Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבוע עם ה Nokia Lumia 920- חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בשעה טובה ולאחר המון התלבטויות החלטתי לרכוש את המכשיר המדובר (לאחר שהיו ברשותי בשנתיים האחרונות Samsung Glaxy i9000, Nokia E72 ו Nokia N95 כטלפון זמני.

רכשתי אותו במחיר מאוד טוב 3540 ש"ח כולל מע"מ במזומן ברשת סלקום והחזר כספי של 1400 ש"ח על ה Nokia N95 הישן סה"כ 2140 ש"ח, שבחנויות המכשיר נמכר במחיר התחלתי של 3800 ש"ח.

מבחינת מערכת ההפעלה - Win 8 מאוד נוחה לתפעול, עובדת חלק לא נתקלתי בבעיות מיוחדות,

המכשיר עובד מאוד ונעים לשימוש. יתרון מאוד גדול ה ה OFFICE שיש במכשיר.

משקל- טיפה כבד אבל לא ברמה של משקולת בחדר כושר. ניתן "לחיות" עם המשקל, ואני לא רואה בעיה מיוחדת.

מצלמה- איכות צילום מדהימה. גם בצילום בחושך התמונה יוצאת באיכות מצויינת, וגם במצלמה הקדמית מקבלים איכות תמונה טובה.

עמידות- אז מי שראה ב youtube את מבחני ה drop test של המכשיר בטח יודע שהמכשיר דיי עמיד למכות והוא כבר הספיק ליפול לי מהידיים ולקבל כמה מכות מאוד מאוד חזקות (ואין כרגע מגן מסך או כיסוי כי פשוט אין בארץ בכלל, הזמנתי מה EBAY) והמכשיר אפילו לא נשרט!

התצוגה בטלפון מאוד איכותית ונעימה לעין.

הסוללה מחזיקה דיי זמן מעמד יכולה בשקט להחזיק יום שלם + (ואני לא מרחם על הטלפון, בכלל לא)

מבחינת אפליקציות: אז אמנם אין WAZE אבל יש תוכנות ניווט אחרות, כמו כן אני מאמין שבהמשך שה win 8 יכנס לשוק יהיו אפליקציות נוספות, כמו כן יש משחקים נחמדים אבל שוב, עדיין לא בשפע.

איכות שיחה - מצויינת

איכות סאונד בשמיעת מוסיקה- מצויינת

לסיכום: אני מאוד מרוצה מהמכשיר ונותן לו ציון 9.5.

איתמר ג'ורג'.

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זאת אומרת החזר כספי של 1400 ש"ח? למיטב ידעתי סלקום לא נותנים החזר כספי אלא החזר כנגד זמן אוויר ואז הכל יוצא חרטה כי אתה משלם על התוכנית פי שתיים או שלוש יותר, ומן הסתם אחרי תקופה מסויימת כשתעבור תוכנית אתה תאבד את ההחזרים.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
שלום לכולם

בשעה טובה ולאחר המון התלבטויות החלטתי לרכוש את המכשיר המדובר (לאחר שהיו ברשותי בשנתיים האחרונות Samsung Glaxy i9000, Nokia E72 ו Nokia N95 כטלפון זמני.

רכשתי אותו במחיר מאוד טוב 3540 ש"ח כולל מע"מ במזומן ברשת סלקום והחזר כספי של 1400 ש"ח על ה Nokia N95 הישן סה"כ 2140 ש"ח, שבחנויות המכשיר נמכר במחיר התחלתי של 3800 ש"ח. קצת גבוה למכשיר שאמור למשוך את נוקיה חזרה מהאבדון, אבל אולי יירד

מבחינת מערכת ההפעלה - Win 8 מאוד נוחה לתפעול, עובדת חלק לא נתקלתי בבעיות מיוחדות,

המכשיר עובד מאוד ונעים לשימוש. יתרון מאוד גדול ה ה OFFICE שיש במכשיר. אם היה לזה אנדרואיד, לא הייתי חושב פעמיים, אבל אני חושש מהמערכת הפעלה WIN8

משקל- טיפה כבד אבל לא ברמה של משקולת בחדר כושר. ניתן "לחיות" עם המשקל, ואני לא רואה בעיה מיוחדת.

