Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נתקלתי בכמה שאמרו לי לא לסובב את ההגה בזמן עמידת הרכב מכיוון שדבר זה מזיק לרכב.

האם זה נכון שסיבוב הגלגלים\ההגה בזמן עמידת הרכב, מזיקה לרכב?

תודה לעוזרים.

פורסם

זה מעמיס על משאבת הגה כוח יותר מבנסיעה, אם היא עייפה אז היא עלולה לירוק מאט שמן ולעשות רעשים לא נעימים.

בהחלט לא מיטוס, אבל גם לא כל כך נורא ברכב יחסית צעיר. אם אפשר להימנע מזה - מה רע?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא הייתי מתבטא במילה "מזיק", אבל אם אפשר להמנע מזה, זה רצוי.

אפשר לדעת למה?

אני די בטוח שזה מיתוס וזה תקף רק לגבי רכבים ישנים יותר בלי הגה כוח/רכבים עם הגה כוח ישן

הרכב שלי שנת 2010, לא נראה לי שזה תקף לגבי.

לא מיתוס, ובלי שום קשר למערכת ההיגוי, זה משפיע בעיקר (אבל לא רק) על הצמיגים.

עניין אותי אם זה משפיע על מערכת ההיגוי, על הצמיגים לא נורא אפשר להחליף.

בחניות עירוניות זה דיי הכרחי, הייתי אומר.

זה מעמיס על משאבת הגה כוח יותר מבנסיעה, אם היא עייפה אז היא עלולה לירוק מאט שמן ולעשות רעשים לא נעימים.

בהחלט לא מיטוס, אבל גם לא כל כך נורא ברכב יחסית צעיר. אם אפשר להימנע מזה - מה רע?

לעשות רע למערכת ההיגוי זה יכל לעשות? רק מזה אני דואג.

פורסם

ברכבים ללא היגוי כוח הרבה יותר קשה לסובב את ההגה על המקום (לעומת בזמן נסיעה).

ברכבים עם היגוי כוח לא מרגישים בהבדל אבל מערכת התגבור מרגישה את ההבדל (כי עדיין צריך להשקיע את אותה כמות אנרגיה כמו בסעיף הראשון).

להגיד שזה מזיק זה כמו להגיד שנסיעה ברכב מזיקה, זה בהחלט תורם לבלאי גבוה יותר, אם תשב כל היום ותסובב את ההגה על המקום המשאבה תכשל די מהר, אבל במהלך שימוש רגיל ברכב זה זניח.

זה נכנס לקטגוריה של הדברים שלא ממש מזיקים לרכב אבל אם אפשר להמנע מהם זה יהיה טוב.

פורסם

רצוי להימנע כמה שאתה יכול זה פשוט הורס יותר את תפוחי ההגה וכאלה דברים, אתה יכול להתקדם טיפה ולסובב את ההגה זה מצוין עם לא אז זה בסדר לסובב בעמידה פשוט תימנע ככל האפשר.

• תוכן חדש...