Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש בהתנעת מנוע קר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אכן לגיטימי ,בכל הקורקינטים הממונעים,שאני מכיר!

בכל מנוע אטמוספרי ברכב , שום מנוע לא אמור להרעיש במנוע קר, אלא רק לעבוד בסלד גבוה יותר בסרק, מאשר במנוע חם, כולל במזדה 5. שהוחלף לה מנוע לאחר 5 שנים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
מה סוג הרכב ומתי הרעש נעלם ?
סוג הרכב כמו בכותרת , ואני מניח שהרעש נעלם לאחר מספר שניות , או עד דקה שנים...

אז מה יכול להיות מקור הרעש דווקא כשהמנוע קר (בבוקר בד״כ)?

הרעש במנוע קר , נובע לרוב מכמה סיבות עיקריות, מסנן שמן ללא שסתום אל חוזר, צמיגות שמן לא מתאימה(שמן מינרלי או חצי סיננטטי ולא סינטטי מלא, שמן לא איכותי, ו/או רשת משאבת שמן סתומה חלקית.

במנוע קר השמן סמיך יותר, ומתקשה לעבור דרך מעברי שמן במוטות הנדנדים, והרעש שאתה שומע, הוא רעש שנובע מחופש במרווח הנדנדים.

מנוע שעבר טראומה של התחממות, מתאפיין בתופעה זאת.

בברכה

צביקה

פורסם

שלום רב !

רק אני חושד, שאתה מסתיר פרטים, ופותח מעל שלושה שרשורים באותו נושא, בתקווה שחברי הפורום, לא יבחינו שמדובר באותו משתמש באותו רכב, ובתקלה, שאתה מנסה לסחוט מחברי הפורום, על מנת לבסס תביעה?

מהקישור הבא אני למד שהרכב עבר טראומה של התחממות, בצאתו מהמוסך, לאחר צינור מים שלא חוזק כראוי, המנוע התחממם, הבעייה טופלה, אך הטראומה נשארה, את כל זה אני למד מהשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=465646

בברכה

צביקה

פורסם

אני לא סוחט שום דבר. אני בור ועם הארץ בכל מה שקשור לרכבים. אני נעזר בחוכמת ההמונים בפורום זה אך גם תורם מהידע שלי בפורומים אחרים ברשת (בתחומי אנדרואיד, ווייז, מיסים וכד׳).

האם יש פסול בדבר?

פורסם
אני לא סוחט שום דבר. אני בור ועם הארץ בכל מה שקשור לרכבים. אני נעזר בחוכמת ההמונים בפורום זה אך גם תורם מהידע שלי בפורומים אחרים ברשת (בתחומי אנדרואיד, ווייז, מיסים וכד׳).

האם יש פסול בדבר?[/quote]

לא!

אך אני תמה, מדוע לא פתחת שרשור אחד המכיל את הפרטים האלה לפחות:

סוג הרכב ושנת היצור!

העובדה שלרכב הוחלף מנוע בגלל שאגן השמן נפגע,וכל השמן נזל.

המנוע הוחלף לאחר 5 שנים, במנוע מיובא, או מפירוק.

המנוע יצא מהמוסך, כאשר הוא מתחמם, וספג כנראה טראומה של חימום יתר, בגלל בנד מים שלא חוזק ונכבה עקב כך(עובדה שמוכיחה שהמנוע עבר טראומה ונזק בלתי הפיך לטווח ארוך.

המנוע מרעיש מאד, מכיוון שהוא סובל כנראה, מאי החלפת שמנים בזמן, שגורם לבוצה,שגורמת למותחן, שרשרת התיזמון, שגורמת להצלפה של השרשרת שמתקשה להמתח, לפי סברתצו של שרותי רכב?

המנוע הוחלף לפני חצי שנה, כך שהאחריות פגה מזמן !

בברכה

צביקה

פורסם

אם המנוע הזה עבר התחממות בסבירות גבוהה שנגרם נזק לבוכנות הם קיבלו עיוות שגורם לרעש תיקתוקים כאשר המנוע קר ולאחר הגעה לטמפ' עבודה הרעש פוסק או מוחלש עד כדי לא נשמע.

זו השערה בלבד, לא שמעתי את הרעש אפילו לא תיארת איך הוא נשמע, גש למוסך לבדיקה.

פורסם

אני נראה לך כועס?

אחרי למעלה מ13000, תגובות שלי לפורום, אני גאה לומר, שלמדתי להבחין, מיהו משתמש הגון שמספק את כל הפרטים, ומי הוא משתמש שמסתיר פרטים אלמנטרים !

עם ניסיון של מעל 40 שנה בענף הרכב, למדתי והתמחתי להיות איש של הפרטים הקטנים,שלא נראים כחשובים, ולקוחות מסתירים זאת ממני, אם בכוונה, ואם בתמימות, ולמדתי שחובה לתחקר אותם, לפני שמגיעים אלי עם הרכב, בזמן שמגיעים אלי עם הרכב, וגם לאחר שביצעתי את הטיפול ברכבם.

ההבדל המהותי הוא שניסיון לאבחן בעיות דרך מסך המחשב, הוא קשה הרבה יותר מאשר אתה מתחקר את הלקוח און ליין שהרכב עומד לפנייך עם מכסה מנוע פתוח !

ולכן הסתרת פרטים אם במודע או לא במודע, מדליקה נורות אדומוות, ויחד עם זאת אני עורך תחקור של ההודעות הקודמות של המשתמש בפורום, ומשם מאני למד פרטים רבים, שהמשתמש הסתיר ממני, למרות שהדבר מכביד עלי, אני לא כועס, אך מביע את דעתי בנידון בגלוי ובנועם, ומנסה לתקן ולא לחנך.

בתקווה להבנה.

נכנעת?!

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...