Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ מנוע לרכב חדש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה למומחי הפורום,

ברשותי רכב מסוג טיוטה יאריס ,שלוש שנים על הכביש חדשה יד ראשונה ,לקראת סיום האחריות,הסתבר שיש צורך (על פי חוות דעת מומחי טיוטה)בשיפוץ המנוע,(אווורול)החברה מוכנה לבצע את כול השיפוץ על חשבונה,

שאלתי היא: האם אני יכול לדרוש\לבקש שיחילפו את כול מכלול המנוע ,כלומר מנוע חדש,וזאת בטענה שהרכב חדש,שתיתכן ירידה בערכו,וכן הלאה.

אודה לכם ,ואשמח לקבל חוות דעת שהיא גם משפטית,עינינית.

בתודה מראש

פורסם

המנוע הינו מכלול שכלול באחריות (לא כמו קלאץ', ברקסים או חלפים שיש להם בלאי טבעי) לכן עליך כן לדרוש החלפה מלאה של המנוע.

כמה ק"מ עבר הרכב? מה הבעיה שהם אומרים לך שיש צורך בשיפוץ?

כל עוד הרכב באחריות, תדרוש מנוע חדש!

אצלי בשירוקו אחרי 70 אלף ק"מ (חודש לפני סיום האחריות) היה צורך להחליף מנוע, הוחלף לחדש עם 0 ק"מ.

Got To love It

פורסם
המנוע הינו מכלול שכלול באחריות (לא כמו קלאץ', ברקסים או חלפים שיש להם בלאי טבעי) לכן עליך כן לדרוש החלפה מלאה של המנוע.

כמה ק"מ עבר הרכב? מה הבעיה שהם אומרים לך שיש צורך בשיפוץ?

כל עוד הרכב באחריות, תדרוש מנוע חדש!

אצלי בשירוקו אחרי 70 אלף ק"מ (חודש לפני סיום האחריות) היה צורך להחליף מנוע, הוחלף לחדש עם 0 ק"מ.

מפליא אותי מאוד,

אכפת לך לפרט איך קרה דבר שכזה ?

פורסם
שלום וברכה למומחי הפורום,

ברשותי רכב מסוג טיוטה יאריס ,שלוש שנים על הכביש חדשה יד ראשונה ,לקראת סיום האחריות,הסתבר שיש צורך (על פי חוות דעת מומחי טיוטה)בשיפוץ המנוע,(אווורול)החברה מוכנה לבצע את כול השיפוץ על חשבונה,

שאלתי היא: האם אני יכול לדרוש\לבקש שיחילפו את כול מכלול המנוע ,כלומר מנוע חדש,וזאת בטענה שהרכב חדש,שתיתכן ירידה בערכו,וכן הלאה.

אודה לכם ,ואשמח לקבל חוות דעת שהיא גם משפטית,עינינית.

בתודה מראש

תודות על התגובות,לעינינינו,זה התחיל ברעשים מתכתיים,חיכוך כולשהו,וזה מופיע רק שהמנוע קר לגמי,בעיקר בבקרים,לאחרונה ,היה רעש מאוד מפחיד,כיביתי מיד את המנוע,למחרת בעת ההתנעה היתה בעייה בהתנעה ,יש לציין שהרעשים נעלמים אחרי כמה שניות שהמנוע מתחמם קצת,היתי כמה פעמים במוסך מורשה של טיוטה,הם לא יודים בדיוק ממה נובע הרעש,גם מומחה מטעמם היה פעמיים,ושמע והקליט את הרעשים,בסיכום לא ניראה לי שהם בדיוק מאתרים את מקור הרעש,ולכן הוחלט לשפץ את המנוע,הרכב זה שלוש שנים מאז שנקנה חדש,מטופל במוסך מורשה ,תודה

