Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כבר פתחתי שירשור בעניין אבל לא קיבלתי תשובה קונקרטית ונשארתי מבולבל אז סליחה על הנדנוד...

בכל אופן אני על סף רכישה של פונטו גרנדה שעשתה כמעט 100000 והיא שנת 2009. המוכר יורד משמעותית במחירון לתקציב שלי (מוגבל- סטודנט בישראל) והרכב על פניו נראה שמור. השאלה שלי היא האם זה שווה? ממה יש לי להיזהר? מריח קצת חשוד אולי זה רק בראש שלי...אני בכל אופן לא הולך לנהוג עליו הרבה ומניח שזה יתקזז. אנא עיזרו!!!

תודה רבה!

פורסם

על מה אתה רוצה שיענו לך?

אתה מקבל רכב בן 3 עם ק"מ של רכב בן 6.

המחיר צריך להתאים בערך למחיר של רכב בן 6.

גם מס' הידיים וטיבן משנה.

רכב כזה, שעבד כ"כ קשה היה בד"כ בליסינג/השכרה/חברה בעברו. זה משפיע יותר על ההחלטה ממס' הק"מ.

טכנית- 100K זה אפילו לא שליש מחיי המנוע.

לא צפויות לך בעיות מיוחדות, במידה והרכב טופל לפי הוראות היצרן.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

צריכת דלק בעיקר. רכב יפה מאוד בעיני. "הרבה" אוטו בשנתון טוב עבור המחיר. זהו בערך.

פורסם

הרכב משנת 2009 יד 1 מפרטי. הוא שמור מבחינה פנימית וחיצונית ועשה טיפולים במוסך מורשה. אני כמובן אעביר אותו בדיקה.

הוא נמכר במחיר שאפשר לקנות 2008.

תודה לכל המגיבים

פורסם

עשה טיפולים במוסך מורשה?

אם הוא עשה 100,000 בשלוש שנים אז הוא עשה 33,333 בשנה.

כל 15,000 צריך לעשות טיפול לפי ספר הרכב,

אני הייתי בודק את היסטוריית הטיפולים ורואה אם באמת בוצעו 2 טיפולים פלוס בשנה.

שי.

פורסם

תודה רבה לכל העוזרים

בפיאט עושים טיפולים כל 30 אלף ק"מ ועפ"י ספר הרכב בוצעו כל הטיפולים בזמן...

פורסם

יש המון פרמטרים למעט ק"מ ולדעתי אין מה לפחד מק"מ גבוה אם הרכב תוחזק כראוי. אני יכול להעיד על עצמי כנהג יחיד שעושה 50k בשנה ומחילף רכבים פעם ב3-4 שנים שמי שנוסע מעט עושה קניה טובה ובזול מאחר והק"מ הממוצע יתפזר על השנים ובסוף אתה מרוויח רכב חדש יותר בזול יותר. ק"מ גבוה לא הופך רכב לגמור , יצא לי כבר לנהוג על רכבים שהיו גמורים הרבה לפני 100k ומצד שני יצא לי להחזיר לחברת הליסינג בעבר סי 4 עם 150k והבוחן שהגיע לבדוק ולאסוף את הרכב פשוט התקשה להאמין למד האוץ כי הרכב היה במצב מצויין . בקיצור יש ויש תעביר בדיקה אם הרכב תקין והמחיר מתאים לך לך על זה.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

41 אלף?

המחיר שהוא דורש גבוה לדעתי ויש לנו במשפחה שתי פונטו איבו אז אני ממש יורה לעצמי ברגל שאני אומר לך את זה.

לפני חודש קנינו איבו רובוטית(אוטומטית) שנת 2012 עם 6500 ק"מ יד שניה פרטית(ראשונה נרשמה על היבואן) ב1XXXX שקלים יותר מהמחיר שהרכב הזה מוצע לך.

לא יודע מה המחירון של הרכב הזה, בכול מקרה אף רכב היום לא נמכר במחיר מחירון אלה עם נפלת על איזה משוגע שרוצה את האוטו שלך, ובטח לא פיאט, ובטח לא אחת עם ק"מ גבוה, ובטח לא פונטו עם ק"מ גבוה שיש מלא ממנה בשוק עם ק"מ טוב יותר. לדעתי הוא דורש מחיר גבוה ואפילו מאוד.

פרט לכך לאבי יש אחת שנת 2010 ידנית עם 96 אלף ק"מ, הרכב מגלה אמינות מוחלטת טפו טפו טפו. לא הייתי דואג מהק"מ המנוע הזה נחשב לוותיק ואמין.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

חברים תודה על התגובות,

מה לדעתך המחיר הריאלי לרכב הזה? מחירון לוי יצחק בסביבות 47000.

פורסם

35.

אני אומר את זה על סמך מכירת פיאט(פנדה) שביצענו לפני חודש וחצי בשוק הקשה הזה, ומצד שני שלושה שבועות שבהם סקרנו טוב טוב את המחירים של הפונטו ובסופם קנינו פונטו.

לא בטוח שהמוכר שלך יסכים איתך אם הרכב שלו חדש בלוח. אחרי שבועיים שלושה הוא יחזור אליך.

אני יערוך את דברי- קודם כול מדובר בדעתי יכול להיות שלדעת מישהו אחר רכב כזה כן שווה 41.

אם מדובר ברכב שמור, אדם אמין זה שווה תוספת של כסף המרורים שאתה עשוי לאכול מאנשים שווים יותר מאלף שקלים. המחיר שרשמתי הוא סביבות המחיר שלדעתי במצב השוק קיום רכב כזה נמכר יכול להיות קצת יותר ובמקרים שהמוכר לחוץ אפילו קצת פחות.

אם אתה מגיע ואתה רואה שהרכב שמור, מתוחזק ויוצא טוב בבדיקה לשלם יותר מהמחיר שציינתי לא יהפוך אותך לפראייר, בכלל כול מחיר שתשלם על הרכב ותיהיה שלם איתו לא יהפוך אותך לפראייר אז אני מקווה שלא הרסתי לך.

41 לא הייתי משלם באופן אישי.

דוגמה קטנה למצב השוק וכמה הוא בעייתי לפרטיים: יונדאי אקסנט 2009 נמכרת בליסינג במחיר שציינת בתור נקודת פתיחה.

ויש אלפים ממנה ובטוח כמה עם ק"מ נמוך מ100 אלף ובלא מעט.

בפועל המחיר שלה לאדם שמגיע עם כסף מזומן הוא הרבה פחות.

אני לא בא להשוות בין ליסינג לפרטי, ובין אקסנט לפונטו, זו פשוט נקודה למחשבה לגבי סביבות המחירים, וכמה השוק הזה קשה למוכר וטוב לקונה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...