Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

קיבלתי מאבא שלי רדיו דיסק אז פירקתי את הישן וחיברתי החדש, החדש לא עבד אז החזרתי את הישן למקומו

והישן הפסיק לפעול נדלק לשניה פעם אחת וזהו נכבה..

מה יכול להיות הבעיה?

מדובר בסקודה אוקטביה 2004

פורסם
תבדוק את כל החיבורים, דגש על כבל הפלוס והמינוס.

אם אתה לא יודע להבדיל בין החוטים, תסתכל בFAQ בראש הדף של אודיו ומולטימדיה, יש שם מדריך.

מצטער להטריח אותך אבל לא מצאתי את המדריך..

מה שכן הרדיו דיסק עבד עד לפני שניתקתי אותו, אחרי שחיברתי חזרה הוא הפסיק לפעול

פורסם
תוכל לצלם את הצמת חוטים של הרדיו ושל הרכב? האם ווידאת שהחוטים מבודדים מפני פגיעה\התנגשות שעלולה לגרום לקצר?

אעלה תמונה מחר בצהריים. על כל מקרה הצמה די מסובכת כזאת ויש שם מין קופסא שחורה שאליה מתחברים חוטים בצבע שחור אדום ולבן אני חושב..

פורסם
יש רכבים שזה הפוך, אדום הולך לצהוב ואילו צהוב לאדום, תבדוק את זה.

יש לך מגבר(ים) ברכב?

אין מגברים. יכול להיות נשרף פיוז?

יש אולי מישהו מאיזור בית שמש שמוכן לעזור?

פורסם
אני עדיין מחכה לתמונה של הצמות.

אני לא יכול להעלות תמונה מכיוון שיש לי פחות מ20 הודעות.

מה אפשר לעשות במקום ?

פורסם
תבדוק למה הוא שרוף, אולי לא בודדת מספיק טוב את החוטים ויצרת קצר?

יכול להיות. אבל אני לא התעסקתי עם החוטים רק ניתקתי את הריבוע הזה מהרדיו דיסק והחזרתי.

אתה עדיין רוצה את התמונה של הצמה?

ועוד שאלה ככה על הדרך, אני יכול לחבר רדיו דיסק אחר עם הצמה שיש לי על הרדיו דיסק הנוכחי?.

פורסם

אם החיבור מתאים אז כן, ואם הוא לא מתאים אז לא:wink:

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

• תוכן חדש...