מצלמה- איכות צילום מדהימה. גם בצילום בחושך התמונה יוצאת באיכות מצויינת, וגם במצלמה הקדמית מקבלים איכות תמונה טובה.

עמידות- אז מי שראה ב youtube את מבחני ה drop test של המכשיר בטח יודע שהמכשיר דיי עמיד למכות והוא כבר הספיק ליפול לי מהידיים ולקבל כמה מכות מאוד מאוד חזקות (ואין כרגע מגן מסך או כיסוי כי פשוט אין בארץ בכלל, הזמנתי מה EBAY) והמכשיר אפילו לא נשרט! נוקיה נאמנים לשורשים שלהם בקטע הזה, וזה טוב

התצוגה בטלפון מאוד איכותית ונעימה לעין.

הסוללה מחזיקה דיי זמן מעמד יכולה בשקט להחזיק יום שלם + (ואני לא מרחם על הטלפון, בכלל לא)

מבחינת אפליקציות: אז אמנם אין WAZE אבל יש תוכנות ניווט אחרות, כמו כן אני מאמין שבהמשך שה win 8 יכנס לשוק יהיו אפליקציות נוספות, כמו כן יש משחקים נחמדים אבל שוב, עדיין לא בשפע. כרגע זה deal breaker, היות וניווט זה אחד השימושים העיקריים של רוב האנשים בסמארטפון, ו-WAZE זאת כרגע תוכנת ניווט הכי מוצלחת. איזה תכנות ניווט אחרות יש?

איכות שיחה - מצויינת

איכות סאונד בשמיעת מוסיקה- מצויינת

לסיכום: אני מאוד מרוצה מהמכשיר ונותן לו ציון 9.5.

איתמר ג'ורג'.

הערות בכחול

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

התכנית שלי לא השתנתה כלל. אני משלם 120 ש"ח לפני ההחזר על שיחות+הודעות+גלישה עד 5 ג"ב (כביכול ללא הגבלה)

+500 דקות לחו"ל+ שירות תיקונים למכשיר.

לאחר ההחזר של 40 ש"ח לחודש למשך 3 שנים יוצא 80 ש"ח לחודש לכל התכנית (זו תכנית לעסקים).

לגביי האנדרואיד, לי היה אנדרואיד ואני בצחוק לא חוזר למערכת ההפעלה הזו (מצטער למי שנפגע מראש)

מהיום הראשון סבלתי מבעיות ואני רואה אנשים גם עם samsung galaxy III ועם Galaxy note II שיש להם בעיות עם המערכת הזו.

מה גם, שעוד חברות הולכות לצאת עם מערכת ה win 8, אז אני מאמין שזה יצבור תאוצה דיי טובה. כרגע אני משתמש עם תכנת הניווט של סלקום, לדעתי ה WAZE יותר טובה אבל אני מסתדר עם מה שיש בינתיים, בתקווה ש WAZE יפתחו אפליקציה ל WIN 8 (הרי הנוקיה הוא לא היחיד שמשתמש במערכת ההפעלה הזו)

פורסם

אז כמו שאמרתי, לא קיבלת החזר כספי של 1400 ש"ח אלא הטבה בחשבונית כנגד זמן אוויר\תוכנית, בסופו של דבר ההטבה לא תהיה באמת 1400 ש"ח כי אתה לא תשאר במסלול 3 שנים.

והביטוח לא רלוונטיי בשיט, אם אתה משתמש בו, אפילו פעם אחת אתה מתחייב ל 3 שנים (מיום הפעלת הביטוח) או לקנס יציאה של בערך 1000 ש"ח.

3600 ש"ח שילמת על המכשיר לפני מע"מ או אחרי ?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

ומה בכל הקשור לעלות ביחס לתמורה? רק בגלל התמחור ההזוי שלו הייתי נותן לו במקרה הטוב 6/10, ואני עוד לארג'.

3800 ש"ח למכשיר כפול ליבה ב2013?!

