Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי היום לחנות לשאול כמה יעלה לי

cz302+dotech ovation

והמחיר שקיבלתי הוא 1880 כולל התקנה

עכשיו הבחור הציע לי לקחת במקום את ה6250 של פיונר שלטענות איכותי יותר מהקלריון ויקר יותר ב100 שקל

מה אתם אומרים? שווה?

פורסם

תודה, עוד שאלה מה אתה אומר על 133BT של אלפיון אני יודע שהמחיר שונה לגמרי אבל אם זה שווה אז אני יקח אותו כנראה +טמפו

פורסם

לא הייתי עושה זאת ה-133 הוא מכשיר איכותי אך זה יהיה שילוב פחות טוב מהקלריון +הדוטק אוביישן.

אגב קח בחשבון שאת הדוטק אוביישן רצוי מאוד לחבר למגבר.

פורסם
לא הייתי עושה זאת ה-133 הוא מכשיר איכותי אך זה יהיה שילוב פחות טוב מהקלריון +הדוטק אוביישן.

אגב קח בחשבון שאת הדוטק אוביישן רצוי מאוד לחבר למגבר.

אז זהו אני לא בטוח שאני יגיע לחלק השני של השידרוג שלי חח במידה וזה יספיק לי.. אבל אין לדעת

נראה לי אני בכל זאת כנראה ילך על ה133 הוא מאוד מוצא חן בעיני בעיצוב וכו' וגם ראיתי שיש לו דיבורית שהמיקרופון הוא לא מובנה במכשיר אלא חיצוני.... ואגב עדיף לדעתי לקחת HU איכותי יותר ואז מקסימום אם הרמקולים לא יספיקו לי אני יקח בעתיד משהו קצת יותר רציני =] ככה לפחות אני רואה את זה

פורסם

הקלאריון או הפיוניר הם אחלה תמורה לכסף, אל תתבלבל מאופציית הדיבורית (דיבורית נפרדת עולה פחות מההפרש). למרות ה 133 אמור להיות אחלה מכשיר, אני הייתי מסתכל על להוסיף מגבר במקום אופציית הבלוטוס...

*קח בחשבון שעם שימוש נכון בפורום קנייה מכירה תוכל להביא באותו התקציב (שאני מעריך כ 2000 שקל, 133+טמפו) HU ברמת הפיוניר\קלאריון , סט קומפוננט ומגבר חביב, שייתנו תוצאה הרבה יותר טובה.

אבל זה אני, ומגבר תמיד אפשר להוסיף.

בהצלחה!

SCANSPEAK

פורסם
הקלאריון או הפיוניר הם אחלה תמורה לכסף, אל תתבלבל מאופציית הדיבורית (דיבורית נפרדת עולה פחות מההפרש). למרות ה 133 אמור להיות אחלה מכשיר, אני הייתי מסתכל על להוסיף מגבר במקום אופציית הבלוטוס...

*קח בחשבון שעם שימוש נכון בפורום קנייה מכירה תוכל להביא באותו התקציב (שאני מעריך כ 2000 שקל, 133+טמפו) HU ברמת הפיוניר\קלאריון , סט קומפוננט ומגבר חביב, שייתנו תוצאה הרבה יותר טובה.

אבל זה אני, ומגבר תמיד אפשר להוסיף.

בהצלחה!

שמע אני לא יודע ממה נובע ההפרש הזה אבל לטענת המוכר הוא אמר שהפיונר קצת יותר איכותי וגם יש לו די בו ר יתנו חיצונית לעומת הקלריון.

כבר אמרתי לעצמי שאת אופציית הוספת מגבר אני לא פוסל...

פורסם

טוב אז אחרי שעתיים וחצי פלוס כמה בעיות שהיו בדרך התחדשתי לי במערכת חדשה =]

בסוף התקנתי את ה134 שעולה 300 שקל יותר מה133 . ל133 היה משהו מוזר כאילו איזה בורג שנתקע בפנים והמתקין העדיף שלא להתקין כי זה לא אמור להיות ככה ולא היה יותר במלאי .נשאר רק עוד להמשיך לכוון כמו שאני אוהב ולהתחיל להנות מסט נורמאלי יותר

• תוכן חדש...