Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש מרכז 2.2.2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ילדים לא לריב!, הכל ברוח טובה! :-P:-P:-P

אדי אתה יותר ממוזמן למפגשי צפון, למעט 1.5 סוררים (שאת הגדול יותר אנחנו לאט לאט מעבירים לצד השני), כולם שואפים ל SQ :lol:.

החברה עם ה SPL לפעמים שוכחים שקצת בלתי אפשרי לשמוע W3, כשברכב ליד יש 2 ממוטות מבית DC עם 2000 רמס.

אבל איך אומרים בפרסומת "באנו להינות", זו השורה התחתונה.

SCANSPEAK

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי האחד וחצי עם spl בצפון פעם האחרונה שהגעתי הייתי היחיד שם. בכל מקרה אין צורך לריב דווקא הרעיון של ההפרדה הוא אפשרי ואם זה יעזור אין סיבה שלא יעשה. סה״כ לכולנו יש אותו תחביב רק בתחומים שונים או העדפות אחרות.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
תפסיק כבר עם ההפרדה הבוטה הזאת בין SQ ל SPL

אף אחד כאן לא עושה מפגש של SPL, ואף אחד לא עושה כאן מפגש של SQ

אנחנו עושים מפגש של אודיו לרכב בכללי.

דיי כבר עם כל ההפרדות האלו! כולנו בני אדם, כולנו חברים, כולנו אוהבים אודיו לרכב

רוצים שהכל יהיה מעורב! ולא "SQ יחנו מצד ימין וSPL יחנו מצד שמאל"

כולנו ביחד!

אם המערכות של המשתתפים במפגשים לא לטעמך, אתה לא חייב להגיע!

אז תפסיק לנסות להפריד הכל!

כי אחרי הכל, גם SQ וגם SPL זה אודיו לרכב

במקום לנסות לצמצם מפגשים, אנחנו רוצים להגדיל אותם!

היו חסרים לך חברי פורום עם מערכות SQ? תקרא להם שיגיעו!

אחרי הכל, כולנו חולקים את אותה אהבה :inlove:

אודי זה בולשיט.

המפגש צריך להיות מפגש אחד מרוכז - ההפרדה צריכה להיות לשני צדדים של מגרש חניה.

מה שקרה במפגשי עבר זה שאנשים עם מערכות SQ תמיד התלוננו על זה שאי אפשר לשמוע בזמן שמישהו מרים סאב למעלה מ120 דציבל.

המריבות מסביב לעניין הזה תמיד היו מי זה שיקח את הרכב שלו למקום אחר - ונחש מה? אף אחד לא הסכים לוותר - כמו ילדים.

הצעתי כאן מערכת חוקים מאוד ברורה למפגש -

צד לSPL, צד לSQ

כל החברים נפגשים באמצע לדבר ולהפגש

אחראי נקיון במתחם

אחראי התנהגות במתחם

כל כך קשה לעשות את זה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הפרדה זה מיותר אני חובב sq ותמיד ידעתי להתפשר איתם המפגש זה חוויה של כולם ביחד כולם אוהבים לראות מה יש אחד לשני למה להפריד כולם חברים כולם נהנים אני בכלל לא מבין אותך אדי מה אתה מתווכח הרי דיברת 10 דק 20 דק מקסימום והלכת לך לא ביקשת לשמוע לא נתת לשמוע אצלך אפילו שמת את הרכב קילומטר מכולם

אז בשביל מה כל הוויכוח שאתה מצית פה ?

אתה איש sq כולם מכבדים אותך גם אנשי הspl חייה ותן להם לחיות בלי וויכוחים מיותרים תודה :-)

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם
אודי זה בולשיט.

המפגש צריך להיות מפגש אחד מרוכז - ההפרדה צריכה להיות לשני צדדים של מגרש חניה.

מה שקרה במפגשי עבר זה שאנשים עם מערכות SQ תמיד התלוננו על זה שאי אפשר לשמוע בזמן שמישהו מרים סאב למעלה מ120 דציבל.

המריבות מסביב לעניין הזה תמיד היו מי זה שיקח את הרכב שלו למקום אחר - ונחש מה? אף אחד לא הסכים לוותר - כמו ילדים.

