Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברצוני לקנות אוטו חסכוני וזול רבים המליצו לי על פיאט פונטו בתור רכב שעלות האחזקה שלו זולה.

מכיוון שאין ברשותי סכום כסף גדול (עד 8K) החלטתי להתעניין בדגמי 2000/ דגמי ספייס 2001.

מצאתי רכב שעבר צבע, גלגלים בני פחות משנה, מצבר בן פחות משנה וקלימוטרז' נמוך (108K).

טסט עד אמצע מאי. הדגם המדובר הוא פונטו שנת 2000 דגם SOLO מנוע 1300 ידני.

הוא דורש עליו 8K ולא מוכן לרדת במחיר. הרכב מבחינת קוסמטית מושלם.

מספר שאלות לי אליכם חברי הפורום היקרים ואשמח אם תענו לי בכנות:

1. האם המחיר סביר לאוטו במצב הזה?

2. הקילמוטרז' הגיוני? רכב שהוא 13 שנה על הכביש עבר כל כך מעט קלימוטרז'. יש אפשרות לבדוק?

אנא עזרו לי כבר נשרפתי מאוטו אחר אז מאוד חשוב לי שהרכב שאני קונה במצב טוב.

תודה

פורסם

פונטו מהדור הראשון נסחרים בד"כ בפחות מהמחיר שציינת.

במחיר הזה תוכל לקנות כבר פונטו ספייס.

הקילומטראז' טוב מידי כדי להיות אמיתי, אבל קרו דברים מעולם. תבדוק מה הקילומטראז' שנכתב בטסט האחרון. ובזה שלפניו (אם אפשרי)

האם ידוע לך מדוע הרכב עבר צביעה?

ידוע שהפונטו יכול להיות רכב מאוד אמין אם התייחסו אליו יפה במשך השנים.

מחירי החלפים גם מאוד נמוכים וזמינים.

אל תשלול רכב רק בגלל קילומטרז'. רכב עם 200 אלף ק"מ שטופל היטב, עדיף על רכב עם 100 אלף ק"מ שהוזנח.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני קניתי לזוגתי פונטו HSD 98 לפני אוטוטו שנתיים.

האוטו נרכש בתקציב דל מושלם הוא לא אבל תמורה אדירה לכסף.

לרכב הגה כוח ומזגן, שתי דרישות חובה (אחרי שרגילים לנסוע בסמוראי פתוח זה כמו לימוזינה), כרית אויר לנהג ו-ABS שהיו נראים לי כמו אביזרים הכרחיים מעבר לכך ישנה נעילה מרכזית, ח"ח ועוד כל מיני זוטות לא מעניינות.

ברכב נעשה יישור קו לאחר הקנייה ומאז נוסע, טפו טפו טפו, מלח מים מלח מים...

חיפשתי ספציפית את הדגם הזה בגלל הגה כוח וה-ABS ובגלל ניסיון מעולה עם פונטו בשנים עברו בתוך המשפחה (4 במס').

צריכת דלק משולבת בלי מזגן ורגל עדינה מאוד יכולה להגיע ל-1:14 עם מזגן ל-1:12.

לבעלי תקציב מצומצם זה יופי של רכב רק צריך למצוא אחת שטופלה באופן סביר.

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

פורסם

הקילומטרז יכול להיות הגיוני, לאחותי למשל יש פונטו ספייס 2002 עם 94 אלף קילומטר.

אני ממליץ לך ללכת על הספייס בשנתון של 2001, אגב ב-5 שנות אחזקה לא הופיעו תקלות או מטרדים קשים, מלבד טיפולים שגרתיים והחלפות קלאצ'

פורסם

ספייס 02 נמכרים במחיר שציינת אם תיפול על מוכר שממש מעוניין למכור. אחת נחטפה לי ממש בין הידיים , שנת 2002 עם 130,000 . הוא ביקש 9 כשסגרתי איתו , ובסוף מכר למישהו שהגיע לפני ב-7.5

יש מציאות תחכה בסבלנות. תן לו שיתבשל עם הרכב עד שהוא יסכים לרדת במחיר.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...