Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לכל חברי הפורום לאחר שקראתי את המלצותיכם הזמנתי מחו"ל את הפריטים הבאים:

FinishKare 1000P Hi-Temp Sealant אוטם צבע

Product: Foam Wax Applicator פד מריחה צהוב

Product: ClearKote Wax Applicator Pad מטליות מיקרופייבר

שאלתי היא האם יש לרכבי וקס? צירפתי תמונות לאחר הגשם...

אגב הצבע שלי הוא לבן מיטאלי האם מותר לעשות לו פלסטלינה ?

האם בכדי למרוח את אוטם הצבע finishkare 1000p עלי לעשות קודם פלסטלינה ?

בתודה מראש לכל חברי הפורום שעזרו לי

מצרף תמונות20130130_132406.jpg

20130130_132412.jpg

roof.jpg

20130130_132307.jpg

20130130_132332.jpg

20130130_132345.jpg

20130130_132357.jpg

פורסם

אין בעיה לעשות פלסטלינה על צבע לבן מטאלי או לא מטאלי.

לא חובה פלסטלינה,תעביר יד על חלקי פח,אם אתה מרגיש כמו גרגרים, צריך לעשות פלסטלינה,יש חומרים pre-wax שהם לא ממש פוליש אלא חומר שמוריד שיכבת ווקס קודמת,אם אין לך אז לא נורא.

http://www.detailedclean.co.uk/Pre-Wax-Cleaners/

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובות

שאלה ל yulianx כתבת שאם אין לי pre vax אז זה לא נורא , ומצד שני שלחת לי את הקישור לרכישת החומר ואני מודה לך שטרחת חיפשת ומצאת לי את הקישור ,אני קצת מבולבל ומעוניין לקבל את התוצאה הטובה ביותר,בגלל זה הזמנתי חומרים מחו״ל ,האם אתה יכול קצת להרחיב את ההסבר?

ושוב תודה לך yulianx

נ.ב

אם לדעתך אני חייב להשתמש ב- pre -wax אני אזמין אותו ,יש לך המלצה על מה כדאי ללכת?

פורסם

להגיד לך את האמת? אני לא משתמש בחומר הזה

הנה האוטם שעשיתי לפני כמה ימים

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=461673&page=2

תוצאות טובות לדעתי,השאלה אם זה פסיכולוגי שהחומר יתן שיפור בתוצאה או שבאמת,את זה אני לא יודע,כי לא ניסיתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה

עכשיו נשאר לי לחכות שההזמנה תגיע ואז נעלה תמונות של לפני ואחרי בכל מקרה תודה לכם yulianx על עזרתך וגם ל alon12345 התותח

פורסם

סביר להניח כי אין לך וקס על הרכב.

תופעת ה- beading לא מסמנת בהכרח נוכחות של וקס.

לדוגמא, היום הסתכלתי על הרכב שלי [שעלה לפני שנה וחצי על הכביש, צבע שחור מטאלי, ולא עבר וקס בחייו] לאחר הגשם ונחש מה - נראה בדיוק כמו בתמונות שלך.

beading נגרם כתוצאה משכבת ה- clear coat, כאשר היא נקיה יש היווצרות טיפות הכאשר היא מלוכלכת אין היווצרות טיפות.

זה הכל.

פורסם

alonjp - האם אתה שוטף את הרכב בעצמך?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תודה לך על תגובתך. alonjp לדעתך אני יכול ליישם על הרכב אוטם צבע ישירות על הרכב ללא הכנות קודמות כמו למשל pre-vax

תודה

פורסם
תודה לך על תגובתך. alonjp לדעתך אני יכול ליישם על הרכב אוטם צבע ישירות על הרכב ללא הכנות קודמות כמו למשל pre-vax

תודה

תלוי בסוג אוטם הצבע.

יש אוטמים רגישים למשטח לא מוכן כראוי (תרסיסי אוטם למשל, בסגנון OPTI-SEAL. הוא פשוט לא יתאחה.) ויש כאלו שאפשר גם למרוח על משטח נקי בלבד, לא מוכן בדקדקנות.

עם זאת, תמיד עדיף להכין את המשטח היטב לפני, על מנת להבטיח איחוי טוב ועמידות גבוהה, כלומר: פלסטלינה. אם רוצים ממש להשקיע, אפשר להשתמש באלכוהול מדולל על מנת להסיר שכבות וקס קודמות ולכלוכים שנשארו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...