אם נוקיה רוצים לחזור למשחק, זו לא הדרך לשווק את המכשירים שלהם.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

שיהיו גם מכשירים בעלי 8 ליבה, השאלה כמה הם מנצלים באמת ואם הם משאירים לך מליון אפליקציות מיותרות שפועלות ברגע ומאיטות את המכשיר (אנדרואיד)

אגב, אתה יכול לקרוא עליו חוות דעת נוספות לא רק את שלי ותראה איזה ציונים נתנו לו.

המצלמה שלו שווה את הכל, וכן, גם מערכת ההפעלה.

פורסם
מבחינת אפליקציות: אז אמנם אין WAZE אבל יש תוכנות ניווט אחרות, כמו כן אני מאמין שבהמשך שה win 8 יכנס לשוק יהיו אפליקציות נוספות, כמו כן יש משחקים נחמדים אבל שוב, עדיין לא בשפע.

גם אם המכשיר מסוגל להכין קפה, בלי תוכנת ניווט, אפליקציה מתאימה לחשבון הבנק וגם אפליקציות למדורי הכלכלה - לא קונה אפילו אם יעלה רבע ממחירו.

משקולת נייר אפשר להשיג הרבה יותר בזול.

פורסם

אם WAZE זה מה שחשוב לך, תקנה מכשיר ב 500 ש"ח וסגור עניין.

טוב זה דבר יחסי, כמו שהריון לאישה בת 26 זה טוב, לאישה בת 36 שמאוד רוצה ילד זה טוב מאוד ולילדה בת 16 זה גרוע,

ככה זה בכל דבר בחיים. לך חשוב WAZE, לי זה פחות חשוב.

חוצמיזה, אני לא מאמין שסתם אזלו המלאים בכל מיני מדינות בחו"ל של המכשיר הזה אם הוא כ"כ גרוע.

פורסם

תודה על הסיקור! אני גם מאוד מתעניין במכשיר אבל במחיר שלו כיום הוא לא משתלם..

אני מחכה עוד חודשיים-שלוש בתקווה שיירד המחיר ואז אני ארכוש אחד.

קיבלת עם המכשיר את עמדת הטענה האלחוטית?

האופיס הוא בעברית מלאה?

תלונות כלשהן? דברים שליליים?

תודה!:-o

פורסם

נאלץ להסכים עם קודמיי. גם אם המכשיר מושלם ובאמת עונה על כל הדרישות, המחיר השערורייתי שלו הוא פשוט הגזמה

שמשאירה טעם רע.

נוקיה בתור אלו שמפגרים טכנולוגית ונטל ההוכחה עליהם אחרי שהם מזדנבים מאחורי APPLE ו-SAMSUNG כבר כמה שנים

טובות וללא מענה עד היום, היום צריכים לתמחר את המכשיר במחיר חדירה אטרקטיבי למדי.

כמעט 4K ש"ח בשביל סמארטפון זה לא נורמלי! זה סמארט-אבוק, לא סמארטפון!!!

Twincharger Stratified Injection

פורסם
ככה זה בכל דבר בחיים. לך חשוב WAZE, לי זה פחות חשוב.

חוצמיזה, אני לא מאמין שסתם אזלו המלאים בכל מיני מדינות בחו"ל של המכשיר הזה אם הוא כ"כ גרוע.

המכשיר יכול להיות מצוין, זו איננה הנקודה.

הנקודה היא שאין אפליקציות מתאימות ל- WIN8 דבר שהופך אותו בעבורי - ואני בטוח שבעבור לא מעט אחרים - ללא רלוונטי.

אם אינני יכול להכנס לח-ן הבנק ולסחור עם המכשיר, אז בעבורי אין לו שום ערך.

פורסם
אגב, אתה יכול לקרוא עליו חוות דעת נוספות לא רק את שלי ותראה איזה ציונים נתנו לו.

אתה יודע, שלא יהיה כמו כל המכוניות שמקבלות תואר "מכונית השנה", ביקורות מעולות מעיתונאי רכב, ואז מתפרקות בחיים האמיתיים.

אותם הדברים היו גם עם הדורות הקודמים של הלומיה, שהתבררו כפלופ. וזה שהמלאים נגמרו מהר (משום מה היצרנים מתפארים בנתון הזה), אז זה לא אומר שום דבר על איכות המכשיר, זה היערכות לוגיסטית גרועה של היצרן, היבואנים, והמשווקים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...