Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום בבוקר הלכתי לראות מאזדה 2 באחת מחברות הליסינג הגדולות

תוצאות הבדיקה ממכון בדיקה שהוצגו היו מצוינות.

בדקתי את האוטו פיזית וריח של טחב נמצא באוטו. מתחת לשטיחים ישנה רטיבות קלה ובדקתי מתחת למושב האחורי יש נוכחות של מיים. פתחתי את תא המטען וסביבת גלגל הספייר הית עם מיים.

איש המכירות אמר שמצב האוטו מעולה והמים מקורם בתהליך ההשבחה ששוטפים את האוטו עם גרניק ומפאת מזג האויר האוטו לא אוורר.

מה דעתכם?

פורסם

כל רכב שיוצא למכירה עובר תהליך השבחה של פוליש ווקס ונקיון יסודי בפנים עם מים לאחר ההשבחה הרכב חייב להיות פתוח ולהתאורר על מנת שהמים לא יסריחו ולכן במקרה שלך הם סגרו את הרכב והריח קיים וייקח לו הרבה זצן לצאת, אין קשר למצב הרכב בכל מקרה אם אתה מעוניין ברכב תגיד להם שיעבירו את הרכב שוב השבחה והפעם ייתנו לו להתייבש לפני שיימסר לך

פורסם

או שבליסינג שוטפים את המכונית כמו בקישור:

rcYcieaYGkg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

או שהשביחו את המכונית בחדרה בחודש לפני :lol:

הערה: אין בהודעה הזאת חוות דעת לגבי המכונית שבדקת.

נ.ב:

האם מותר להשפריץ מים בתוך האוטו, זה נראה לי משונה שבליסינג עושים את זה, זה יכול לדפוק מערכות חשמליות.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

שווה לוודא שלא מדובר בנזקי הצפה (למשל זו שהייתה ב- 8.1 במקומות כמו בת-חפר) - כבר מחכות מכוניות כאלה במגרשי הטרייד אין...

פורסם

אם אין לך את האפשרות לבדוק בצורה סופר פדנטית - להתרחק כמו מאש, גם הריח לבדו צרה צרורה!!!

יש לי חבר שלפני מספר שבועות קנה רכב מחברת השכרה/ליסינג בדיוק במצב שאתה מתאר - רק מה שהוא לא ידע זה שהריח המועט שהלך והתגבר גם אחרי השטיפה השנייה שהעניקו לו, הוא בעצם ריקבון שנגרם כתוצאה מהטימטום שלהם בשימוש במים ו/או חוסר הייבוש לאחר מכן.

המצב היה כל כך חמור, שלאחר שבועות של מאבקים בריח (עשרות שעות של ייבוש, איוורור, תחילה של פירוק) - הסתבר שיש תולעים בכל הרכב!!! הרכב במוסך כבר מעל שבוע, עבר פירוק מלא, ייבוש בתנור ועד לנקודת זמן זו עדיין לא הצליחו להפטר לגמרי מהריח והאוטו עדיין במוסך... הוא כמובן דורש מהם פיצוי על כל הזמן הזה שהוא ללא אוטו, על שעות העבודה ועל עוגמת הנפש, אבל הם עושים שרירים, אז הוא מאיים בתביעה.

אישית אני בכלל לא מבין את נושא הכנסת המים לתוך הרכב, הייתי בשוק כששמעתי על זה, מסתבר שזו איזו נורמה.

בקיצור, לבדוק בחמשת אלפים עיניים.

נ.ב.

זאת בנוסף לפאשלות אחרות שלא קשורות לנושא זה, כמו מתן הרכב עם מצבר גמור ועוד.

[URL="http://www.kra.co.il"]מאמרים[/URL] קצרים מכל עולמות התוכן.

• תוכן חדש...