Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

דבר ראשון זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום אז רציתי להגיד שאני שמח לקחת חלק.

דבר שני, התחדשתי בר"ד הנ"ל, שאלתי היא האם בשביל לכייל את התחנות ברדיו אני צריך לשלוח את הרדיו למעבדה או שיש דרך לעשות את זה עצמאית.

תודה.

פורסם

הבאת את הרדיו דיסק מחו"ל ?

אם כן יכול להיות שהתחנות רדיו לא מותאמות לארץ ואז יש 2 אופציות:

1.תפתח את החוברות של המכשיר ותחפש אם יש אפשרות להמיר את תחנות הרדיו לתדרים שלנו בתור פונקציה במכשיר.

2.במידה ואין-אתה צריך לנסוע למעבדה ושם יעשו לך את ההמרה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תבדוק אם יש במכשיר תפריט עם האופציות האלה

AREA : EUROPE USA וכו'...

או כאלה AREA 1 AREA 2 וכו'....

כל מיני כאלה שרשום RANGE או FM וכו'....

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

קודם כל, תודה על ההיענות.

דבר שני, הבנתי שיש איזה קוד (ללחוץ על שני מקשים יחד או משהו כזה) שאמור לסדר את זה.

בכל מקרה, כמה צריך לעלות דבר כזה והאם לדעתכם הבנאדם שקניתי ממנו את המכשיר (חנות מוכרת) צריך לעשות את זה על חשבונו?

ד"א, יש למישהו חוו"ד על המכשיר? עושה רושם של מכשיר טוב אבל אשמח לדעה יותר מלומדת(מישהו שיש לו את המכשיר הזה או דומה כבר תקופה), בנוסף יש לי ברכב קומפוננט של אקסטנט מקדימה, מורל פולס 6X9 מאחורה, מגבר של לייטנינג אודיו 600.4 וסאב פיוניר 304(כמובן שהסט הקדמי והסאב מחוברים למגבר והמורל ישירות לר"ד).

איך המערכת בסה"כ?

פורסם

את האמת אחלה מערכת לא רע בכלל, אבל אני יגיד לך את האמת תנסה למכור את הHU הזה ותקנה איזשהו פיוניר או רוקפורד...

קרא אותם.

פורסם

אני בספק עם לסוני יש התאמה שהיא "תכנה בלבד" מהסוג של צירוף מקשים שיתפור את זה, מנסיוני עם הסוני שלי, צריך לגשת למקום שמתמחה בזה, זה עולה בסביבות ה300-450 שקל, ופשוט מחליפים לך איזה שהוא חלק בטיונר - ג'וק.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אני בספק עם לסוני יש התאמה שהיא "תכנה בלבד" מהסוג של צירוף מקשים שיתפור את זה, מנסיוני עם הסוני שלי, צריך לגשת למקום שמתמחה בזה, זה עולה בסביבות ה300-450 שקל, ופשוט מחליפים לך איזה שהוא חלק בטיונר - ג'וק.

רון.

שמע לי, לפי דעתי לא הייתי מכייל את הסוני, תמכור אותה ותקנה לך מכשיר אחר (כי בכל זאת אם אתה רוצה לבנות מערכת ברמה עדיף שלא תישאר איתה...).

קרא אותם.

פורסם
לדעתי אם קנית בחנות בארץ אז המוכר אמור למכור לך רדיו מכויל. ולא אתה אמור לדאוג לזה אחרי הקניה.

בהחלט מסכים איתו!

פורסם

מצטער שוב שאני מקפיץ אבל לידיעת כולם (ביחוד למי שיתקל באותה בעיה) כל מה שעשיתי בשביל לכייל זה פשוט ללחוץ על ה- reset :roll:

חוץ מזה, בינתיים אין תלונות, יש צליל מאוד איכותי בכל סוגי המוזיקה שיצא לי לשמוע באוטו (רוק, שחורה, טראנס, האוס והחברים של נטשה בהופעה).

תודה לכולם על העזרה :wink:

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
קודם כל, תודה על ההיענות.

דבר שני, הבנתי שיש איזה קוד (ללחוץ על שני מקשים יחד או משהו כזה) שאמור לסדר את זה.

בכל מקרה, כמה צריך לעלות דבר כזה והאם לדעתכם הבנאדם שקניתי ממנו את המכשיר (חנות מוכרת) צריך לעשות את זה על חשבונו?]

ברור, הוא אמור לספק לך "רדיו דיסק" ללא רדיו זה פשוט דיסק...

גש אליו ושהוא יסדר לך את זה אם אין אופציה של שינוי דרך תפריטי המכשיר.

under construction..

• תוכן חדש...