Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבא שלי קנה רכב חדש ואני רוצה לקנות סמרטוטים חדשים לשטיפה שיגרמו כמה שפחות סווירלס,עד עכשיו השתמשנו בסמרטוטים די רכים אך בכל זאת נוצרו סימנים במכוניות שלנו, השתמשנו תמיד בשמפו לרכב של אמריקן איגל.

איזה חומרים\סמרטוטים אתם ממליצים לקנות כדי להימנע משריטות וסווירלס לרכב החדש?

איזה חומרים\ פוליש\ ווקס אתם ממליצים לקנות כדי לטפל בצבע של שאר המכוניות שלנו?

פורסם

יש אין ספור המלצות בפורום הזה, חיפוש פשוט היה יכול להעלות לך לא מעט תשובות.

אבל בקיצור, אתה יכול לקניות כמה מטליות מיקרופייבר לרצפה של יעקובי או סנו, הם עושים עבודה נחמדה ובטוחה יחסית בייבוש.

כמובן שיש מגבות ייעודיות טובות בהרבה, אבל זה פיתרון לא רע.

לגבי פוליש ווקס וכדומה, הכל שאלה של תקציב.

"יאללה בירי".

פורסם

אם אתה באמת משוגע (כמוני) ומוכן להשקיע על אריזות מסחריות (שבטווח הארוך הרבה יותר משתלם מאזירות קטנות)

אני ממליץ בחום מנסיון על:

www.aaglobal.co.il

יש להם מגוון מוצרים מעולים ושירות אדיב.

כמו כן גם כאן תוכל למצור מוצרים טובים וגם באריזות מסחריות, ובאיכות טובה.

בברכה,

איתמר.

פורסם

הבנתי שהמוצרים המומלצים הם של מגוואירס, מה המחירים?

הבנתי שמייקרופיבר טובים לייבוש, באיזה סוג סמרטוט כדאי להשתמש עם הסבון בזמן השטיפה?

פורסם

אל תשכח שהמדיות (כפפות שטיפה , מגבת ייבוש , פדים למריחה וכו') לא חשובות יותר מהטכניקות (2 דליים , ייבוש בהנחה ולא בניגוב וכו') .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אני בלחץ זמן אז אכתוב כמו עילג , תסלח לי :lol:

השיטה מתבססת על 2 דליים , באחד מים בלבד ובשני מים עם שמפו לרכב .

בהתחלה סופגים את המדיה (כפפה עבורי) בדלי עם השמפו , ומעבירים ניגוב על הרכב .

עכשיו באופן טבעי , היית טובל את הכפפה בחזרה בדלי עם השמפו - לא!

לפני כן , תטבול את הכפפה בדלי עם המים בלבד , רק לאחר מכן רשאית הכפפה שוב להתקרב לדלי עם השמפו .

הרעיון הוא שבכל פעם שהכפפה נוגעת ברכב ומתמלאת בלכלוך , לפני שהיא חוזרת לטבילה בדלי עם השמפו ומזהמת אותו בלכלוך שספגה , מנערים ממנה כמה שיותר לכלוך בדלי עם המים בלבד .

מאוד חשוב לציין הוא שאפשר ממש לנער את הכפפה בדלי עם המים על מנת לשחרר ממנה לכלוך , אבל זה מתאים למי שדואג להחליף את המים שבדלי באמצע השטיפה אם הם כבר מלאים בלכלוך , אחרת הניעור רק יעלה לכלוך מקרקעית הדלי (כדי למנוע את זה קיים grit guard , שאלו "חוצצים" כמו באגן שמן של מכוניות ספורט) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

מגווירס מעולים אבל יש יותר טובים יש פחות. אישית אני לא מתלהב מהם. אני בעיקר משתמש בכימיקל גייס, וקס ופלסטלינה שלהם,ואני מאוד מרוצה. אני גם בעיצומו של רכישה של מוצרים כרגע. אמריקן איגל לא ממש חברה איכותית, ועדיף להימנע.

הרכב חדש אז אני לא בטוח כמה פוליש זה דבר חיוני כרגע. רבים מהחבר'ה כאן ממליצים על אוטם צבע של מנזרה ה-PL.

ולגבי סמרטוטים יש את מטליות מיקרופייבר. באיביי הן זולות מאוד.

בגדול מה שאתה צריך זה כמה מטליות מאיביי, ואוטם צבע.

האוטם צבע

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
שלום,

אבא שלי קנה רכב חדש ואני רוצה לקנות סמרטוטים חדשים לשטיפה שיגרמו כמה שפחות סווירלס,עד עכשיו השתמשנו בסמרטוטים די רכים אך בכל זאת נוצרו סימנים במכוניות שלנו, השתמשנו תמיד בשמפו לרכב של אמריקן איגל.

איזה חומרים\סמרטוטים אתם ממליצים לקנות כדי להימנע משריטות וסווירלס לרכב החדש?

איזה חומרים\ פוליש\ ווקס אתם ממליצים לקנות כדי לטפל בצבע של שאר המכוניות שלנו?

אני הזמנתי את אלה....טרם הגיע ועבר כבר חודש...:?

http://www.ebay.com/itm/121050254536?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

כל מטלית מיקרופייבר מאיביי תהיה טובה. (לא סמרטוטים)

לא צריך פוליש. תעביר יד על הצבע,עם מחליק? סימן שעדיין הצבע טוב (ללא מזהמים)

אם מחוספס מעט? תעשה פלסטלינה (תמיד מוסיף) ותראה כמה ליכלוך הוא מוציא

בצע יישום אוטם צבע Power Lock ויש לך שקט/הגנה לכמה חודשים.

לא לשכוח לבצע ניקיון לבד, לא במכונות

• תוכן חדש...