Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נענוע רכב בזמן תדלוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כשהייתי בתחנת דלק, ראיתי משהו שלא ממש ברור לי ואולי מישהו יוכל לשפוך מעט אור על הנושא,

מיצובישי לאנסר GLX, נוו הישנות הרגילות,

בזמן תדלוק, בעל הרכב נידנד את הבגאז', למה? לא יודע,

מישהו יודע אולי למה? רציתי לצלם אבל לא הצלחתי כי בדיוק רכב חסם לי את שדה הראיה של המצלמה.

מישהו יודע למה תורם הנידנוד של הבגאז' בזמן התדלוק?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במקרים בהם הרכב נסע עד שנגמר הדלק לחלוטין, הפילטר נסתם בכל הג'יפה שצפה במיכל ואז, כשממלאים דלק מחדש, מנערים את את האוטו על מנת לערבל את הדלק במיכל שיתחיל לזרום.

זה נשמע הזוי, אבל ראיתי את זה קורה במציאות (רכב שתודלק לאחר שנגמר הדלק והסכים להניע רק לאחר שנוער היטב) אז אני מרשה לעצמי לכתוב את זה..

פורסם

בתור מתדלק לשעבר אני מכיר את האנשים האלה, שרוצים שכמה שיותר דלק יכנס, זה או שהם מתדלקים עם הכרטיס של הבוס או שהם באים מרחוק ולא רוצים לחזור לתחנה שוב.

בדר"כ זה בעלי דלקן...

Miata ND2

פורסם

רוב הסיכויים שהוא תדלק גז

הנענוע מזיז את מאפשר להכניס יותר גז למיכל

אין לי כח להסביר אם תתעקש אני אסביר

פורסם

סוג של סטיה.

הנאה אחורית...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הנענוע של הרכב אמור לגרום להכנסה של דלק נוסף והוצאת האויר שנלכד במיכל.

בדרך כלל הדבר יעיל בתדלוק של סולר, תדלוק איטי במשאבה, עד אשר הידית תדלוק קופצת,

מנענעים את הרכב, וניתן להכניס עוד 2-3 ליטרים נוספים.

בבנזין זה לא יעיל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עדיף מאלו שמנענעים את הצינור.

וברצינות, כדי לשחרר כיסי אוויר מהצינורות, כמו הרופאים שמוציאים אוויר מהמזרק.

פורסם

נועד לשתי מטרות אפשריות:

1. להוצאת כיסי אויר\גאז מהצנרת על מנת לתדלק יותר בנזין.

2. לערבב תוסף לדלק, אם הוכנס באותו תדלוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...