Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של לאחר בחירות

roee

פוסטים מומלצים

לפני שעה, yd b-4 כתב:

אתה מודע לכך שבממשלה הקודמת חצי עם אמר בדיוק את אותו הדבר רק מהכיוון השני.

שנעשה רשימה?

1. ערבים, אחים מוסלמים, בממשלה

2. הערבים מריחים ממשלה חלשה ויוצאים לפיגועים

3. מוסרים שטחי מולדת לחיזבאללה

4. 50 מיליארד

5. 50 מיליון על הבית של בנט

ברור לך שכל הרשימה הזו היא קשקוש אחד גדול ורובה בכלל שקר מוחלט. רוב הציבור מובל לחשוב משהו ואת זה, ביבי תמיד עשה  מעולה בשיטת הפרד ומשול שלו בה הוא עוסק עוד משנת 1995. 

• אהבתי 7
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 50.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• יבגניפ

4330

• SlowRide

3775

• פינדר

3055

• m3x7r3m3

2926

לפני 50 דקות, DareDevil כתב:

ממליץ לקרוא את הניתוח של שי עדן

הוא קצת מחבר את הנקודות איך שמתחשק לו, אבל בגדול אני די מסכים עם הניתוח.

לפני שעה, עדי-אל כתב:

אם חמאס איראן וחיזבאללה זיהו הזדמנות למה רק חמאס פתח בהתקפה?

הניתוח האישי שלי: חיזבאללה היה מצטרף בהנתן השגת יעדים מסויימים ע"י החמאס בזמן נתון. מרגע שהם פרצו את הגבול, שום כוח משמעותי לא עמד בדרכם, ואלמלא התרכזו בטבח אזרחים וחטיפתם בישובי העוטף, ייתכן שתוך שעתיים-שלוש היו כובשים בסיסים אסטרטגיים בצפון הנגב, מכתרים את באר שבע, מנתקים את התנועה מצפון לדרום, ולמעשה מבתרים את הארץ לשניים. זה לדעתי עשוי היה להיות האות להצטרפות חיזבאללה. רק שמשום מה, כאמור, היה להם דחוף יותר לשחוט את אנשי העוטף. למה קרתה להם "התאונה המבצעית" הזו, זה משהו שצריך לחקור ולהבין.

חזיר דיזל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, yd b-4 כתב:

לא יודע למה ב2023 צריך "אומץ" לקרוא לבריונות בשמה. 

באתם לדיון עם חכי"ם אם יש לכם מה להשמיע בשמחה זה המקום ויכבדו אתכם. אם אתם לא מעוניינים בכלל לשמוע ולנהל שיח כי בן גביר/אלמוג כהן/לא זוכר איך קוראים לה לא מתאימים לכם -

א-ל  ת-ב-ו-א-ו

ברגע שזה הופך לעוד פלטפורמה לשלילת הלגיטימיות של החכי"ם/שרים עם אמירות מטופשות כמו "הרגתם מספיק ערבים"

אז בכבוד, רוצים להיות פוליטיקאים צאו מחליפת ההגנה של "משפחות החטופים" 

הם לא באו לדבר, הם באו להגיד את מה שיש להם כי לדעתם הצעת החוק מסכנת את החטופים. ושומע משהו? הם צודקים.

לפני 5 שעות, עדי-אל כתב:

אם חמאס איראן וחיזבאללה זיהו הזדמנות למה רק חמאס פתח בהתקפה?

למה חיזבאללה ונסראלה די משאירים לבד את חמאס במערכה מה שדי מביא למסקנה שאיראן לא מרוצים מההתקפה של חמאס?

כנראה שהתירוץ של הסלמה זה תירוץ פוליטי ולא כוונה מקצועית  

כי חמאס זה תחתית שרשרת המזון, מבחינת חיזבאללה ואיראן הם טובים רק בקצת מהיהודים.

תכננו לפתוח איתם, לראות איך משתלטיםנואז להיכנס. כמו שרשמו פה, המזל שלנו זה שהם נאצים מטומטמים ויצאו מהתוכנית.

