Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

זקוק להמלצה אאודי A4 2001


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים מצאתי רכב עם 115,000 ק״מ מנוע 1.8 ללא טורבו גיר אוטו'+סאן רוף

מה דעתכם על הרכב פשוט הרכב עם ק״מ נמוך המחיר סביב ה:19,000 ש״ח ועוד

יש גמישות מסויימת.

אני יודע שבשנת 2002 יש דגם חדש אבל ההבדל במחיר הוא לפחות 8,000 ש״ח

ויחסית הנתונים של הרכב דיי טובים.

מה דעתכם על הדגם הזה (2001) האם הוא נוח,בידוד רעשים טוב,בטיחותי,איך הסחיבה של

הרכב עם המנוע הזה מהי צריכת הדלק והאם הוא יותר אמין מהדגם של 2002 ?

תודה לעוזרים וסליחה על החפירה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי- תבדוק, תראה אם מתאים לך. אני הייתי עושה מאמץ ומתקדם לצורה החדשה יותר (B6) לדעתי ההבדל בניהן מאוד משמעותי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

 Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

 

פורסם

צוצק אבל זה בערך 10,000 ש"ח יותר וקשה גם להשיג עם ק"מ נמוך ופה מצאתי רכב שמור יחסית

ופחות מהמחירון.

השאלות שלי הם איך הגיר האוטו' ואיך הסחיבה של הרכב 1.8 ללא טורבו ?

ועל כמה סל"ד המנוע בשיוט על 100 קמ"ש ?

ואיך נוחות הנסיעה ובידוד הרעשים?

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

במחיר הזה אתה מקבל רכב מאוד מפנק מבחינת איבזור ובטיחות גבוהה ומנוע חזק (לא יודע להגיד לך כמה סל"ד ב-100) רכב נוח ועד כמה שאני זוכר גם בידוד הרעשים מצוין.

אבל צריכת הדלק לא טובה בכלל ואם אתה נוסע המון בתוך העיר אז זה ממש לא בשבילך (בסביבות ה7 ק"מ לליטר בתוך העיר) בשיוט בכביש מהיר המצב הרבה יותר טוב ואם זה רב הנסיעות שלך אז זה בסדר, האחזקה של הרכב בכלל לא זולה במשך 5 שנים שהחזקנו את הרכב (היינו יד ראשונה) לא היו תקלות מיוחדות חוץ מחיישן אחד של הלוח שעונים שדרשו עליו בחברה 4.5K שקל.

אז אני בטוח שהרכב יפנק אותך מאוד אבל תתצטרך לשים לב לכל מיני דברים שידרשו החלפה והם לא יהיו זולים בכלל.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

שלום רב!

למזלך יש לי את הרכב הנ"ל ללא הטורבו, ואני אשתדל לענות על כל השאלות.

1.נוחות: בעיקרון הרכב עם רכות מסוימת במתלים שתורמת לנינוחות על הכביש, ובגלל זה לא תרגיש כאבים גם אחרי שעתיים נסיעה.

בידוד הרעשים באוטו טוב בהחלט יחסית לרכבים אחרים. שקט, וללא רעשים מיותרים.

 

2.בעניין הבטיחות: עד שנת 1999 הגיע הרכב עם 2 כריות אוויר בלבד,אך משנה זו התווספו עוד שני כריות אוויר במושבים הקדמיים, שבסך הכל הרכב עם 4 כריות אוויר. כרית אחת בהגה, כרית בדשבורד מעל התא כפפות. עוד אחת בצד השמאלי של כיסא הנהג ובכיסא שלידו מצדו הימני, גם זה טוב מאוד יחסית לשנתון. הרכב מגיע גם עם ABS סטנדרט ובלמים מצויינים.

 

3.בהקשר לביצועים: תראה, המנוע 1.8 יושב על שלדה מאוד קלה (1250 ק"ג +-) שרובה מאלומניום, המנוע סוחב את הרכב ללא קושי, ושניהם מסתדרים מצויין. אין לך מה לפחד מהמנוע הוא עם ביצועים נאים מאוד. אני לא הייתי ממליץ לך לסטות למנוע החלש יותר (1.6),הוא יתקשה להזיז את הרכב.

 

4.צריכת דלק: צריכת הדלק של הרכב היא סבירה מאוד עם נתונים של כ-1/11 בנסיעות בין ערוניות, ו1/7 בנסיעות ערוניות קצרות.

 

5.אמינות: הרכב מראה אמינות מצויינת ללא קלקולים מיותרים ובעיות מיוחדות. זאת האוודי השלישית שלי מזה 15 שנה. הרכב הזה נמצא אצלי כבר שנה וחצי, ומתוכם חוץ מטיפולים בחלקים מקוריים ואיכותיים הוחלף רק חיישן אוויר למקורי BOSCH חדש. מבחינת אמינות בהשוואה ל-2002 אני חושב שהדגם הנ"ל יותר אמין(פחות אלקטרוניקה) מ-2002 אך פחות מפנק באבזור ובנהיגה בכלל.

 

6.גיר: הגיר ממשיך לתפקד ללא בעיות (200000 ק"מ), ומד הסל"ד נמצא בסביבות ה-2900 בנסיעה על 100 קמ"ש.

 

7.ממליץ לך לקנות רכב עם הסטוריית טיפולים תקינה וללא דילוגים בחלקים שהיו צריכים החלפה או תיקון. לבדוק את הרכב הנ"ל אצל מוסך שמתמחה ברכב הזה (להמלצה חמה פני אליי בפרטי). הקילומטר של האוטו נראה באמת שמור אך תשאל אם הרכב עבר טיימינג שאמורים לעשות עוד מעט (120000 ק"מ או 5 שנים - הקודם מבינהם).

 

8. אם תקנה את הרכב (לאו דווקא זה), אתה הולך ליהנות מרכב טוב שבנוי טוב. ואם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות.

 

9. מקווה שעזרתי.

 

10. הייתי חייב :lol:

פורסם

תודה רבה על העזרה,אין ספק שעזרת לי מאוד פשוט יש לי היתלבטות

האם להוסיף עוד 8,000 ש״ח ולקנות את ה:2002 שזה דגם חדש יותר.

הייתי שמח אם הייתה אומר לי איזה איבזור יש לרכב כגון תאורה פנימית

איך המזגן,חשמולים למיניהם,בקרות והאם יש הבדל משנת 95-98

באיכות הרכב והמתלים כי ראיתי שזה אותו הרכב בידיוק.

כמובן שאני מתכוון לדגם של 2001

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

שלום רב.

אני שמח שעזרתי לך!

אז ככה:

1.איבזור: הרכב מגיע עם תאורה פנימית ליושבים מקדימה וליושבים מאחורה. בנוסף יש 2 משענות:

1.בין המושבים הקדמיים.

2.ומשענת נשלפת במושב האחורי ליושבים מאחורה.

עוד באבזור מזגן דיגיטלי עם בקרת אקלים (לא מפוצלת- ב-2002 זה מפוצל), המזגן מקפיא וממיס. הכיסאות עדיין לא חשמליים (:-D ) מפתח קפיץ חכם (פתיחת הרכב,פתיחת בגאז,נעילת הרכב) ופנסי ערפל.

 

3.הבדל השנתונים:95-99,99-01 כאשר ה-99-01 הוא הכי מפואר.

×
×
  • תוכן חדש...