Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני חודש הוצאתי רישיון ואני חולה רכב ובמיוחד מוזיקה בפול ווליום וכמובן שאסור להתפשר על איכות.

אז בלי יותר מידי חפירות אני מחפש מערכת כולל מלאה כולל רדיו דיסק,קומפוננטים,טוייטרים,סאב-וופר(ואם אפשר לקבל הסבר על סאב-וופר כפול אני ישמח),כמובן רמקולים וכמה שיותר חזקים,מגבר ואם חסר עוד משהו תציינו אז ככה התקציב שלי זה בסביבות ה5000 ש"ח כולל הרכבה, תודה לכל העוזרים.

פורסם

אני מעוניין ללכת לבנאדם שיעשה לי הכל מחיווט ועד להתקין לי את המערכות ולחתוך מה שצריך עכשיו אני מוכן להשקיע עד 6אלף פשוט אני לא יודע מה המחירים של כל הדבר אז אם מישהו יכול להרכיב לי מערכת קומפלט עד 6אלף במחירי שוק כמובן לא EBAY וכאלה אבל כמובן לא ללכת על מחירי באופן יחסי זולים כמה שיותר אני אשמח ואז אני יגש עם המערכת לבנאדם ויקבל ממנו הצעת מחיר וככה אני יוכל ללכת ולהתקין אצל בנאדם כיא ני דיי חדש ולא יודע מחירם

פשוט בבקשה מישהו שיעזור לי אני רוצתה מערכת עד 6אלף ושיעשו לי אותה מא' ועד ת' אז תעשרו לי כי אני חדש תודה

פורסם

יקירי, בלי להבין מה אתה קונה או למה אתה קונה, אתה פשוט תזרוק כסף לשוא, ובאמת שחבל, מה שיקרה זה שאתה תכנס למתקין ובמקרה הטוב תצא עם ציוד סביר, במקרה הרע את תצא עם זבל במחיר של כל התקציב שלך, ככה שלהגיד אני רוצה שמישהו יציע לי ציוד, ומישהו אחר יתקין ויכוון, בתחום הזה זה לא עובד ככה.

בתוך כיוון ראשוני

רדיו דיסק-תבדוק שמכיל את הפונקציות שאתה רוצה כמו usb למשל תתקצב לזה עד 1500 ש"ח

מגבר ארבעה ערוצים טוב מיד שניה תתקצב לו עד 2000 , יש גם הרבה יותר זולים, עדיפות גבוהה למוצרים מיד שנייה

קומופננט- חייב לשמוע לפני שקונים לכל חברה יש את אופי הצליל שלה , המומלצים הם פוקל,הרץ, מורל, תתקצב עד 1500 , אם מצאת משהו טוב תשאל כאן.

סאב- תלוי כבר במה אתה מחפש רעש או דיוק... שוב חייב לשמוע לפני הקניה , לראות שאתה מתחבר אליו.

בתקציב שלך ניתן גם להכניס מונו בלוק.

חיווט והתקנה נאותה בערך 700 שקלים

וכמו שבטח שמת לב מדובר בהמון ציוד, וכל חלק וחלק משפיע בדרכו על התוצאה הסופית.

ככה שההמלצה הכי טובה שתוכל לקבל היא לא הצעת מחיר, אלא הזמנה למפגש שבו תוכל להתרשם, להבין מה אתה מחפש בעצם, להבין את סדר הגודל של ההשקעה שתצטרך, יכול להיות ש6000 שקל זה יותר ממה שאתה צריך.... וחבל לקנות סתם.

מקווה מאד שתפנים!

בהצלחה!

SCANSPEAK

פורסם
יקירי, בלי להבין מה אתה קונה או למה אתה קונה, אתה פשוט תזרוק כסף לשוא, ובאמת שחבל, מה שיקרה זה שאתה תכנס למתקין ובמקרה הטוב תצא עם ציוד סביר, במקרה הרע את תצא עם זבל במחיר של כל התקציב שלך, ככה שלהגיד אני רוצה שמישהו יציע לי ציוד, ומישהו אחר יתקין ויכוון, בתחום הזה זה לא עובד ככה.

בתוך כיוון ראשוני

רדיו דיסק-תבדוק שמכיל את הפונקציות שאתה רוצה כמו usb למשל תתקצב לזה עד 1500 ש"ח

מגבר ארבעה ערוצים טוב מיד שניה תתקצב לו עד 2000 , יש גם הרבה יותר זולים, עדיפות גבוהה למוצרים מיד שנייה

קומופננט- חייב לשמוע לפני שקונים לכל חברה יש את אופי הצליל שלה , המומלצים הם פוקל,הרץ, מורל, תתקצב עד 1500 , אם מצאת משהו טוב תשאל כאן.

