Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מותקנת לי באוטו מערכת, 2 מגברים של סאונד סטרים אחד 4 ערוצים ואחד מונו בלוק, מקדימה סט קומפוננט של מורל הייבריד אוביישן ו HU של פיוניר דגם 500UB אם אני לא טועה עם התאמה ל IPOD/IPHONE.

הבעיה שיש רעש מעצבן שבא והולך, קשה להסביר איזה רעש אבל זה מין רעש לבן כזה שמשפיע רק על הקומפוננט מקדימה, סידרתי את כל החיווט מחדש ולא מצאתי שום בעיה.

יש מישהו שקרה לו דבר כזה ויש לו מושג איך אני פוטר את הבעיה הזאת.?

תודה.

פורסם

תנסה להפוך RCA בין הקומפוננט לסאב( למרות שלא ציינת שיש הבנתי מהמונו) גם ב HU וגם במגבר אולי זה אחד מהכבלים.

חוץ מזה, מאוד קשה להבין איזה רעש זה ומה יכול להיות המקור.

פורסם

יכול מאוד להיות שזה רעשי אלטרנטור,הרעשים האלה היו גם אצלי במערכת וזה רעשים שמתחילים ומסתיימים כל פעם שהמאווררים מתחילים ומפסיקים לעבוד,אתה צריך לעשות הארקה ל כבל RCA ואם זה לא עוזר תפנה למישהו מומחה...

COMP : morel dotech ovention 6.5",EMP 1 : JBL GTO1004 SUB: crunch powerzone 12,HU: pioneer DEH5450SD

פורסם

הרעש הוא מין רעש שמטשטש את המוסיקה. קשה להסביר בדיו מה הרעש.

את ההארקה ל RCA עשיתי וזה עדיין עושה רעש.

המגבר נבדק כמה פעמים, הדבר היחיד שנשאר לי לבדוק זה נראה לי ה HU.

יכול להיות שזאת הבעיה.?

פורסם

זה לא מוזר, זה החוקים.

יש לך בעית הארקה ברכב. תצטרך לטפל בכמה נקודות

1.הארקה של הרדיו דיסק - להעביר חוט חדש עם נעל כבל וישר לשלדה על חור פנוי

2. הארקה של מגברים - לוודא שנקודת ההארקה שלהם נמצאת על נקודה טובה וחשופה (לשייף צבע אם יש צורך) אני לא מעריץ גדול של הנקודות של החגורות. גם לנסות להפריד הארקות ולא לשים את שתיהם על אותה הנקודה.

3. הארקת מצבר לשלדה - לוודא שהכבל תקין ובמצב טוב

4. הארקת בלוק מנוע לשלדה\מצב - גם לוודא שהכבל תקין ובמצב טוב

פורסם

מבחינת התקנה אני בטוח ב 99% שהכל בסדר כי הבעיה לא הייתי שהתקנתי את המערכת, היא התחילה לפני כמה חודשים וזה לא קבוע, זה בא והולך.

זה לא רעש חשמל, נשמע כאילו יש בעיה במסנן רעשים אם יש דבר כזה ב HU.

את ההארקה לHU עשיתי, כל החיווטים נבדקו אחרי שלא הייתי מרוצה מאיכות ההתקנה של המתקין שהרכבתי אצלו.

בגלל זה אני רוצה המלצה למתקין טוב ואמין, כדי לא לזרוק סתם כסף לפח.

פורסם

כפי שהבנת אסור להמליץ פה.

תצטרך לעשות קצת מחקר לבד.

אל תשלול ישר רק בגלל שלעין זה נראה בסדר. תנתק RCA מאחד המגברים תראה אם הרעש נעלם.

אם כן יש לך מה שנקרא GROUND LOOP.

פורסם
כפי שהבנת אסור להמליץ פה.

תצטרך לעשות קצת מחקר לבד.

אל תשלול ישר רק בגלל שלעין זה נראה בסדר. תנתק RCA מאחד המגברים תראה אם הרעש נעלם.

אם כן יש לך מה שנקרא GROUND LOOP.

הרעש משפיע רק על הסט של הקומפוננט מקדימה.

על הסאב זה לא משפיע.( הוא מוגבר עם מונו)

• תוכן חדש...