Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקסוס 4, שווה מעבר מ iPhone 4S ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הבעלים של iPhone 4S שקניתי בארה"ב לפני כשנה.

לאחרונה נפלה בידי הזדמנות לקנות נקסוס 4 16GB. יש לי חבר שמגיע מאנגליה ויכול לרכוש לי אותו במחיר של 1700 ש"ח.

השאלה היא האם בכלל משתלם לבצע את המעבר ?

ואם לא, האם שווה להביא אותו לארץ ולמכור אותו בשביל כמה מאות שקלים רווח ?

תודה רבה לכל העונים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

חבר שלך יכול לקנות אותו פיזית או רק בתיאוריה?

כי למכשיר הזה אין מלאים אף פעם בשום מקום, ובפועל הוא נקנה מחוץ לחנות של גוגל במחיר גבוה הרבה יותר...

אם הוא מצליח לקנות אותו ב-1700 אז שיביא לך. אם תאהגב אותו- אחלה. לא תאהב- תמיד תוכל למכור אותו והיום הוא נסחר ביד שניה כחדש ב-2400-2600 שקל.

פורסם

אני עם גלאקסי נקסוס ויש לי שני חברים שקנו כל אחד את הנקסוס 4, שיחקתי איתו קצת, וההבדלים לא עד כדי כך מורגשים.

מאחר וה4S הוא בעל ביצועים פחות או יותר דומים לנקסוס שלי, אני חושב שגם אתה לא תרגיש בהרבה הבדל.

אם אנחנו נכנסים לשאלה של לעבור לאנדרואיד מIOS, אז ב-א-ר-ו-ר!!11!

אני מציע לך לשחק עם מכשיר דומה לפני שאתה מוציא את הכסף. יש שאנדרואיד בא להם טבעי, יש שלא מוכנים להסתכל עליו אפילו.

כן, למכור תמיד אפשר, אבל זה שווה את הכאב ראש?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אין לי בעיה למכור מכשיר שלי (בין אם זה 4S או הנקסוס) פשוט כי אני שומר עליהם במצב מושלם.

אני עם גלאקסי נקסוס ויש לי שני חברים שקנו כל אחד את הנקסוס 4, שיחקתי איתו קצת, וההבדלים לא עד כדי כך מורגשים.

מאחר וה4S הוא בעל ביצועים פחות או יותר דומים לנקסוס שלי, אני חושב שגם אתה לא תרגיש בהרבה הבדל.

אם אנחנו נכנסים לשאלה של לעבור לאנדרואיד מIOS, אז ב-א-ר-ו-ר!!11!

אני מציע לך לשחק עם מכשיר דומה לפני שאתה מוציא את הכסף. יש שאנדרואיד בא להם טבעי, יש שלא מוכנים להסתכל עליו אפילו.

כן, למכור תמיד אפשר, אבל זה שווה את הכאב ראש?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

1. אחלה מכשיר

2. דבר איתי בה"פ לגבי מלאי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני מוכן להתחייב שבמידה ותרכוש אותו ולא תאהב אותו ארכוש אותך ממנו במחיר הקניה.

כולם מרוויחים !

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...