השתלטות על איזה בסיס או 2 של חיל האוויר היה נותן להם תרומה הרבה יותר גדולה מאונס של נערות בעוטף.

לא רק שיצאו מהתוכנית ובעצם עצרו לעצמם את המלחמה, אלא נתנו לנו לגיטימציה מהעולם להפציץ להם את הצורה, גרמו לממשלות להבין עם מה הם מתמודדים בבית וחשפו את האיראנים. אם אתה איראני, למה שתעזור למטומטמים כאלה ותסכן את טהרן?

לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

אתה חושב ש 60,000 מפונים וכ 40 טילים ביום זה להשאיר לבד וזה מצב שגרתי?

זה לא שגרתי, אבל זה להשאיר לבד.

אתה יודע שחיזבאללה יכול לשגר לפחות בימים הראשונים אלפי רקטות ביום, אבל זה יגרור השמדה של ביירות.

אז הוא יורה פעם באף פעם ונלחם מול אנטנות, אבל חוץ מזה זהו.

לפני 16 שעות, Gosser1860 כתב:

תופס על ביבי: אמור לי מי חבריך (שותפיך הפוליטיים) ואומר לך מי אתה 😞

לא מבין למה צריך את התמונות האלה, הצעקות וההתלהמות הזו באמצע מלחמה. בשביל מה זה טוב? גם ככה הפרקליטות הודיעה שהיא מתכוונת לדרוש גזר דין מוות מהמחבלים של ה-7.10. לא נמאס להם לחבוביי בן גביר?

לפי כאן11 מתכוונים להגיש כתב אישום על סעיפים שאפשר להחיל עונש מוות ולא על סעיף שיחייב עונש מוות:

הם לא באמת רוצים עונש מוות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

זה לא שגרתי, אבל זה להשאיר לבד.

אתה יודע שחיזבאללה יכול לשגר לפחות בימים הראשונים אלפי רקטות ביום, אבל זה יגרור השמדה של ביירות.

אז הוא יורה פעם באף פעם ונלחם מול אנטנות, אבל חוץ מזה זהו.

חיזבאללה לא צריך לירות אלפי רקטות כדי להשיג את אותו הדבר.

פינה לנו כ 60,000 אזרחים, מחזיק לנו כ 150,000 מילואימניקים, מחזיק את כל תושבי הצפון עד הקריות בחרדה, מחסל לנו מוצבים ומתקנים בטחוניים וכל זה על מחיר זניח. אם הוא יירה 1000 טילים ביום זה ישנה רק את מספר הנפגעים אבל ישיג בפועל את אותו הדבר.

אולמרט צדק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל ביירות נשארת באותה צורה כמו לפני המלחמה.

הוא מראה השתתפות סמלית בלבד. אין כוח רדואן שמנסה לפרוץ, אין ירי מסיבי, אין כלום.

הדיבור הוא שאם חיזבאללה נכנס למלחמה באופן מלא מערכי ההגנה האווירית עוברים להגן קודם כל על נכסים צבאיים, מספיק שהוא יעשה את זה וחמאס יורה תוך כדי, זה לבד יגדיל פי כמה את הפגיעות בגוש דן, למה הוא לא עושה את זה? כי הוא לא מוכן לראות את ביירות נשרפת בשביל סינוואר ודף. אז נשארנו עם טריילרים למסיבות עיתונאים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היא נשארת אותו הדבר בגללנו.

אם בירי הראשון שלהם על יישוב ישראלי היתה נוחתת פל=צצה אחת של טון בלב הדאחיה הם היו חושבים פעמיים אם ואיך להמשיך. פשוט הם יודעים שהממשלה שלנו תפחד להגיב.

• אהבתי 3

אולמרט צדק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באופן עקרוני אני איתך בקטע הזה, אבל מצד שני רשמתם פעם אחר פעם ש"אנחנו צריכים את ארצות הברית ובלי האמריקאים אין נשק".

אז על זה חיזבאללה משחק - נשאר מתחת לסף שיתן אישור אמריקאי לשטח את ביירות, לא מקריב את הארגון ואת לבנון בשביל עזה, וכולם ממשיכים הלאה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

בחיי בא נדמיין שממשלת האחים בנט/לפיד לא היתה מתפרקת. והיא הייתה הממשלה כעת. נראה לך שהתוצאה היתה שונה?