סאב- תלוי כבר במה אתה מחפש רעש או דיוק... שוב חייב לשמוע לפני הקניה , לראות שאתה מתחבר אליו.

בתקציב שלך ניתן גם להכניס מונו בלוק.

חיווט והתקנה נאותה בערך 700 שקלים

וכמו שבטח שמת לב מדובר בהמון ציוד, וכל חלק וחלק משפיע בדרכו על התוצאה הסופית.

ככה שההמלצה הכי טובה שתוכל לקבל היא לא הצעת מחיר, אלא הזמנה למפגש שבו תוכל להתרשם, להבין מה אתה מחפש בעצם, להבין את סדר הגודל של ההשקעה שתצטרך, יכול להיות ש6000 שקל זה יותר ממה שאתה צריך.... וחבל לקנות סתם.

מקווה מאד שתפנים!

בהצלחה!

בן דיי כיסה את כל הזוויות, אבל גם חשוב לא פחות,

באיזה רכב מדובר? אולי צריך בכלל גם מתאימים, אולי תוספת בידוד, ועוד דברים,

לזרוק תקציב ולהגיד אני רוצה מערכת זה לא פונקציה.

ד"א לדעתי? סאב כפול זה מיותר.

פורסם

תודה רבה עכשיו כבר יותר הבנתי מקודם קראתי את מה שהבאת ולפי מה שאני פחות או יותר מבין אני צריך להתקין מערכת חיווט 4 גייג' ואני רוצה לדעת אם מגבר אחד יספיק לי ואני לא יצטרך שתיים כי אני ראיתי שאפשר להשיג סאב דיי חזק ורמקולים לא פחות שלפי מה שאני יודע ואני לא יודע בחישוב מהיר מגבר אחד לא מספיק (למרות שנדמה לי שאחד חזק מאוד יחזק אותם אבל אם אני ירצה להוסיף בעתיד עוד רמוקלים...) וראיתי שרשמת עד 1500 רק לרדיו דיסק, אני יודע וזה בברור כי אני יכול להשיג רדיו דיסק עם USB ו AUX בפחות מ400 שקל ב1500 אני מביא עם DVD עם GPS וכו' הכל מובנה במכשיר אחד אז מה זה משנה סוג הרדיו דיסק כמובן שהולכים על רמה כמה שיותר גבוהה....

פורסם

חבר, אתה מתפרס על טווח מאוד גדול, מצד אחד אתה אומר, ואני מצטט "במיוחד מוזיקה בפול ווליום" ומיד בהמשך אתה רושם "וכמובן שאסור להתפשר על איכות"ץ

ובהודעה האחרונה שלך, לאחר שקיבלת תשובה BENGEE, אתה אומר "וראיתי שרשמת עד 1500 רק לרדיו דיסק, אני יודע וזה בברור כי אני יכול להשיג רדיו דיסק עם USB ו AUX בפחות מ400 שקל ב1500 אני מביא עם DVD עם GPS וכו' הכל מובנה במכשיר אחד אז מה זה משנה סוג הרדיו דיסק כמובן שהולכים על רמה כמה שיותר גבוהה...."

תראה, אתה לא יכול, בתקציב סגור, להגיע גם לעוצמה גבוהה, וגם לאיכות, כדי להגיע לרמות כאלו גם תקציב שהוא כפולה של 10 מהתקציב שלך לא יספיקו.

תגדיר לעצמך מה אתה מחפש, איכות או עוצמה, או גם וגם, בשבוע הבא אמורים להתקיים שני מפגשים, אחד בדרום ואחד בצפון (אלא אם הלו"ז השתנה ועוד לא התעדכנתי), תגיע לשם, תכיר את האנשים, תבקש לשמוע מה יש לכל אחד, תמצא מה שאתה הכי מתחבר אליו ומשם תמשיך.

ביקשת עזרה וייעוץ, אנשים הפנו אותך לקרוא קצת בפורום, אמרת שקראת (לי זה לקח כמה ימים לעבור על הפוסטים השונים), קיבלת עצה מכמה אנשים, וזה לא טוב לך.

על איכות צריך לשלם, אז ר"ד ב400 ש"ח לעולם לא יתן אותה איכות כמו ר"ד של 1500 ש"ח, או אפילו ר"ד של 800 מחברה טובה, למה? עניין שקשור לטיב התכנון ההנדסי של החומרה, איכות החומרים שבהם משתמשים לייצור, בקרות איכות בפס הייצור ועוד.

