצא חן בעיניי, ( הייתי בארנקי שולה)

יש כל מיני חברות שלא שמעתי עליהם כמו ferrini שהם יקרים מחיפוש באינטרנט אין שום מידע עליהם .

מישהו יכול להמליץ על חנות שיש בה תיקי עסקים מעור לגבר שיהיה בלי כל מיני אבזמים , שיהיה עם ריצרץ בצד אחד ולפחות שני תאים

תודה

קשה באימונים קל בים

פורסם

תיקי עור איכותיים זה עסק יקר. אתה מוכן (נפשית) להוציא משהו כמו 350$~?

אם כן, יש את saddleback leather company שאני שומע עליהם דברים חיוביים. התיקים מתחילים ב350 ומסתיימים ב500 למיטב זכרוני. יש חברות יותר יקרות, אבל הקפיצות במחיר מאוד משמעותיות.

תיקי עור - אמיתי, בכ״א עולים הרבה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני מתעניין בנושא לאחרונה. התיקים האיכותיים מהמותגים הטובים באמת עולים סביבות ה- 300 (דולר) ומעלה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
תיקי עור איכותיים זה עסק יקר. אתה מוכן (נפשית) להוציא משהו כמו 350$~?

אם כן, יש את saddleback leather company שאני שומע עליהם דברים חיוביים. התיקים מתחילים ב350 ומסתיימים ב500 למיטב זכרוני. יש חברות יותר יקרות, אבל הקפיצות במחיר מאוד משמעותיות.

תיקי עור - אמיתי, בכ״א עולים הרבה.

המחיר שאני קיבלתי על תיק ferrini המחיר הרשום היה 850 הסכימה ב720 מאמין שאפשר להוריד , הבעיה היא שאני לא מכיר שום מותגים, אתה יכול לרשום שמות של מותגים שאוכל לראות אם יש משהו שיתאים לי מבחינת מראה

תודה

קשה באימונים קל בים

פורסם

אני לא מכיר את המותג הזה.

ההמלצות כאן מגיעות דרך "צד שלישי" - מהאשכול הזה ואשכולות אחרים באתר הזה

בכל מקרה המותגים שמוזכרים שם הרבה הם:

saddleback leather company

tumi

filson

duluth pack

henry tomkin

שוב, אלו המלצות ששלפתי מאותו אשכול. אני גם מחפש תיק, אבל משהו הרבה יותר פשוט וזול. אתה יכול להריץ חיפוש באתר למעלה על כל מיני מילות מפתח (leather, bag וכד') ותמצא המון המלצות.

בכ"א, אישית אני אוהב את המוצרים של saddleback ו-filson (אין לי תיק שלהם, אבל הם המועדפים עלי).

בנוסף, אם מציעים לך מותג שאתה לא מוצא שום מידע עליו בחיפוש פשוט בגוגל... אז הייתי חושד. לא נשמע לי סביר שמותג (בהחלט בטווח המחירים הזה) לא יחזיק אתר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הייתי לפני שבועיים ב קנט-קול שבארנה והיה להם תיק עור ממש יפה וזה נחשב מותג יוקרתי

מציע שתתקשר לשם לבדוק מלאי ומחיר ואולי גם דגם שתוכל לראות במרשתת על מה מדובר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רק במילנו. (ויטוריו עימנואלה,מונטהנפוליאונה,דלה ספיגה,ונציה,בואנוס איירס והרחובות הקטנים בסביבה) שם אין גבר בלי תיק. יותר מכל מדינה אחרת.

פורסם

מצטער..זה היה מתבקש:

http://www.youtube.com/watch?v=p_fdqqClAAU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ועוד אחת מהקלאסיקות (בדקות 0:45-1:16 אבל בעיקר מ3:48 ):

http://www.youtube.com/watch?v=rnKRbEPbItE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  • תוכן חדש...