פורסם
תודות על התגובות,לעינינינו,זה התחיל ברעשים מתכתיים,חיכוך כולשהו,וזה מופיע רק שהמנוע קר לגמי,בעיקר בבקרים,לאחרונה ,היה רעש מאוד מפחיד,כיביתי מיד את המנוע,למחרת בעת ההתנעה היתה בעייה בהתנעה ,יש לציין שהרעשים נעלמים אחרי כמה שניות שהמנוע מתחמם קצת,היתי כמה פעמים במוסך מורשה של טיוטה,הם לא יודים בדיוק ממה נובע הרעש,גם מומחה מטעמם היה פעמיים,ושמע והקליט את הרעשים,בסיכום לא ניראה לי שהם בדיוק מאתרים את מקור הרעש,ולכן הוחלט לשפץ את המנוע,הרכב זה שלוש שנים מאז שנקנה חדש,מטופל במוסך מורשה ,תודה

לא סתם מציאים לך תיקון על חשבונם. יש הצדקה

וזה מיסוג התקלות שהם חייבים להשתיק

אני חושב שאתה צריך לחשוב על יום המכירה = מנוע משופץ יכול להוות ירידת ערך שלא באשמתך

תיתעקש על מנוע חדש!

למה ? כי טיפלת לפי הספר וזו 100% בעייה של המוצר

אם לא יסכימו אז שיתחייבו שירכשו מימך את הרכב במחיר מחירון ( יש להם חברת טריידאין)

מקווה שיצליח לך

==========================================

"There's even more innovation ahead of us,

than there's behind us..." (Jeff Bezos - Amazon)

פורסם
מפליא אותי מאוד,

אכפת לך לפרט איך קרה דבר שכזה ?

חוסר קומפרסיה בצילנדר 4.

אתה צריך לדרוש החלפה למנוע ח-ד-ש, או לחילופין קניה ממך במחיר מחירון מתי שתהיה מעוניין למכור (במידה ויבצעו שיפוץ).

Got To love It

פורסם

זה גם לא יכאב להם בכיס מנוע חדש

מדובר על סכום של 6-7 אלף ש"ח שייתן להם שקט נפשי לשנה אחריות על התיקון+הם מחזירים את המנוע הישן לטויוטה

how it's like to drive :twisted:

פורסם

לא מומחה, אבל מביע את דעתי...

הרכב שלך לא חדש, אלא נמצא אצלך שלוש שנים.

חבל שלא ציינת ק"מ ואופי השימוש (אישי או לצורכי עבודה), ומס' הנוהגים, מהם היה ניתן להשכיל קצת יותר על הנסיבות.

בכל אופן, לא מכיר הכרח להחליף לך מנוע לחדש, וניתן להסתפק במנוע משומש או לשפץ את המנוע הקיים.

מה שחשוב לך בשורה התחתונה זו "מבחן התוצאה", והכוונה היא לטיב המענה: ע"י קומפרסייה (נמדד ב-P.S.I) ניתן

לדעת זאת בכל מוסך או מכון בדיקה, ושיתנו על המנוע אחריות מינימום לשנה.

פורסם

אם הודו בכשל מנוע קרוב לסוף 3 שנות האחריות הם כבר מעל הרמה המקובלת אצל ייבואן ישראלי אחר שהיה סוחב אותך באספירין עד שתיגמר האחריות ואז נותן לך לדבר ללמפה. לאוברול של ייבואן כזה הייתי מסכים.

פורסם
זה גם לא יכאב להם בכיס מנוע חדש

מדובר על סכום של 6-7 אלף ש"ח שייתן להם שקט נפשי לשנה אחריות על התיקון+הם מחזירים את המנוע הישן לטויוטה

6-7 למנוע חדש???

לא נראה לי

פורסם

אני באמת לא מבין את כל אלה שחושבים שהחלפת מנוע תיראה טוב יותר בהיסטוריה של הרכב מאשר שיפוץ מנוע. מבחינת קונה פוטנציאלי, זה נבלה וזה טריפה. במקרה כזה דווקא הייתי מעדיף שיפוץ על פני החלפה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...