Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בהגה כח במכונית AUDI A4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!(אני חדשה פה)

יש לי שאלה בקשר להגה כח המופעל במכוניתי ,ואנוכי מקווה שתוכלו לעזור לי.

ההגה כח במכונית AUDI התחיל להשמיע "טיקים" כאשר אני מסובבת את ההגה: בחנייה ובזמן נסיעה, "הטיקים" נשמעים לכאורה תמימים, אבל ממש לא מובנים לי, אינני מכירה את התופעה הזאת מהמכוניות הקודמות שלי, יש לציין שההגה הוא קצת קשה .

הייתי במוסך, נעשתה הצלבת גלגלים, ולגבי הטיקים בסיבובים , המוסך טוען שזה נורמלי

מישהו מכיר את התופעה הזאת, מה הסיבה שלה?

יש לציין שהצליל של ה"טיקים" זה כמו למעוך קלות בקבוק פלסטי של מים מינרלים.

תודה על ההקשבה .

אן

פורסם

אין לי שמץ של מושג לגבי ה"טיקים", גם לי יש AUDI A4 ולא נתקלתי בבעיה כזו אצלי במכונית.

מה שכן, ההגה נורא קשה ביחס למכוניות אחרות. [לא נראה לי שהבעיה נעוצה בזה].

אולי חסר לך שמן?

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אם זה צליל דומה למה שהיה אצלי - התכונני לשיפוץ מסרק הגה. עם הזמן ועם שימוש אגרסיבי (או מסיבה אחרת) מסרק ההגה מתחיל לדפוק בעת סיבובו, בעיקר בעמידה אבל גם בסיבובים חדים במהירות איטית. ככל שזה נעשה יותר חמור כך גדל הסיכוי שלא תעברי טסט עם זה, מה שאומר שבאיזהשהוא שלב תצטרכי להשאיר את האוטו במוסך לשיפוץ הגה (עניין לא זול או פשוט. אצלי ברכב - סיטרואן סקסו קטנה - זה עולה כ-1000 ש"ח לשיפוץ פלוס כ-500 לפירוק והרכבה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...