Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן ליונדאי אקסנט טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4337441,00.html

אני שואל את עצמי מתי הקוראנים ילמדו לייצר ספורטיביות, עצמי ענה לי שכנראה זה לעולם לא יקרה.

זה ולוסטר לא אקסנט,אבל זה גם לא רכב שנועד להיות ספורטיוי אלא רכב עם טאצ' קל של ביצועים שתואמים למחיר ולקבוצה .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

תקרא את המבחן ותראה ששום דבר באקסנט המעוצבת הזאת לא תואם את המחיר. יש כלכך הרבה אופציות עדיפות.

פורסם
תקרא את המבחן ותראה ששום דבר באקסנט המעוצבת הזאת לא תואם את המחיר. יש כלכך הרבה אופציות עדיפות.

יכול להיות ,אני גם ככה לא מתחבר לדגם הזה כלכך,ואם אתה מתעקש לקרוא לזה אקסנט אז שיהיה לך בכיף .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

אתה מתמקד במחיר, כאן היבואן המקומי נכשל בגדול.

הטורבו אמורה לעלות פחות מהעילית האטמוספרי. בפועל היא עולה יותר.

במחיר של 125K לידנית היא הייתה נחטפת כמו לחמניות חמות - כי היא מתחרה מול רכבים שמתחילים ב150K.

במחיר של 160K אין לה יותר מדי סיכוי, כי יש OPC, GTC, GTI ועוד שילובים של אותיות בלועזית שעדיפים בהרבה. (וחלקם אף משאירים הרבה עודף)

הולוסטר הפשוטה (Inspire 1.6) תומחרה מהראש - לא מהכיס, והצליח להם:

Mesi-2012_sports.jpg

חבל שפספסו עם הטורבו..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

היא מתחרה בהם אולי רק בעיצוב, בפועל אתה מקבל עגלה שתיינית שלא מצטיינת בכלום ומי שנופל בפח הם רק ילדונים ערסים שמתלהבים מעיצוב מצועצע, כמו שהיה עם היונדאי קופה שהיתה לא יותר מלנטרה מעוצבת.

פורסם

הולוסטר הפשוטה (Inspire 1.6) תומחרה מהראש - לא מהכיס, והצליח להם:

Mesi-2012_sports.jpg

נתונים מעניינים. מהיכן הם?

מצד אחד, מצחיק שמתייחסים על הולוסטר כ"ספורטיבי", מצד שני, נתונים מפתיעים לחיוב של DS3 ושל RCZ. ובעצם, יש גם צד שלישי, נתון מאכזב של ג'ולייטה. אני מניח שנובע מתמחור גבוה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הנתונים מ'אוטו', הם עשו כתבה בת שתי חלקים על מכירות רכב 2012: חלק א' - חלק ב'

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
...נתון מאכזב של ג'ולייטה. אני מניח שנובע מתמחור גבוה.

בהחלט. כל פעם הם יוצאים גם באיזשהו מבצע (הפעם נותנים מחירון לכל רכב בעסקת טרייד אין).

למה לא פשוט להוריד את המחיר?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
היא מתחרה בהם אולי רק בעיצוב, בפועל אתה מקבל עגלה שתיינית שלא מצטיינת בכלום ומי שנופל בפח הם רק ילדונים ערסים שמתלהבים מעיצוב מצועצע, כמו שהיה עם היונדאי קופה שהיתה לא יותר מלנטרה מעוצבת.

רעל לא יוצר תגובות חכמות יותר. בוא נהיה יותר ענייניים. זו לא עגלה, אף אחד לא נופל בשום פח ואף אחד לא אמר שהמטרה שלה היא יותר מלהיות אלנטרה מעוצבת (מה קרה לאקסנט?).

סה"כ מי שקונה את הרכב הזה יודע מה הוא רוצה - פוזה נטו עם תאוצה יפה מהמקום. ואת זה הוא מקבל. במחיר שלה, מי שרוצה יכולות ספורטיביות יודע שולוסטר איננה אופציה כלל. יונדאי יודעים את זה, אגב.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
בהחלט. כל פעם הם יוצאים גם באיזשהו מבצע (הפעם נותנים מחירון לכל רכב בעסקת טרייד אין). למה לא פשוט להוריד את המחיר?

אני יודע שזה לא המקום לשרשור ארוך בנושא, אבל זה באמת חבל. ניקח נניח את ה- 170 הידנית. רכב חמוד, ראוי, שבמחיר יותר טוב היה נמכר להערכתי הרבה יותר טוב. לדעתי גם ה- QV היה יכול להיות תחרות מסוימת ל- GTI, אם לא היה מתומחר יקר יותר ממנה... היא הרי הרבה יותר יפה ומיוחדת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא אוהב את הרכב והמחיר קצת מוגזם הייתי אומר..

הקטע של של הדלתות ברכב מעצבן אותי שיש רק דלת אחת מאחור.

במחיר הזה הייתי הולך על לאון FR

פורסם

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...