תהיה כנה.

תפיסת הביטחון לא באמת השתנתה, ורבים ממעצבי התפיסה הזו מתויגים "אנשי שמאל".

בנט ולפיד לא היו יוצאים למלחמת ברירה כדי להפיל את החמאס. אמת.  אבל יש כאן משהו אחר לגמרי. 

אני לא יודע מה בנט חושב, חוץ מזה שבזמן האמת הוא היה מספיק פרגמטי כדי לא לפעול למען סיפוח ואובססיית המאחזים של המחנה שלו. אבל לפיד הצהיר שהוא בעד קיום דיאלוג עם הפלסטינאים. זה האנטי למדיניות שהוביל ביבי יחד עם חבריו, ותכליתה היתה למנוע סיכוי לדיאלוג כזה בכל מחיר. ואני חושב שזה מה שמי שעדיין תומך בממשלה הנוכחית מסרב להבין. המלחמה הזו היא קצת by design של המדיניות שישראל בחרה בה באופן עקבי במשך יותר מעשר שנים. ומה שהופך את זה ליותר עצוב, זה שמימלא כמעט אף אחד לא מאמין שמדינה פלסטינאית היתה קמה בכל מקרה. אז למה כל החרא הזה נדרש - לביבי הגאון וחבריו ההסברים.

תוסיף לזה את העובדה שבקנדציה הנוכחית ביבי בחר להתרכז, או להיות מרוכז, במהפכה המשפטית, ואת זה שקיבל התרעות ישירות מאנשי מודיעין רלוונטיים על כך שהמהלכים שלו גורמים לאויביה של ישראל לחשוב שאנחנו על סף פירוק, ואת זה שבחר להתעלם מזה. כי מה איכפת לו? ותקבל כישלון פנומנלי קיצוני, שאני לא חושב שאף מנהיג אחר היה מצליח להגיע אליו. 

לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

אתה מודע לכך שבממשלה הקודמת חצי עם אמר בדיוק את אותו הדבר רק מהכיוון השני.

אז מה לדעתך אנחנו צריכים שתי מדינות ישראליות לשתי עמים ישראלים?

הסקרים מנבאים התרסקות לקואליציה הנוכחית בבחירות שאולי יהיו, והגאון האסטרטגי שלנו בטח יפעל למנוע אותן או למנוע דיון אפשרי בכשלונות שלו לפניהן (רק הבוקר ראיתי שהוא פועל לכפות צנזורה נרחבת יותר על התקשורת, כי הגברת לא אהבה שדיווחו שהם עברו לגור אצל שוגר דדי תורן). 

ה"חצי עם" שאמר אותו הדבר בממשלה הקודמת טעה. זכותם של אנשים לטעות. חלקם מבינים את זה. אני לא רוצה לדמיין מה יקרה אם לא מספיק מהם, וחבורת המשיחיים \ מופרעים \ ביביסטים שמובילה אותנו עכשיו תשאר בשלטון. אבל אני בפירוש אומר שחלק מאלו שהצביעו וימשיכו להצביע למפלגות שמרכיבות את הקואליציה הנוכחית הם לא אנשים שאני יכול להתייחס אליהם כציונים או פטריוטים ישראלים. וכן, היה עדיף לי לו היו מקימים להם את ממלכת יהודה בראשות דניאלה וייס, סיוון משמה, המלך ביבי ופינדורס ועוד כמה, בלי להרוס את החיים שלי ואת הסיכוי שלי שיהיה לי בית פה בעוד כמה שנים.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

בחיי בא נדמיין שממשלת האחים בנט/לפיד לא היתה מתפרקת. והיא הייתה הממשלה כעת. נראה לך שהתוצאה היתה שונה?

הכעס שלי הוא לא על המחדל המבצעי תפיסתי כי זו טעות שיכולה לקרות לכל מנהיג ללא יוצא מן הכלל. הכעס הוא על כל מה שקורה אחרי.