פורסם
תודה רבה עכשיו כבר יותר הבנתי מקודם קראתי את מה שהבאת ולפי מה שאני פחות או יותר מבין אני צריך להתקין מערכת חיווט 4 גייג' ואני רוצה לדעת אם מגבר אחד יספיק לי ואני לא יצטרך שתיים כי אני ראיתי שאפשר להשיג סאב דיי חזק ורמקולים לא פחות שלפי מה שאני יודע ואני לא יודע בחישוב מהיר מגבר אחד לא מספיק (למרות שנדמה לי שאחד חזק מאוד יחזק אותם אבל אם אני ירצה להוסיף בעתיד עוד רמוקלים...) וראיתי שרשמת עד 1500 רק לרדיו דיסק, אני יודע וזה בברור כי אני יכול להשיג רדיו דיסק עם USB ו AUX בפחות מ400 שקל ב1500 אני מביא עם DVD עם GPS וכו' הכל מובנה במכשיר אחד אז מה זה משנה סוג הרדיו דיסק כמובן שהולכים על רמה כמה שיותר גבוהה....

דבר ראשון איכות, זה לא דווקא חלש (אתה יכול למשל לשבת אצלי ברכב , לא תשמע את עצמך צורח...)

דבר שני מרדיו דיסק ב 400 שקל או איזה DVD ב 1500 לא תוציא לא איכות ולא עוצמה.

תתאזר בסבלנות, תגיע למפגש שיתקיים בסופ"ש, תבין מה אתה מחפש אז תתחלי לחפש רכיבים, אל תתפתה לDVD ב 1500 שקל...

אחרת אתה תמצא את עצמך עם מערכת לא משהו בכלל שעלתה הון תועפות , ותחזור לפה ותבקש המלצות למה לעשות הלאה, כי לא שומעים טוב, הפורום מלא בחברים כאלו...

SCANSPEAK

פורסם

הhu הזה, שאתה קונה ב400 ש''ח, באיזה הספק היציאות rca שלו עובדות?

וכמה כאלו יש?

ואיזה אפשרויות אקוליזציה/כיוון יש לו?

בקיצור, עדיף לחשוב פעמיים ולברר פרטים לפני שכותבים ובפרט זורקים מחירים באוויר...

פורסם

עזבו אותכם לרגע מכל האיכות והעוצמה, הוא הוציא לפני חודש רק רשיון.

אתה חושב שאתה מספיק טוב בשביל לנהוג עם מוזיקה חזקה ולנהוג זהיר? ( אל תענה שאלה רטורית).

תבין שאתה נוהג זה לא סימולטור במחשב שאם פגעת במשהו או במישהו תוציא את התקע מהחשמל או תעשה ריסט.

אני נהג חדש בדיוק כמוך ואני רק אחרי 5 חודשים עם רשיון שמתי מערכת.

דבר אחר זה שתהיה ברור לעצמך ולנו:

פוזות על בנות, חברים, וכל אלה..

או איכות שתשמע נקי מדויק וכו וכו..

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

המערכת שמורכבת אצלי כרגע ברכב עלתה בסביבות ה 6.5 אלף

מגבר 5 ערוצים heartz hdp 5 עולה בסביבות ה 2500 חדש

morel dotech 800 שח לקדימה

heartz energy 700 שח מאחורה

pionner deh5050ub שבזמנו עלה לי 800 שח ועושה את העבודה אני מאמין ש ב 1000 שח תוכל למצוא מכשירים מתקדמים יותר

=

5000

התקנה עוד איזה 700

סאב זה עניין של טעם תוכל למצוא סאבים טובים מיד 2 בסביבות ה 700 שח

כך שבסכום של 6400 תהיה לך אחלה מערכת, גם ישמע מספיק איכותי וגם מספיק חזק .

אם תירצה לשמוע אני כנראה יגיע שישי הקרוב למפגש דרום.

פורסם

שלום חבר, אתה יכול להתקין לדוגמה : מגבר 5 ערוצים של JBL + סט קומפוננט קדימה של אינפיניטי + סאב

רמקולים אחוריים של אינפיניטי + סאב JBL רדיו דיסק של קנווד דגם 6047 USB

ההתקנה מתבצעת עם חוטים של רוקפור הכל ביחד סביב ה - 5.500 ש"ח...

כולל התקנה ואחריות על ההתקנה ואחריות של ניו-פאן על המוצרים... וזה רק דוגמה אחת!

מבחינת מה שאפשר לקבל יש הרבה מוצרים בסכום שאמרת וכמובן אפשר להרכיב כל מני סוגים של מערכות

השאלה מי מתקין +איך מתקין + אחריות = איכות בסאונד + שקט נפשי .

זה דעתי... בהצלחה

:-D :-D :-D :-D
  • תוכן חדש...