הצעתי כאן מערכת חוקים מאוד ברורה למפגש -

צד לSPL, צד לSQ

כל החברים נפגשים באמצע לדבר ולהפגש

אחראי נקיון במתחם

אחראי התנהגות במתחם

כל כך קשה לעשות את זה?

ומביא את הרס''ר של בה''ד 1 שיפקח על הכל..

אתה הזוי :roll:

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

לא,

אני בן אדם שקיבל חינוך מסוים.

ואני חושב שלהשאיר רצפה מלאה בשקיות זבל ותינופת וחומרים רעילים לא מתכלים זה גועל נפש - לא כל מפגש נגמר נקי ומסודר בייחוד אם אין אף אחד בוגר מספיק לוודא את זה.

אני חושב ש"לדפוק רייסים" בשטח כביש שאוכלוסיה שלמה ותמימה עוברת בו - זה לא לעניין גם לא להוציא עשן לבן מהמנוע או מהצמיגים.

כמה פעמים כבר עשו שם תאונות במפגשים האלה? - תתפלא אבל צריך יותר מכף יד אחת בכדי לספור אותם.

אין שום דבר הזוי בלשמור על סדר ונקיון והרס"ר של בה"ד 1 זו זוועה מסוג שאני מקווה שאתה לא זכית להכיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי עד עכשיו אתה רק מראה עמדה נכונה ועד היום לא עשיתה כלום בפועל.

במפגש האחרון הבאתי שולחן ותודות למקס ולרכב הגדול שהוא סיפק.

במפגש הבא אני ידפיס שני עמודי בריסטול גדולים באחד יהיה רשום sq ובשני יהיה רשום spl שניהם יהיו במרחק של 50 מטר וביניהם יהיה השולחן אם האוכל/שתיה.

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

פורסם

אז אל תגיד שלא עשיתי כלום - גם לתת השראה או הכוונה זה לשים אבן דרך והנה עובדה - זה השפיע עליך, לטובה.

אם אתה תעשה את זה - אתה אולי סוף סוף תהיה הראשון שיתחיל להסדיר את מראה המפגשים האלה למשהו שנראה קצת יותר - מקצועי.

Pioneer TS-X150

פורסם

אבל אתה שם לב שאתה מגיע ל20 דקות והולך, ואתה דורש שהכל יראה כמו שאתה רוצה?

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

מהמפגש הבא יהיה סדר וכולם יהנו ואם במידע ועדיין זה מפריע הרעש של ה-spl demo אז במקום 50 מטר זה יהיה 70 מטר.

אדי תדעג שהמקצוענים יגיעו למפגשים כדי שזה יהיה מקצועי,ושיהיה מענה לקהל החדש שרוצה להתרשם.

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

פורסם
אבל אתה שם לב שאתה מגיע ל20 דקות והולך, ואתה דורש שהכל יראה כמו שאתה רוצה?

לא כמו שאני רוצה, כמו שמפגש צריך להראות - זה לא קשור אליי, זה קשור להתנהגות בסיסית מכובדת בין אדם למקום ובין אדם לאדם.

כמו שבני אדם בני תרבות צריכים להתנהג.

מסודר, נקי, הגון.

זה הכל.

ומייק - ה"מקצוענים" זה גם אתה אם לא הבנת, זה כל אחד ואחד כאן.

Pioneer TS-X150

פורסם

בכל המפגשים שהייתי בהם, בסוף המפגש החבר'ה שנשארו תמיד דאגו לניקיון.

ואני תמיד הייתי אחד מהם.

אז אתה לא יכול להתלונן שמשאירים לכלוך אם אתה בא לחצי שעה באמצע המפגש והולך.

תשאר עד הסוף, ותראה איך הכל מתנקה לו.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

יופי, סבבה

עכשיו תדאגו גם שחברי פורום שלוקחים חלק במפגש לא ירדפו שם אחד אחרי השני עם המכוניות שלהם :wink:

או יוציאו עשן מהגלגלים.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא שוטר וזה לא עבודה שלי אבל אני אומר אתזה שוב: תפסיקו אם הפוזות במכונויות!

• תוכן חדש...