על חוסר התפקוד של משרדי הממשלה, על חוסר הטיפול במפונים, על ההתמהמהות בהעברת תקציבים, על אי קבלת החלטות לגבי המגזר העסקי ועל המשך ההתעסקות בפוליטיקה קטנה ושוחד מפלגתי.

ולגבי הדברים האלה אני בטוח שזה היה שונה.

• אהבתי 4

אולמרט צדק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 35 דקות, יבגניפ כתב:

תוסיף לזה את העובדה שבקנדציה הנוכחית ביבי בחר להתרכז, או להיות מרוכז, במהפכה המשפטית, ואת זה שקיבל התרעות ישירות מאנשי מודיעין רלוונטיים על כך שהמהלכים שלו גורמים לאויביה של ישראל לחשוב שאנחנו על סף פירוק, ואת זה שבחר להתעלם מזה. כי מה איכפת לו? ותקבל כישלון פנומנלי קיצוני, שאני לא חושב שאף מנהיג אחר היה מצליח להגיע אליו. 

זה מה שאני לא מבין פה.

במשך שנה ביבי קיבל התרעות ואזהרות, סבבה. דואגים להזכיר את זה כל שנייה.

מה גרם לבכירי צה"ל לשבת איתו שבוע לפני החג ולהגיד "חמאס מורתע בוא נכניס עוד עזתים"? אני באמת לא מצליח להבין את הניגודיות בין 2 האמירות.

לפני 38 דקות, Night Driver כתב:

גם אנחנו יכולים לשחק מתחת לסף שהאמריקאים יעצרו לנו את הנשק. בגלל זה אמרתי להגיב בפצצה אחת.

פצצת טון בלי התראה יכולה להוביל לכמות הרוגים שתיתן לנו ברקס, אלא אם תפיל אותה על גבעה נטושה. פצצת טון עם התראה לא תיתן לנו כלום כי חיזבאללה יברח מהאיזור ויגיד "הנה הישראלים מפחדים להילחם איתנו". לקרדה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש תחנות כוח, יש מאגרי דלק, יש נמל, יש תקשורת.

אני לא איש צבא אבל אני בטוח שלא חסרות מטרות מאוד כואבות שלא גובות חיי אדם.

• אהבתי 1

אולמרט צדק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישראל משחקת אך ורק לפי החוקים שהאמריקאים קובעים לנו. (ולכן אין שום הבדל בין ימיח לשמאל בקטע הזה)

אין אפשרות כזו פשוט.

באסה, אבל זו המציאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 31 דקות, Night Driver כתב:

יש תחנות כוח, יש מאגרי דלק, יש נמל, יש תקשורת.

אני לא איש צבא אבל אני בטוח שלא חסרות מטרות מאוד כואבות שלא גובות חיי אדם.

נמנעת מלגבות דם מחיזבאללה - פחדת להתעמת.

זהו. כל השאר סתם בזבוז תחמושת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

הדיון לפחות בעיניי בכלל לא מטורלל ואף נחוץ. אם כל מחבל מורשע יומת המוטיבציה לחטיפות תרד משמעותית, וחוץ מזה נחסוך חמצן מיותר שהם צורכים.

אתמול ראיתי בערוץ 14 את הראיון של בנגביר, הוא גם חושב כמוך, רק ששניכם לא מבינים משהו פשוט, אתה באמת חושב שאכפת לחמאס אם נוציא להורג את כל המחבלים?? נראה לך זה יגרום להם לחשוב אחרת?? באיזה פלנטה אתה חי?? מדובר מחיות שמקדישות את המוות, הם להיפך שם....מתפללים שהילדים שלהם ימותו אם הם יקחו כמה יהודים איתם.

עונש מוות/אי הכנסת מים ומזון לעזה זה לא משהו שמעניין את החמאס, מבחינתם שכל האוכלוסיה שלהם תמות ועובדה שהם גם עושים את זה ע״י זה שהם משתמשים בילדים כמגן אנושי, אני חוזר ואומר, לא מעניין אותם אם אנשים ימותו!!!

• רעיון טוב! 1

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...