Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה עם רגל תותבת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ידעתי איפה לפתוח את השרשור, פה או בדיני תעבורה. אם טעיתי תעבירו בבקשה

בקשר לשאלה עצמה:

לצערי גיליתי שאבא שלי צריך לעבור קטיעת רגל ימין. השאלה שלי היא האם לאחר זמן מסוים בו הוא יתרגל לרגל תותבת, הוא יוכל לנהוג רגיל או שצריך משהו מיוחד?

תודה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אבא שלי חולה סכרת , וגם עבורו קבעו שיש לכרות את הרגל .

לאחר אינספור טיפולים וחיים מאוד לא קלים , הרגל שאמנם מצבה לא נעים למראה , עדיין שלו .

אז קודם כל , אם זה המקרה , בבקשה אל תמהרו להחליט על קטיעת הרגל .

דבר שני , אני מכיר את הבעיה שאיתה אבא שלך יצטרך להתמודד אם וכשחס וחלילה תהיה לו רגל תותבת - והיא חוסר רגש .

זה אפשרי , ודורש תרגול לאט לאט של התגובות והרגישות כלפיי הרכב (שאין רגש קל מאוד למעוך את הדוושה , כולנו מכירים את זה להבדיל אלפי הבדלות מנעילת נעליים לא נוחות או נהיגה אחריי אימון קשה) .

כמובן שיש גם פתרונות לנהיגה ללא רגליים בכלל , זה כבר לא תחום שאני מבין בו .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

תסתכל כאן :arrow:

יש גם מספר טלפון מענה נושי שניתן ליצור עימם קשר.

ציטוט מתוך האתר:

חשוב לדעת - חידוש רישיון הנהיגה יתבצע בתנאי שלבעל רישיון הנהיגה אין הגבלות שלילה, קנסות, או מגבלות בריאותיות.

לכן כל אדם הנוהג ברכב חייב לדווח על שינוי במצבו הבריאותי לרשות הרישוי, ואלי אף להבדק על ידי הרופא המוסמך של רשות הרישוי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה שמקובל לעשות, זה להעביר את דוושת הגז לצד שמאל, ולנהוג עם רגל שמאל. זה מצריך התרגלות מסויימת, וכדאי לתרגל קצת במגרש סגור. ההתקנה עצמה למיטב ידיעתי לא מסובכת (בהשוואה למתקנים אחרים)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מונלייט, לצערי המצב מחייב את המהלך.

הכוונה שלי היא האם בכללי רגל תותבת מחייבת התאמות לרכב או לא

נהגת שודים, ברור שהכל יתנהל לפי החוקים.

בכל מקרה, תודה לשניכם

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אם זו השאלה שלך, אז כן, מחוייב בשינוי (ברגל ימין, בכ"א).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

טוב , אין לי מושג בהתאמות , אז נותר לאחל רק שתדעו בריאות .

חשוב מאוד לתמוך בו , זו פגיעה קשה שאנשים לעתים לוקחים מאוד לא טוב .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

ידוע לך מה יהיה גובה הקטיעה?

אני מניח שיהיה הבדל (מבחינת הועדה הרפואית או מי שלא קובע במקרה הזה) בין קטיעה של כף הרגל לבין קטיעה מעל לברך למשל.

פורסם
מה שמקובל לעשות, זה להעביר את דוושת הגז לצד שמאל, ולנהוג עם רגל שמאל. זה מצריך התרגלות מסויימת, וכדאי לתרגל קצת במגרש סגור. ההתקנה עצמה למיטב ידיעתי לא מסובכת (בהשוואה למתקנים אחרים)

מעניין מאוד, אני צריך לחקור על זה.

אבל אם מעבירים את הדוושא, רק הוא יוכל לנהוג ברכב אני מנחש או שיש אפשרות לדוושא מתנתקת?

Moonlight Theory, תודה רבה! גם לכם!

גדי, ככל הנראה מעל הברך

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

במצב הזה נראה לי שהפתרון הכי טוב הוא אכן להחליף את מיקום דוושת הגז (במידה וזה אפשרי), שכן עם פרוטזה מעל לגובה הברך נראה לי שזה בעייתי להסתדר עם הדוושות.

בכל אופן אני מציע להתחיל לטפל בזה כבר עכשיו מול משרד התחבורה והמכון לבטיחות בדרכים, שכן זה תהליך שיכול לקחת זמן רב.

וכמובן שתדעו רק בריאות.

פורסם

תודה רבה!

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

יש לי חבר שכרתו לו רגל ימין, ברכב שלו יש דוושה של הגז בצד שמאל, אגב היא מתקפלת ללמעלה כך שגם אדם רגיל יכול לנהוג ברכב.

רפואה שלימה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

באיביזה של חבר יש ליד ההגה ידית שהיא בעצם גם פועלת בתור דוושת גז, כלומר אפשר להאיץ עם הידית הזאת, לא סגור על הבלימה אבל.

בכל מקרה, שיהיה לאבא שלך בהצלחה! זהו תהליך לא קל בכלל וחשוב לתמוך בו בכל שלב, מקווה שהכל יעבור בשלום ושידע רק נחת.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

תתעודדו. יש לי חבר שמשנת - 68 עם תותבת ("אבטיח" - מי שזוכר, שהיו מגלגלים לתוך מערות בארץ המרדפים,מה שהיום נקרא כביש אלון,- המשיך להתגלגל על החבר'ה),כל פעם יותר חדישה. לא מרגישים כלום.רוקד,רץ,אופניים,- הכל. המשיך בשירות עד שיצא לפנסיה סא"ל.

• תוכן חדש...