Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש מרכז 2.2.2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדי, אפשר לינק למפגש אודיו בחול שיש בו הפרדה ברורה בין SQ ל-SPL? תודה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה איכפת לי מחו"ל - אני חי בארץ ישראל ויש לנו מקום מפגש שמאפשר את הנוחות הזו אז למה לא, גם ככה כל פעם זה נושא המחלוקת במפגשים, מי יזיז את הרכב שלו - בואו נסגור את זה בצורה ברורה.

ובד"כ ממפגשי רכב שראיתי בחו"ל (ויצא להיות בכמה שראיתי על הדרך בנסיעות שלי לחוף המזרחי דווקא) המפגשים הם מאוד מאורגנים והמועדונים הם מאוד מוגדרים

מועדון של רכב ספציפי, מועדון של קטגוריה ספציפית - יש שם שוק הרבה יותר גדול מכאן, אתה לא יכול להשוות קהילה של 50 רכבים בקושי לבין קהילה בגודל של חטיבה קטנה.

אם מישהו אחר היה מציע את זה היתם מתייחסים בצורה חיוביות יותר? מה צריך לעשות בשביל להכניס קצת סדר והגיון למפגשים?

לא אמרתי להפריד בין המפגשים.

לא אמרתי להפריד בין האנשים.

אמרתי להפריד את החניה לסוגי המערכות.

לשמור על סדר ונקיון

לשמור על התנהגות נאותה עם הרכבים באזור המפגש

להפגש באמצע לדבר, לשטות, לאכול

זה הכל.

נכון - אני מגיע למפגשים לזמן קצר, אבל יש לי עיניים ואני רואה תמיד את אותם הדברים הקטנים שאפשר לשפר - זה שלכם, תעשו עם זה מה שאתם רוצים, מה שאני מבקש זה שתנסו לשפר את זה, לגרום לזה להראות טוב יותר ולהשמע טוב יותר.

תורידו את ההגנות שלכם בבקשה, אני לא תוקף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני רק לא מקנא בישראל, עד למפגש הבא הוא יצטרך להכנס לכושר רציני :-P

פורסם

לא,

אני בן אדם שקיבל חינוך מסוים.

ואני חושב שלהשאיר רצפה מלאה בשקיות זבל ותינופת וחומרים רעילים לא מתכלים זה גועל נפש - לא כל מפגש נגמר נקי ומסודר בייחוד אם אין אף אחד בוגר מספיק לוודא את זה.

אני חושב ש"לדפוק רייסים" בשטח כביש שאוכלוסיה שלמה ותמימה עוברת בו - זה לא לעניין גם לא להוציא עשן לבן מהמנוע או מהצמיגים.

כמה פעמים כבר עשו שם תאונות במפגשים האלה? - תתפלא אבל צריך יותר מכף יד אחת בכדי לספור אותם.

אין שום דבר הזוי בלשמור על סדר ונקיון והרס"ר של בה"ד 1 זו זוועה מסוג שאני מקווה שאתה לא זכית להכיר.

מאיפה יצא לך להכיר את טאיטו? אחד האנשים הנעימים ביותר מתחום המשמעת בצבא. זה שהוא פדנט ועובד בגיל 70+ צריך להוכיר לו תודה ולא להגיד לו זוועה.

ואני מדבר עליו מנקודת מבט של צוער לפני שנתיים.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
אני רק לא מקנא בישראל, עד למפגש הבא הוא יצטרך להכנס לכושר רציני :-P

במקום להגיע למפגשים וליהנות בהם כאחד האדם הוא פשוט מתרוצץ כאחוז תזזית מרכב לרכב וממלא אחר שגיונותיהם ובקשותיהם של כל באי המפגש והכל עם חיוך וסבלנות מרוקאית טיפוסית וכמה "משפטי חוכמה" הלקוחים מאוצר הלקסיקון המרוקאי העממי שרק מתי מעט "מבינים". :twisted:

גם במפגש צפון לפני כחודש,הוא עזר והסביר לבאי המקום ואפילו עשה לעובר אורח שלא קשור שהגיע עם אופניו את "שלושת הגדולים" ללא כל תמורה שהיא למרות שלא ביקש. :lol:

פשוט תופעה!

ליאור

פורסם

אמרתי להפריד את החניה לסוגי המערכות.

לשמור על סדר ונקיון

לשמור על התנהגות נאותה עם הרכבים באזור המפגש

להפגש באמצע לדבר, לשטות, לאכול

זה הכל.

:lol:

אדי, לא יפה ככה להעליב...

עכשיו ברצינות

אם אפשר להפוך את המפגשים החברתיים של חברי הפורום לנעימים לכולם, למה שמישהו יתנגד?

איזה אינטרס יש לאדם או לקבוצה להתנגד לקבלת ביקורת בונה וחיובית?

