Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית סחיבה בפונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט פונטו (של ההורים שלי האמת) ומאז שאני נוסע על האוטו (עושה קצת שטויות) וזה..

האוטו לאט לאט הפסיק עם התאוצה שלו המנורה של ההזרקה הייתה דולקת חשבתי שזו הבעיה ואחרי שמכונאי בדק את האוטו הוא אמר צריך להחליף אגזוז והחלפנו

הבעיה שאין שיפור משו רציני באוטו עדיין אין לו את התגובות של פעם

חשבתי אולי אני יחליף פלאגים והאוטו ישתנה מקצה לקצה

ואם אתם יודעים על עוד מעשים שאני יוכל לעשות כדי להחזיר אותו למצב האופטימלי שלו??

תודה

פורסם

ראשית, האם נורת ההזרקה עדיין נשארת דולקת קבוע?.

ברכב המודרני יש צורך להתחבר עם מחשב אבחון כדי לאבחן תקלות המע' ההזרקה וההצתה המפוקדות מחשב. כמו כן יש לבדוק ע"י סקופ את פעולות המנוע, מתחי מצתים וכו'. בכל מקרה שיטת החלפת חלקים סתמית אינה מקצועית ומבזבזת לשווא את כסף הלקוח.

פנה למוסך טוב לאבחון ותקון.

בברכה - רפי לין :|

פורסם

עשינו בדיקה ממוחשבת וכל זה והחליפו לנו כבלים של הפלגים

והמנורה עדיין נדלקת אמרו שיכול להיות כתוצאה מהאגזוז שהיה לי נשרף החיישן של האגזוז

• תוכן חדש...