Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין ב205 GTI 1600 , כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

ראיתי 205 GTI 1600 שנת 89, סאן רוף, צבע שחור.

ויש לי כמה שאלות ..אז נתחיל (אודה לכם אם תענו לי על כולן {ולעניין , כביכול שאלה תשובה, תודה}):

1. הדשבורד בפנים גמור , יש מצב למצוא כזה? (לכל רוחב הדש,כולל האמצע) חדש, משומש לא משנה שיהיה במצב טוב והאם של 205 רגילה יתאים? מה סביבות המחיר ואם יש מצב למצוא כזה, איפה?

2. שאני הולך לבדוק אותו, למה כדאי לשים לב? מכלולי מנוע, מכלולי היגוי, פח, שילדה - האם יש נקודות מסוימות באוטו שצריך לשים לב אליהם במיוחד?

3. האם ניתן למצוא מנוע חדש/כמו חדש היום לרכב הנ"ל ? כמה אמור לעלות עם עבודה ובלי עבודה?

4. האם יש חלקים זמינים עבורו? או שזה שונה מכל ה205 שאליהם יש חלקים זמינים דווקא?

5. כל טיפ שקשור לאוטו הנ"ל יתקבל בברכה ובשמחה, אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת תשובות עד מחר (10.9 ב8 בבוקר חחח, כי אחרי זה אני כבר הולך לראות אותו).

6. הייתי מאוד מבסוט אם בעלי הGTI נותנים התרשמויות (לאו דווקא חיוביות...!) ועצות.

לילה טוב ....!!!!!

ותודה לכולככככככככככככככם!

lior . p

פורסם

אני מתנצל בפני המנהלים על החריגה מהנהלים, אבל זה פשוט קלאסי...

1. חפש בפורום.

2. חפש בפורום.

3. חפש בפורום.

4. חפש בפורום.

5. חפש בפורום.

6. חפש בפורום.

אני יודע שהתאמצת לכתוב הודעה מפורטת ומנוסחת, אבל באמת שלכל שאלותיך (ולכמה שעוד יעלו) יש כבר תשובות (ועוד) ממש בקצה אצבעותיך.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

1. דש בורד מקורי מלא אצל היבואן - כ-6000 ש"ח +-.

רק המצחיה - כ-1000 ש"ח.

בפירוקיות - הכל הרוס, קשה מאוד למצוא.

דש בורד של FOREVER מ-98 מתאים (אפילו בצבע), לא כולל לוח השעונים והמצחיה.

הפירוק וההרכבה - הרבה מאוד עבודה.

2. חפש בפורום - היו הרבה שרשורים. יש שרשור כללי לגבי בדיקות בכלל לכל רכב.

ב-GTI חשוב לבדוק טוב.

תבדוק גם יציבות סל"ד בסרק.

3. מנוע אין בעיה למצוא אצל בכר ואצל שאר היבואנים. יש גם המלצות על מתקינים מומלצים.

מחיר מנוע 1.6 ו-1.9 - כ-3000 ש"ח (למנוע בלבד) לא כולל עבודה.

בד"כ בהחלפת מנוע ישנם מרכיבים נוספים שכבר כדאי לטפל בהם - והמחיר עולה.

השתלת מנוע 1.9 בדגם 1.6 ברשיון - כולל החלפת סרן אחורי, שינוי מידות ג'אנטים ועוד.

יש צורך גם בהחלפת מחשב, AFM ועוד.

חפש בפורום (חפש שרשור מאת משתמש בשם 205CTI - השרשור מפורט מאוד).

מנוע MI16 - כ-7000 ש"ח.

4. זמינות חלקים - הרבה מהחלקים משותפים ל-205 הרגילה.

גם חלקים ייחודיים אין בעיה מיוחדת להשיג.

חלקים חדשים מקוריים יהיו תמיד יקרים.

5. אחלה אוטו.

6. סע בזהירות, תהנה. תקפיד לטפל.

התרשמות שלילית - דש בורד ושאר פלסטיקה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אז ככה,

ראיתי 205 GTI 1600 שנת 89, סאן רוף, צבע שחור.

--- ההוא שדורש 10 ???

ויש לי כמה שאלות ..אז נתחיל (אודה לכם אם תענו לי על כולן {ולעניין , כביכול שאלה תשובה, תודה}):

1. הדשבורד בפנים גמור , יש מצב למצוא כזה? (לכל רוחב הדש,כולל האמצע) חדש, משומש לא משנה שיהיה במצב טוב והאם של 205 רגילה יתאים? מה סביבות המחיר ואם יש מצב למצוא כזה, איפה?

--- רק חדש. אני לא נתקלתי בפירוקיות בכאלה. עדיף שפשוט תקנה אחד עם דשבורד

2. שאני הולך לבדוק אותו, למה כדאי לשים לב? מכלולי מנוע, מכלולי היגוי, פח, שילדה - האם יש נקודות מסוימות באוטו שצריך לשים לב אליהם במיוחד?

---- שאסי. נזילות מהסאןרופ. ובכן טורים בסרק עוד לא נתקלתי בGTI שהטורים יציבים בסרק. בדוק ציריות בנסיעה. מנוע. החלפת הילוכים חלקה. ובדוק שכל השעונים עובדים וכמובן המזגן (נדיר)

3. האם ניתן למצוא מנוע חדש/כמו חדש היום לרכב הנ"ל ? כמה אמור לעלות עם עבודה ובלי עבודה?

---- כ3 אלף בלי עבודה למנוע 1.6

4. האם יש חלקים זמינים עבורו? או שזה שונה מכל ה205 שאליהם יש חלקים זמינים דווקא?

---- הרוב זמין. השאלה מה

5. כל טיפ שקשור לאוטו הנ"ל יתקבל בברכה ובשמחה, אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת תשובות עד מחר (10.9 ב8 בבוקר חחח, כי אחרי זה אני כבר הולך לראות אותו).

---- אל תהיה חפוז. יש המון GTI למכירה, אני יכול למצוא לך גם כמה יד שניה. את שלי רק קניתי. אם אתה רוצה לעשות סיבוב התרשמות אני מראשון. צור קשר בפרטי

6. הייתי מאוד מבסוט אם בעלי הGTI נותנים התרשמויות (לאו דווקא חיוביות...!) ועצות.

---- וכמו שנאמר על ידי חכמנו

"...ה-205 שברה את הכלים. מכונית שנראת כמו ה-205 XR של השכנה מעניקה לך ביצועים שעד לא זמן רב היו בטריטוריה הבלעדית של היצירות האקזוטיות, ומתנהגת לא פחות טוב מהן אך הרבה יותר בטוח.

ובכל זאת, יש הבדל אחד גדול בין ה-GTI לבין פורשה,

פרארי ולמבורגיני, אין ל-GTI אף נקודת תורפה אחת"

רוני אהרונוביץ', אוטו, נובמבר 86'.

לילה טוב ....!!!!!

ותודה לכולככככככככככככככם!

• תוכן חדש...