Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפל הרסו לי את החיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי איפוד טאצ' דור רביעי.

אני מעלה שירים דרך קופי טראנס או דרך אייטונס, הוא לא מציג לי את כולם. בחיפוש האומנים האלה נמצאים, אבל ברשימה עצמה לא.:shock:

לפני זה עשיתי עריכת תגיות ושיניתי את האומנים לאותו השם. בתוכנה MEDIA MONKEY. את שם הלהקה רשמתי בARTIST

אבל עכשיו שמתי לב שהשירים נמצאים בסוף הרשימה תחת השם שלהם עם שם האומן מתחתיהם וזה בתפזורת. אבל בנגן עצמו באומנים אין לי אפשרות ללהקה הספציפית...

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

בעבר ניסיתי להשתמש במדיה מונקי.

נראית כמו תוכנה מגניבה עם מלא אפשרויות ודבר חשוב נוסף זה שהיא לא אייטיונס של אפל.

בפועל נוצר לי בלאגן שלם.

גם אני, כמוך, עבדתי עם שתי התוכנות, מה שהסתבר לי כטעות.

לא חקרתי יותר מידיי את הנושא, אבל הבנתי שהתוכנות לא יכולות לחיות יחד.

בסוף נכנעתי לתכתיב של אפל ואני עובד עם האייטיונס בלבד , משיקוליי תאימות ועדכונים.

חבל, דווקא המדיה מונקי הרשימה אותי לטובה .

אם תצליח לפענח את הנוסחה, אשמח אם תשתף אותי.

בהצלחה.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

בשביל העריכה של התגיות השתמשתי בהתחלה במדיה מאנקי אחרי שנאמר לי שהאייפוד קורא את שם הARTIST אז שיניתי לכל מה שצריך את האומן. שהעלתי את זה לאייפוד האומן הזה לא מתאים לו...

השתמשתי במדיה מאנקי מהסיבה היחידה שאפשר לשנות שם את השם משם הקובץ ל טייטל. מכיבן שיש לי הרבה שירים ברוסית זה יוצר בלגן בג'יבריש.

אחרי זה ניסיתי לשנות את השמות באייטונס! מסתבר שגם שם יש אפשרות לשנות בצורה גורפת את של האומן. ניסיתי גם אותה והבעיה נשארה.

לצערי אין לי את המוזיקה על המחשב הנייד. אז אני לא יוכל לעשות ניסוים אצלי בעבודה בערב אני יעדכן מה קורה עם זה.

לא ידעתי שמדיה מאנקי עובדת עם האיפוד... בכל מקרה הבעיה פה זה לא בתוכנה, כי עד עכשיו הכל היה בסדר והעלתי הכל בסדר,

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תוכן חדש...