Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לפני מס' ימים גיליתי שהצופר הפסיק לעבוד...

במקרה המוסך המורשה שלי מתחת לעבודה, הכנסתי אותו היום

לא מדובר בפיוז שרוף או חשמליישן - אלא בצופר עצמו (בדקנו עם טסטר ביחד - הנורה נדלקת כשאני "מצפצף")

בקיצור, רוצים 700 על צופר מקורי או 200 על חלופי.

2 האופציות נשמעות לי יקרות מדי בשביל סה"כ צופר, אני טועה?

אמרתי תודה רבה ושילמתי 50 ש"ח על הבדיקה (אזוכה עליהם כשאחזור להרכיב אצלהם את הצופר שאביא עצמאית)

התכנית עכשיו היא לבדוק בפירוקיות וחנויות חלפים, מה אמורה להיות העלות של צופר סטנדרטי לפוקוס 2006?

מה כבר ההבדל התהומי בין מקורי לחלופי כשמדובר בצופר? למה ההבדלים האסטרונמיים האלה במחיר?

פורסם

האמת היא שהרמתי טלפון לחנות חלפים חיפאית (ברח' המגינים אם מישהו מכיר)

הבחור אמר לי 40 ש"ח לצופר "סטנדרטי" בלי להסביר יותר מדי על מה זה סטדנרטי.

(או 80 ל"זוג" - למה מוכרים צופרים בזוגות... אין לי מושג)

אני אעשה לשם גיחה מחר או מחרתיים ואבדוק במה מדובר.

פורסם

אני רציתי להתקין בזמנו Train Horn (צופר רכבת) בקטנוע שהיה לי, ורצו בסביבות ה1200 ש"ח.

כן כן, זה היה יכול להיות ענק :-P

וד"א אני מאמין שהוא אמר זוג צופרים אני מאמין שהוא התכוון לצופר כפול (צופר בעל 2 חצוצרות כאלה או איך שלא קוראים להם)

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תוכן חדש...