כאחד שמגיע לעיתים נדירות למפגשים, קשה לי לדרוש דרישות, אבל יש לי הארה לכמה חברים:

החברים שנהנים להפעיל את המערכות (סאבים) שלהם בעוצמה גבוהה, יוצרים השפעה על שאר הנוכחים.

לא משנה כרגע אם זה לטוב או לרע.

החברים שמפעילים את המערכות ע"מ להשמיע אותן בתוך הרכב (לא נשמעות בחוץ) לא יוצרים השפעה על הסביבה.

כנ"ל לגבי האצות חזקות, חריכת צמיגים ופיזור אשפה.

יהיה טוב אם כל אחד יחשוב איפה הוא משפיע על הסביבה, ובאיזו צורה.

עכשיו אני הולך לשטות במישהו... :lol:

מתחדשת*

פורסם
מאיפה יצא לך להכיר את טאיטו? אחד האנשים הנעימים ביותר מתחום המשמעת בצבא. זה שהוא פדנט ועובד בגיל 70+ צריך להוכיר לו תודה ולא להגיד לו זוועה.

ואני מדבר עליו מנקודת מבט של צוער לפני שנתיים.

אני הייתי בצבא ביחידת עילית של חיל קשר ביחד עם חיל מודיעין, בין היתר גם כל שנה אנחנו היינו לוקחים עלינו את התפקיד של משמר כבוד ביום הזכרון בבית העלמין של חולון וגם את משימת אבטחת האישים של כל הארוע ביחד עם כוחות משטרה.

ובנוסף לזה גם התפקיד של טקס ההנצחה של חללי חיל קשר היה תמיד מוטל עלינו.

אני יודע מה זה משמעת צבאית. אני יודע מה זה משמר כבוד - לעמוד מול קהל עצום של הורים שקולים, להביט להם בעיניים - ולירות לכבודם שלושה מטחי כבוד בזמן שהם בוכים.

יש לי היכרות עם בה"ד 1 - אבל היא היתה קצרה מאוד, החלטתי שלא בא לי וחתמתי וויתור - מעבר לכך, הכרתי את המקום דרך קורסים פיקודיים אחרים ודרך הסתננות ליב"א ממול וניווטים ותרגילים רבים שעשינו באזור.

רס"ר זה רס"ר - הבן אדם יכול להיות מאוד מבדר ומאוד לעניין - משמעת זו משמעת.

בוא נאמר - שאם לדרוש, סליחה, לבקש באופן תקיף מאוד שישימו על המפגשים אחראי להתנהגות במתחם שגם ישים לב על כך שנשמר הסדר והנקיון - נשמע לכם כמו משמעת של בה"ד 1

הייתי אומר שהגזמתם קצת עם האנטי שלכם להצעות שיפור שהן בהחלט במקום ובהחלט הגיע הזמן ליישם אותם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,

מה אני שאלתי ומה אתה ענית... כדי לקשר ביניהם צריך דימיון מפותח.

שאלתי כיצד ומה מידת היכרותך עם רנ"ג טאיטו, כאדם וכדמות בצבא. אתה ענית לי מה אתה, אדי לאנוספורס היכן שירתת ומה מידת הכרותך בתחום המשמעת בצה"ל.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לא, לא דיברתי על הבן אדם אלא על רס"ר כדמות - רס"ר

ומה הקשר בין ההגזמות שלכם בחריפות התגובות לעומת משהו שאני מציע שהוא סה"כ לטובתכם?

המפגשים, למרות האווירה הטובה שיש בהם - נראים כמו ארגון של דרום טג'יקיסטן וגם נשמעים ככה - בקלות אפשר לשפר את זה.

באמת - באתי במיוחד, לביקור קצר, לראות איך נראה מפגש אחרי שהפורום החרים אותו כל כך הרבה זמן.

אז נכון, האווירה היתה טובה וחברית אבל כל השאר היה נראה כמו הליכה אחורה.

Pioneer TS-X150

פורסם

lanosforce יש משפט שאומר "אם כולם אומרים לך שאתה שיכור, לך לישון"

אני לא מביע עמדה אני פשוט מציין את יחסי הכוחות ,עושה רושם שאתה הצדיק היחיד בסדום.

בשורה התחתונה : רד מזה.

פורסם

וגם לאינשטיין אמרו שהוא אידיוט.

מצטער אבל אף אחד לא אמר שמיליון סינים לא יכולים לטעות - לא בקדנציה שלי לפחות :-D

Pioneer TS-X150

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אשמח אם ישראל או משהו מקהל הנאמנים :):lol:

יוכל לשלוח לי בפרטי את הטלפון של ישראל גו'ניור

8)

==========================================

"There's even more innovation ahead of us,

than there's behind us..." (Jeff Bezos - Amazon)

• תוכן חדש...