Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש לי קודנית ברכב ואני מעוניין לנתק אותה, הכפתורים מתבלים וקשה ללחוץ עליהם כמו כן זה לפעמים נועל את הרכב אם הקשתי לא נכון את הקוד - קורה בגלל הכפתורים הבלויים

האם אני צריך לדעת את סוג הקודנית המדוייקת בשביל לנתק אותה?

נ.ב מדובר ברכב ישן ולא מבוטח מקיף אלא צד ג' בלבד ככה שלא אמורה להיות בעיה עם הביטוח...

Opel Adam S 2017

פורסם

אני שילמתי 50 ש"ח לניתוק הקודנית. (יש כאלו שרצו יותר)

בקדונית של רב בריח למשל יש 4 חוטים שצריך לנתק,מעט יותר מסובך. מה שאצלי היה זה רק חיבור פשוט של שני חוטים

אני לא מבין כל כך, לכן לא נתקתי לבד. בעקרון לפי סוג הקודנית אפשר לדעת איך היא מחוברת. (למי שמבין)

פורסם

כידוע זוהי מערכת שמבצעת ניתוק, יש לאתר את הניתוק, בין אם הוא דרך מוח הקודנית (שלוח המקשים אמור להיות מחובר קווית אליה) או דרך עלוקה / ניתוק אלחוטי, לבצע גישור , ואז האוטו יניע.

להדגיש, יש קודניות שמבצעות שני ניתוקים ואף שלושה.

לאחר שהרכב מניע, ניתן לנתק את שאר החיוט , בלי לפגוע במערכת החשמל, תוך החזרת המצב למקוריות ככל שניתן.

להדגיש, אמנם לא תהיה לך בעיה עם הביטוח, גם לא תהיה לך הגנה אף קלושה על הרכוש שלך. אולי כדאי להתקין קודנית חדשה / מיגון אחר. בגלל שאין ביטוח מקיף נגד גניבה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אתה בעצמך רשמת שזה עושה בעיות בגלל שהספרות לא נלחצות, אז למה לבטל קודן?

הרי אם רכב מגמגם לצורך העניין...אתה תתקן אותו או תחליף, כנראה תתקן.

כל מה שאתה צריך זה ניקוי הפרינט וכרית לוח מקשים חדשה..

ביטול הקודן כמו שקודמיי רשמו תלוי בסוג הקודנית וסוג הרכב.

גש לכל מתקין מיגונים ותחליף כרית לוח מקשים.

עופר

פורסם

תצלם את לוח המקשים של הקודנית ואם אני מכיר אותה אוכל להדריך אותך בה"פ כיצד לנתק אותה לפעמים זה קל מאוד.

בכל מקרה אני לא ממליץ לך לנקות את המגעים שלה כי לעיתים לאחר הניקוי מגעים הלוח מקשים בכלל לא יעבוד ותצטרך להחליף את הפד מגעים בחדש(עד אז לא תוכל להתניע).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה רבה לכם על התשובות חברים... !

ba323f - אשלח לך הודעה פרטית עם התמונה תודה רבה.

אעלה גם כאן אם מישהו מכיר...

:-D

Opel Adam S 2017

פורסם
תודה רבה לכם על התשובות חברים... !

ba323f - אשלח לך הודעה פרטית עם התמונה תודה רבה.

אעלה גם כאן אם מישהו מכיר...

:-D

למה לנתק החלף גומייה ב-25 ₪

והשאר את הרכב מוגן

פורסם

לי יש 5 מקשים בערך, כאשר 2 היו בשימוש מספר שנים, כאשר התחילה בעיה: לא תמיד נלחץ, ולפעמים נלחץ לחיצה כפולה, פשוט החלפתי את הקוד לשני לחצנים אחרים.

פורסם

תבדוק על הבית של הקודנית עם יש קו שהולך לאורך כל הבית.

קו זה בד"כ מסמן מקום החיבור של החלק התחתון והחלק העליון של הבית של הקודנית (case/shell).

בעדינות עם הציפורן של האגודל (אם תצליח) ובעדינות תנסה לפרק את החלק העליון מהתחתון ולאחר שהסרת את החלק עליון של הבית (התחתון מן הסתם תשאר דבוק לדאשבורד) פשוט תרים את הגומי (בד"כ מונח על המגעים ללא חיבור נוסף).

אגב, ניתוק קודנית אפשר לעשות ברוב חנות לאביזרי רכב (בערך 80 ש"ח) או בחשמלאי רכב.

בהצלחה.

פורסם

היתה לי בעיה דומה בקודנית, אומנם באחרת (4 מקשים) בסופ פירקתי את הלוח מקשים, היה שם הרבה לחות, וזה לא עזר, עד שהחלפתי את לוח המקשים למצב הפוך, אז מה אם המספרים הפוכים, עובד יופי כבר כחודשיים, וגם חינם.

פורסם

תוכל להחליף את הגומיה של המקשים(פד מקשים) בעלות זולה מאוד כ 20-50ש"ח אצל המתקינים ניתן להשיג.

חבל לנתק את הקודנית אם ניתן לתקן בעלות זניחה.

תטפל בזה בהקדם, לא נעים להיתקע עם הרכב ביום שבו אף מקש לא יגיב.

פורסם
תוכל להחליף את הגומיה של המקשים(פד מקשים) בעלות זולה מאוד כ 20-50ש"ח אצל המתקינים ניתן להשיג.

חבל לנתק את הקודנית אם ניתן לתקן בעלות זניחה.

תטפל בזה בהקדם, לא נעים להיתקע עם הרכב ביום שבו אף מקש לא יגיב.

גומיה / פד מקשים / לוח פחם

לא משנה איך מכנים את זה אבל זו בד״כ הבעיה

פורסם

תודה רבה לכם! זה לפעמים מעצבן או שזה נלחץ פעמיים או שלא נלחץ כלל וזה החשש שלי, להתקע בגלל קודנית הרוסה, הקוד אגב פעם היה עם הספרות 4+5 לכן ביטלתי אותן וכעת ה 1-3 נדפקות לאיטן..

אני אקפוץ למתקין שיוכל לסדר את התקלה, :)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...