Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי איביזה חדשה 1.2TSI ואני רוצה לשים צ'יפ.

1.עד לאיזה הספק האוטו יגיע?(כ-135 או יותר?)

2.הנאה ששווה את הבלאי המואץ של הרכב?

3.השאלה הכי חשובה מבחינתי-

אני עובד כנהג באאודי,וכל פעם שאני עולה על A1 אני ממש מופתע מהכח הזמין שיש לאוטו(ביחס לנתונים שלו כמובן),לעומת הרכב שלי.בכל זאת,הA1 עם 122 כ"ס(עם 1450 ק"ג) לעומת האיביזה שלי עם 105 כ"ס עם 1200 ק"ג בערך.אני רוצה לדעת אם לאחר הוספת הצ'יפ אני ארגיש באוטו שלי כמו שאני מרגיש בA1.לא נראה לי הגיוני שהA1 נותנת הרבה יותר מהאוטו שלי.

תודה.

פורסם

הצ'יפ זה השיפור הכי זול, מורגש שאפשר לקבל.

הבלאי אכן "מואץ" כביכול אבל לא משהו ברמה שהאוטו כבר מתחיל להתפרק, יקח עוד הרבה.

סתם לצורך המחשה, אם חלק הולך נניח בבמוצע כל 3 שנים אז עם צ'יפ הוא לא ילך כל חצי שנה, הוא גורע מעט מהבלאי.

בכן אופן הצ'יפים היום מתוכנתים היטב, האוטו אפילו מחושב יותר אם זה צריכות דלק וכו'.

בנוגע לנתנוים שרשמת, אתה בטוח ש A1 שוקלת טון וחצי? והאיביזה שלך 1.2 טון?

זה נראה לי שגוי במעט

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

בתור נהג באאודי פ"ת,אני לוקח רכבים של לקוחות מהבית למוסך/שבמהלך היום מעביר טסט לרכבים,וכל פעם אני מסתכל ברישיון רכב,אני רואה נתונים זהים של המשקל והכ"ס.

בוא נגיד שאם לאחר הוספת צ'יפ האוטו יגיע להרגשת נסיעה כמו בA1 אני אהיה מאוד מרוצה.

אני לא מצפה שהאוטו פתאום יעוף לי על הכביש.אני רוצה להרגיש יותר את הטורבו "דוחף" אותי קדימה.

עוד שאלה קטנה על הדרך:

האוטו שלי גיר ידני.אני אמור להרגיש את הטורבו בהילוך ראשון?אני מרגיש אותו נכנס מהילוך שני תמיד.

פורסם

אין קשר, טורבו בנוי בצורה כזו שמסל"ד מסויים ומצב מצערת הוא נכנס למצב גדישה עד גדישה מלאה (פוול בוסט)

אצלי למשל ברכב אם אני לוחץ על הדוושה נניח כ 90% אז בסל"ד של בערך 2.3 אלף הטורבו מתחיל לייצר גדישה וכשאני כבר מעל 3+ אלף סל"ד אני בפוול בוסט.

לעומת זאת אני יכול לנסוע על 3-3.5 אלף סל"ד לא במצערת מלאה ובעצם אני גם לא יהיה במצב של גדישה, זה משתנה ותלוי איך אתה מתנהג עם הרכב.

בכל אופן צ'יפ ייתן לך לדעתי את האפקט, אני לא נהגתי על A1 אבל אני יכול להבטיח לך שהבדל של 20-30 כ"ס יהיה מורגש מאוד.

אגב אני יודע שסדנאות מסויימות נותנות לך ניסיון עם תוכנות שונות, כלומר אתה יכול לנסות את התוכנה למשך כמה שעות ואז הרכב חוזר לקדמותו, ככה תוכל לראות אם אתה מרגיש בהבדל

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...